"Seni Çok Özledim.."

34 8 6
                                    

Tüm gün susmuştu. Kapının önünde durduğunda bir not dikkatini çekmişti . " Biz biraz geç geleceğiz . Dolapta yiyecek bir şeyler var -- Annen " Notu alıp içeriye girdi. Hiçbir şey yemek istemiyordu. Kıyafetlerini değiştirdi ve dışarı çıktı.

Yolda yürürken çiçekçi dükkanı dikkatini çekmişti. İçeriye girdi ve bir buket beyaz gül aldı. Beyaz gülü çok severdi.. Adımları onu mezarlığa yönlendiriyordu. Kafasını kaldırıp karşısındaki mezara baktı . Neden yanından gitmişti ? Neden onu bırakmıştı ? Bu sorulardan kurtulmak için kafasını sağa sola salladı. Mezarın yanına oturdu ve konuşmaya başladı ; " Beni özledin mi ? Ben seni çok özledim.. Sana beyaz gül getirdim. Sen çok seversin.. " Artık tutamadığı gözyaşları teker teker düşüyordu. Tekrar konuşmaya başladı. " Beni neden bıraktın ? Sana çok ihtiyacım var.. Senin sevgine , seni görmeye , bana sarılmana ihtiyacım var.. Neden yanımda değilsin ?! Neden ?! " Artık konuşamıyordu. Kelimeler boğazında düğümleniyordu. Sadece ağlayabildi. " Seni çok seviyorum.. Tekrar geleceğim anne..." Elinde tuttuğu buketi mezarın üstüne koydu ve yürümeye başladı .

Tek başına yürüyordu. Her zaman gittiği parka doğru ilerlemeye başladı. Kimsenin olmadığı bir banka doğru ilerledi ve oturdu. Parkta eğlenen küçük çocukları izlemeye başladı. Birbirlerini kovalıyor , küçük kahkahaları ortalığı sarmıştı. O sırada yanına gelen küçüğü fark etmemişti . Eline dokunan küçük parmaklarla o yöne doğru döndü. Karşısında küçük sevimli bir çocuk vardı . "Meyhaba, benimle oynay mışın ?" . Küçüğünün hizasına gelebilmek için eğildi. "Neden arkadaşlarınla oynamıyorsun ?" Küçük çocuk kafasını eğdi "Benimle oynamıyoylay." dedi. Ae daha fazla uzatmadan onu kucağına aldı . " Gel salıncaklara gidelim."

Küçük çocuğu salladıkça gülüyordu . Küçüğünün kahkahaları onuda güldürüyordu. Kolları ağrımıştı ve küçüğünü sallamayı bıraktı . " Annen ve baban seni merak ediyorlardır . Yanlarına gitmelisin. " dedi. Küçük başıyla onaylayarak " Tesekküy edeyim. " dedi. Ae sadece gülümsemişti . Artık gitmeliyim diye düşünerek arkasını döndüğünde yenileri gördü.. Derin bir nefes aldı ve yürümeye başladı . Hepsi birden " Merhaba" dedi ve aldıkları tek tepki sinirli bakışlardı . Ae yürümeye devam ettiğinde arkasından diğerleri de yürümeye başlamıştı . Birkaç dakika sonra Ae ' nin yanına varmışlardı . Kibum neşeli bir sesle " Selam" dedi ama cevap alamamıştı .

Sessizce yürüyorlardı . " Yanımdan gidin ! "diye sinirle söylemişti Ae. Ama gitmemişlerdi önlerine geçip durdu. " Size . Yanımdan . Gidin . Dedim ! " dedi ve hızla yürümeye başladı . ( Bu arada saat 20.34 civarı )Arkasını döndüğünde hala onu takip ediyorlardı . Evinin önünde durdu . Eve girmeyi istemiyordu onun yerine bahçede oturmaya karar verdi .

Sadece annesini düşündü. Çok güzeldi . Kahverengi saçları , beyaz teni... Annesi 9 yaşındayken ölmüştü. Babası annesi ölünce onu bırakıp gitmişti.  Sonunda bir aile onu evlat edindi fakat  Ae annesini unutamamıştı. Her hafta mezarına gider dertlerini anlatırdı . Ağlamaya başladı . Hıçkırıklarını durduramıyordu. Söyleyebildiği tek şey " G-geri gel " olmuştu.

Jonghyun oradan geçerken hıçkırıkları duydu . Ses Ae'ye aitti . Yanına gitmeye karar verdiğinde küçük duvardan atladı . Ağlıyordu.. Sessizce yanına oturdu . Ae yanındaki bedeni fark ettiğinde kafasını ona doğru çevirdi . Gördüğü yüzle dondu . Jonghyun kısık sesle konuşmaya başladı . " Ağladığını duydum ve geldim . İyi misin ? " Ae cevap vermek zorunda hissetti ." Sadece moralim bozuktu . " 'Annemi özledim..' Sözüne devam etti . " Ağladığımı kimseye söyleme ! Söylersen yarın senin için çok zor bir gün olur ! " Jonghyun tırsmıştı . Yavaşça oturduğu yerden kalktı . "İyi geceler~" Ae gülümseyerek ona baktı. " İyi geceler~~ " Ae de eve girdi . Odasına çıkıp kıyafetlerini değiştirip kendini uykunun kollarına bıraktı.

Jonghyun kendini yatağa bıraktı . Ae 'yi düşünürken uyuyakaldı..


Hatalarım varsa affedin . Bu bölümü yazmam pek kolay olmadı. Nasıl yazmalıyım , nasıl ilerlemeli diye düşünüp durdum . Sonunda aklıma gelenleri yazdım . Bölümleri uzatmaya çalışacağım . Yorum yaparsanız çok sevinirim.

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Jan 10, 2016 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

New Life New FriendsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora