17. Blondin

3.1K 65 1
                                    

Jag suckar och stirrar upp i taket. Jake petar försiktigt på min kind med två fingrar.
"Se inte så besviken ut. Jag är trött. Då presterar jag inte lika bra."
"Förlåt." skrattar jag, och möter hans blick.
"Du sabbar mitt självförtroende, gumman. Sluta göra det."
"Jag bara ..." börjar jag.
"Du bara vadå?" frågar Jake när jag inte avslutar meningen.
Han lägger sig på sidan för att kunna se mig bättre. Egentligen borde det göra mig lycklig, att Jake ligger naken i min säng. Men jag är inte lycklig, och det är för att Jake ligger i sängen. Jag börjar bli kär i honom.
"Inget. Gå ner till Neo, jag behöver sova. Olli och Mirre börjar bli oroliga."
Han säger ingenting när han reser sig upp. Jag vänder mig mot väggen, men kan inte förmå mig att stänga ögonen. Tankarna snurrar bara runt. Men det värsta av allt är att jag inte kan prata med någon om det, för det här är en hemlighet.

All information vi får under lektionen går mig överhuvudet. Nej, den missar mitt huvud helt, den är inte ens i närheten av mig. Jag sitter och tittar på Jake så diskret jag kan. Han är så otroligt vacker och jag får irriterande fjärilar i magen. Jag vill inte känna såhär, jag vill inte bli sårad igen.
"Nadja, du verkar inte som dig själv idag."
Jag vänder mig förvånat mot Olli. Hon ger mig ett försiktigt, snett leende.
"Vad menar du?"
"Du brukar inte sitta och stirra på Jake."
Det märktes alltså. Fan då. Till min lättnad slutar lektionen innan jag hinner svara. Vi skyndar oss ur salen, och börjar gå mot skåpen.
"Du har väl inte glömt studentfesten imorgon?" frågar Mirre glatt.
"Öh, nej."
Mina vänner tittar misstroget på mig.
"Fine. Men jag kommer, jag lovar! Förfest hos någon?"
Äntligen ler dem.

Mirre drar upp dragkedjan på min svarta klänning och synar mig från topp till tå.
"Vad är domen?"
Jag är klädd i den tightaste klänningen jag hittade, med en djup urringning. Den är i ett svart, töjbart material vilket gör att jag kan röra mig. Nästan i alla fall.
"Dat ass, though." säger Olli, och lägger händerna på min rumpa.
Jag börjar fnittra när hon klämmer till. Mitt i allt drama med Jake hade jag glömt hur roligt det är att vara med Olli och Mirre. Jag inser att jag saknat att få skratta tills jag gråter, och gråta tills jag skrattar.
"Nå, är jag snygg då?" frågar Mirre, iklädd i en mörkgrön spetsklänning.
Jag och Olli ger två tummar upp. Mirre är ursnygg, och klänningen visar henne former. I ögonvrån kan jag se Olli missnöjt snegla ner på sina bröst, som är dolda under en svart klänning med hög hals. Men hon har plattast mage av oss, så jag tycker inte att hon ska gnälla för mycket. Jag är något mellanting, men det verkar duga.
"Dåså!" säger Mirre exalterat och ställer ner tre shotglas på bordet. "Vi börjar stort! Eller smått, beroende på hur ni ser det."
"Päronvodka!" Utbrister Olli glatt.
Jag skrattar varmt åt dem. De tänker bli packade, och jag planerar inte att vara annorlunda.

Vi är i ett stort, lyxigt hus. Inredningen verkar alldeles för dyr för att ha efterfest runt. Men det är inte mitt hus, så jag bryr mig inte. Studentfesten hade varit ovanligt tråkig, så vi hade hängt på till första efterfest vi blev erbjudna. Det verkar vi inte vara ensamma om, för det känns som att halva klubben är i huset. Jake inkluderat, och jag är förvånansvärt glad över det. Musiken dunkar och det är sprit överallt. I vanliga fall hade jag frågat innan jag tog något, men eftersom det är omöjligt att hitta ägaren till de olika dryckerna plockar jag obrytt upp en burk starkcider från bordet. Om någon gnäller kan jag låtsas att den är min. När jag öppnar den råkar någon stöta till mig, och jag spiller över mattan. Ingen verkar bry sig, men min dricka blev plötsligt mindre. Så jag vänder mig argt om.
"Vad fan?" fräser jag.
Jake rycker på axlarna.
"Sorry gumman. Inte mitt fel."
Av någon anledning blir jag stum. Det här är första gången vi druckit tillsammans sedan vi började ligga, och det känns märkligt. Alkohol brukar spä på mina känslor, och ikväll är inget undantag. Mitt hjärta hoppar över ett slag och rodnaden sprider sig.
"Det ... det är lugnt." mumlar jag.
En allvarlig min sprider sig i Jakes ansikte.
"Nadja," viskar han. "Se inte ut sådär. Se inte ut som att du faller för mig."
Sedan går han. Det gör ont att höra de orden, för jag föll för längesedan. Men jag har en plan för att kunna prata med Mirre och Olli om mina känslor. Jag ska bli full, så full att jag ligger med Jake. Det är ju ingen hemlighet att han är min typ. Då kan jag låtsas att jag fallit för honom den här kvällen, och allt kommer att gå bra. Jag fixar till mitt hår och rättar till klänningens urringning för att bli så oemotståndlig som möjligt. Han tycker uppenbarligen att jag är attraktiv så det här borde inte vara så svårt. Med så sexiga steg jag kan går jag mot honom. Egentligen ser jag nog mest löjlig ut när jag staplar runt i mina höga klackar, men jag känner mig oövervinnelig. Där är Jake, bara några meter bort. Med lätt putande läppar går jag bort till honom. Jag kan "råka" trilla in i honom. Det gör jag ju rätt ofta. Han är skitsnygg i en tight, svart t-shirt och tighta jeans. Långsamt går jag fram mot honom. Jag gör mig beredd att "snubbla". Då ser jag henne. Den blonda tjejen med stora bröst och en otroligt smal midja. Hon verkar nästan fastklistrad i hans mun, och han drar handen över hennes rumpa, precis som han gör med mig. Under ett kort ögonblick möts mina och hans ögon. Men han släpper inte henne. Istället släpper han min blick och återgår till blondinen som smeker honom över magen. Mitt hjärta sjunker i bröstet. Det där är vad jag ska göra, inte hon.


---------------------

Åh vad trött jag är. Bakade tårta hela dagen igår och sov skitdåligt i natt.
Well, här har ni ett nytt kapitel! Tack för över 350 läsningar ❤❤❤

Har du roligt, Fuckboy?Where stories live. Discover now