Chimaira

60 2 2
                                    



Chimaira andades eld, hade ett lejons kropp och tre huvuden på olika delar av kroppen.

Cilla valde att ignorera sin familj, de hade alltid verkat främmande för henne. Redan i tonåren bestämde hon sig för att flytta från den den inskränkta hålan, från de imbicilla föräldrarna. Valdemarsvik var för henne en parentes. Hon packade väskan dagen efter examen från gymnasiet. Nyckeln till huset fick hänga kvar i det blå avskyvärda nyckelskåpet med de två änderna som pussades när luckorna möttes. Människor i allmänhet var av ointresse för henne. De som var intressanta var där det fanns någon vinning att åtnjuta.
Sjuksköterskeutbildningen var aldrig menad som yrke utan som ett medel för att utforska människokroppen. Det hade visat sig vara ett mycket klokt val. Arbetet på operationsenheten krävde uppmärksamhet men inte hjärtlighet eller social aktivitet. Kollegorna tog henne för att vara blyg. Då hon skötte arbetet exemplariskt fanns inte något att klaga på. Arbetet erbjöd möjlighet att utforska smärttillstånd, människors grad av tolerans. Det vidgade möjligheterna att även utforska vidare på fritiden.

Första gången hon träffat Andreas var i baren på Riche, kort efter att hon flyttat till huvudstaden. Hon hade attraherats av hans vältränade kropp, samtalet om finansvärlden. Han var där med kollegor och sin chef, de firade att en stor affär var i hamn.
Hans blick hade diskret men lustfyllt följt konturerna av hennes kropp. Hon föll för hans öppna, tillgivna leende. Den mannen är inte svår att tämja tänkte hon lustfyllt. Hon skulle förstås behöva lära honom underkastelsens njutbarhet. Hon var gudomlig i konsten att dominera.

Hon kom in på Röda Korsets sjuksköterskeskola. En strikt utbildning med gammaldags regler vilket tilltalade henne.
Med lite tur hittade hon en annons om ett sjuksköterskeuppdrag, boende i två rum ingick. Våningen bestod av sju rum och ett stort kök med utsikt över Östermalmstorg.
Damen som uppdraget gällde började bli senil vilket bekymrade hennes söner. Arbetet bestod i att vara sällskap vid kvällsmåltid. Se till att ytterdörren alltid var låst så att damen inte vandrade ut om nätterna.
Damen föredrog sötsaker framför de vällagade matlådor som sönerna inhandlade från saluhallen.
Cilla såg helt enkelt till att alla parter blev nöjda.

Hon hade träffat Tobias en lördag när hon handlade ost i saluhallen. Hon hade passat på att avnjuta en cafe cortado när han kom fram och presenterade sig. Det hade varit en lyckträff.
Han var ägare till en mycket exklusiv privat club för medlemmar med särskilda begär.
Medlemmarna önskade tillfredställelse utöver det vanliga. Klubben som var mycket privat gjorde ingen reklam för sig, kunderna kom via rekommendation.
Efter en kort period var hon flitigt anlitad. Snabbt skapade hon en egen kundkrets som inbringade en god inkomst. De stora pengarna inbringades av gäster på tillfälligt besök i Stockholm. Hon kunde nu förena nytta med nöje.
Cilla var mycket diskret, såg alltid till att dölja sin identitet vilket skapade en extra air av mystik runt henne.

Ett år senare kunde hon investera i en mindre våning på Kungsholmen. Etapp 1 i framstegsplanen var nu avklarad.
Nu återstod att snärja Andreas så hon kunde avsluta det trista arbetet som sjuksköterska som förvisso tjänat hennes syften väl. Hon hade via en förmögen kund som var mäklare lagt handpenning på våningen vid Östermalmstorg som nu var till salu. De kunde sedan i lugn och ro titta på våningen, därefter skulle hon presentera sina ekonomiska förutsättningar. Hennes våning på Kungsholmen skulle precis täcka handpenningen, det övriga lånet fick Andreas stå för. Hon skulle vara mycket mån om att de inte skulle gifta sig så att han kunde säkra upp sin investering.
Han gick rakt i fällan.

Erövringen av Andreas tillfredsställde många av hennes behov. Framförallt hur han gärna delade med sig av sina ekonomiska kunskaper. Hon såg till att skämma bort honom med lyxiga frukostar, han fick läsa sina tidningar ifred. Efteråt passade hon på att nyfiket fråga honom om vad han läst med en pockande, oskyldig min. Han hade nappat på betet, lade sig vinn om att berätta för henne om grunderna i handel med aktier och fonder. Hur man får kapital att arbeta för att ge vinst till nya investeringar. Hur investeringar kunde säkras genom att anlita banker i skatteparadis.
Hon var mycket noga med att alltid inta en lyssnande position, öka hans självkänsla genom att påtala hans smarthet.
Visst behövdes lite smärta för att han helt skulle underkasta sig!
Med list hade hon manövrerat in honom i sin framstegsplan, varit försiktigt återhållsam när han tog upp frågan om giftemål.

Pegasus bred dina vida vingarWhere stories live. Discover now