3.část

26 3 0
                                    

počet slov : 617

Miranda zvedla telefon a uz se zacla mluvit když ani nedomluvila. „Ano Candy platí to,zítra...“ když v tom se z telefonu ozvalo. „Pomoc...Pomoc...!zabije mě..“ „Halo,je tam někdo ?“ Miranda se podívala na Kevina a nevěřila svým uším.Kevin na ni nevěřícně hleděl protože volání do telefonu bylo tak silné,že jej slyšel i on. „Co budeme dělat?“ řekla zoufale Miranda.

„Halo, slyšíte nás ?“ „Halo,..?“ V telefonu se uz jen ozvalo zašumění jako kdyby někdo utíkal lesem a v tom zavěsil.Uz se ozvalo jen zatůtání telefonu.V domě nastalo ticho.-Buch- se ozvalo .Hustota vzduchu byla tak silná,že by se dala krájet. „Ahoj děti,jsem doma.“ Objevil se za zády dětí otec.

Byli tak vylekaní ,že nevydali ze sebe ani hlásku. „Co je ? Něco se děje? Co se stalo?“ otec začal být zoufalý,že je neinformován co se doma děje.

Miranda a Kevin se na sebe podívali.Miranda jen tak lehce očima naznačila aby otec nepoznal to Kevinovi ,že se radši o tomhle zmiňovat nebudou.Začli koktat jeden přes druhého.

„Ne,nic se nestalo...“ „Všechno je v pořádku co by se mělo dít ? ...“ „Jo akorát jsme dojedli pizzu...“ „Jen mi volala Candy,nic víc.“ ...„Hm,dobře“..„Musím vám něco říct,..“ řekl otec.Miranda už s toho tonu v hlase neměla dobrý pocit.„Bude lepší když si sednete“.

Kevin se zatvářil zaraženě ale poslechl.„Víte děti,dostal sem v práci takovou nabídku..“ odkašlal si a pokračoval. „Nabídli mi stáž v Londýně.“ „V Británii?“ vyjekla Miranda. „Páni,vzdyť to je velká dálka.“ řekl Kev. „Ano je,a proto s vámi o tom mluvím. Myslím,že by nebylo hezké kdybych vám jednoho dne řekl, že se musíme přestěhovat...“ „Já nikam nejdu“ rozkřikl se Kev.

„Promiň tati,ale já musím souhlasit.Taky se mi nikam nechce máme tu přátele a Kev je teprve v druhém ročníku,nemůžeme se jen tak sebrat a odejít..“ „Mirando nechte mě prosím domluvit“ Děti si znovu sedli. „Víte budu mít plat 18 000 dolarů za měsíc a půl,víte kolik je to peněz?“ „Takže tobě jde jen o peníze?“ přerušil ho Kevin. „Kevine nenechal si mě domluvit.Jde mi o to aby jste se měli dobře a jestli je vám dobře tady tak tady taky zůstanete.“

„Zůstanete? Chceč tím říct,že ty pojedeš a my zůstaneme ?“ otázala se Mir. „Ne tak docela.“ „Docela,co tím mysliš?“ „Budu za vámi jezdit o víkendu a hlídat vás bude děda Stuart.“ „Vzdyt toho jsme nevidely celé léta.“ „No právě..“ „Takže se nebudeme stěhovat?“ „Ne Kevine,nebudeme.“ „Juchůů..“ zacal jásat Kev. „Máme tě rádi tati !“ „Já vás taky“ poté utekli děti do pokoje..Otec se jen usmál a šel se dívat na fotbal.

(Druhý den už ve škole) .. „Ahoj Mirando“... „Ahoj Candy,právě jsem tě hledala...“ „Ne,to já hledala tebe.Viděla jsi ty dva nové sourozence,co jdou k nám na školu?“ „Cože? Candy ..“ „Říká se o nich,že mají ještě jednoho sourozence,takže jsou vlastně tři.Můj čarovný instinkt mi říká,že jsou divní..“ „Wau,wau,wau,..spomal Can..! Tak za prvé :“čarovný istinkt“ .. to jako vážně ? A prosim tě o čem to vlastně mluvíš?“

„Promiň jsem nezdvořák,na škole jsou dva noví studenti,vlastně holka a kluk,jsou sourozenci..jmenují se Jeff a Lea,mají taky ještě jednoho sourozence, jmenuje se Nero,..Lee je 17 a Jeffovi 18 ,což znamená,že oba by měli být přinejhorším v naší třídě..aspoň doufám,že bude Jeff,och Bože holka ten kluk je zatraceně sexy..!“ „Candy kdy a kde si tohle zjistila ? A kde si je vůbec viděla ? A sexy a divný zároveň? Kde se to v tobě bere?“ „Jo a Nerovi je 19 let ,..“ „Candy,posloucháš mě vůbec ?“

„Moc se ti omlouvám Mirando...Všechno mi řekla Claire,viděla je v kanceláři tak sem se musela jít taky mrknout..“ „Claire? Já myslela že se s ní nebavíš po tom co ti přebrala Marka..“ „Hele,mluvila jse s ni jen kvůli drbech a o Markovi už radši ani nemluv děvče“ „Jasně,promin..A ted ten čarovný instinkt......“ 

DALŠÍ ?

Miranda's "FANTASTIC" lifeWhere stories live. Discover now