0

2.8K 161 25
                                    

malum büyüdünüz, çocuğumuza gece yatmadan önce masal olarak ne anlatsak diye merak ediyor olmalısınız, o yüzden yazdım ben bunu. bunu anlatsanız yeter zaten zira içinde literatürdeki bütün masallardan bir şey var, özür dilerim grimm kardeşler görünenin aksine yarı zamanlı plagiarist falan değilim.

sevgili louisnotontop, senin de fark edeceğin gibi bu fici yolladığın 3 prompttan ikisini birleştirerek yaptım, bilmeni isterim ki daha önce sadece dehidrasyon ve sinüzit başımı bu harika promptların kadar ağrıtabilmişti, o yüzden yakalayamadığım hatalarım varsa kusura bakma, kimse bakmasın yani dfkjdfk. ve promptlara sadık kalmadım çok, uyarayım. o konuda da özür dilerim, özellikle ikinci kısımda (3 ve 4. bölümler??) harry'ye ne yaptığımı görünce bana sövmekte serbestsin, kendime engel olamadım :( bu fic 4 bölümlü olacak bu arada, şimdilik giriş ve 1'i ekliyorum, ayrı ekleme taraftarı olsam da slowburnün de slowburnünü yazdığım için sindirerek okunması gerek sanırım 

böyle işte, bu ficten bahsedip başını ağrıttığım herkesten özür dilerim -kusmuk fici diye anlattığım oluyor bu dfjdfkj- larrys_cookie diye tanıdığınız beta halfıma ficimi betaladığı için yazdığım kelime sayısı kadar teşekkür ederim çünkü her birini yazmadan önce benimle moral konuşması yapmak durumunda kaldı dfjhdf 

ve sonuncusu&en önemlisi de benim toplasan 5 kişinin falan katılacağını düşündüğüm, ki lorrydorry bu endişemi iyi bilir, bu etkinliği 20nin üstünde kişiyle yaptık ve evet, hepimiz zorlandık ama yine de fandom olarak -ya da yazarlar?- bunu yapabildik ve bakın yapılabiliyormuş yani dfjdfk katılan herkese, öncelikle yazar ve betalara, yedeklere, çoook içten teşekkürler ve öpücükler yolluyorum, sizi çok yorduk ama umarım çıkan sonuç emeklerimize değer. işte böyle, adına değindiğim üç kurucu meclisi üyesine tekrar sevgiler, herkese öpücükler


--

Louis kara insanları hakkında çok şey bildiğini düşünmüyordu.

On sekizinci yaş gününden önceki son bir haftanın içine giriyordu ve hala iki ayak üstünde durmanın -her anlamda- nasıl hissettirdiğini bilmiyordu. Ki tamam, bu normaldi. Daha önce karaya basması gerekmemişti; bir çift ayağa sahip olması da öyle. Karayı yakından görmesi bile gerekmemişti.

Jay kıyıya, kara insanların yakınına yüzmek konusundaki tavrını Louis daha 7 yaşındayken ve okyanusun ilerisinde bir yerde, her biri eşsiz ve rengarenk kuyruklar yerine, kulağa fazlasıyla sıkıcı gelen iki tane pulsuz, tenleriyle aynı renk kuyrukların üstünde yüzen -ki sonradan kuyruklara ayak; yaptıkları şeye de yürümek dendiğini öğrenmişti- insanların varlığını ilk duyduğunda ortaya koymuştu. Annesi ona basitçe o insanların deniz insanlarına zarar vermeyi alışkanlık edindiğini anlatmış ve Louis'nin büyük büyük büyük dayısının onlarla dost olmaya çalışırken ortadan kaybolduğundan, kara insanlarının ona ölümcül eziyetlerde bulunduğu rivayetlerinden bahsetmişti.

Tüm bunları birleştirince kara insanlarının Louis'nin en sevdiği şey olmadığını anlamak için üstün bir zeka gerekmiyordu, değil mi?

Değil.

Çünkü, bir- bir şey vardı işte. Louis bunu asla itiraf etmezdi, hisleriyle yüzleşmek güçlü yanlarından biri değildi. Ama sadece... Kara insanları kulağa o kadar da kötü gelmiyordu. Louis aradan yıllar geçtiğinde fark etmişti ki bir çift ayak düşünülebilecek en sıkıcı şey değildi. Kara insanları bahsedildiği kadar zalim olamazdı çünkü-masallar.

in a crashing wave, baby, i'm your slave #LFESonbaharHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin