5.část

18 2 0
                                    

počet slov : 696

(Mezitím u táboráku) „Okamžitě přestaňte,mám za to odpovědnost“ začla křičet Candy na nějakou partu kluků co už byla napitá a házela si s majetkem pana učitela Jamese. Ti si jí ale nevšímali a házeli si dál. „Položte to!“ zakřičela Candy. Její výraz ve tváři budil strach,že všichni zmlkli a položili věci a radšej se odebrali pryč.Pak už jen slyšela z dálky. „Videl si ten její obličej,ty oči?“

„Jo ty vole,asi už jsme pořádně nalití“ a smích. „Nic si s toho nedělej“ řekla jí vlídně Miranda „Obdivuju tě,že na to máš nervy,já být tebou..“ „No jo chápu,..to je snad naposledy co něco takového beru na starost.“ „A kde máš vůbec bráchu?“ „Kevin šel z klukama na otevření toho nového baru“ „Jo myslíš U „krvežíznivého“ Jacka?“ „Nemyslím si,že se to tam jmenuje,myslím,že to je jen u Jacka,ale to je jedno,každopadně tu dnes asi nepřijde.“ „Slyšela jsem,že do toho baru jde i Angie s Markem“ „Aha,no tak to sem asi Kevin určitě dojde“ usmějí se.

( v Baru)Roman a Julie sedí u stolu,Ned,Kevin a Lea hrají kulečník. „Tak nám o sobě něco pověz Leo“ zeptal se Ned.„A co byste chtěli třeba vedet?“ „Máš nejaké sourozence třeba?“ „Ehm,jo,jasně,mám dva bratry,Jeffa a Nera.Ty ale asi znát nebudete jsou starší Jeff je ve třetáku.“ „Áá,tak toho bude znát asi má sestra Miranda“ „To bude možný, jak že se jmenuje, přeslechla jsem její jméno“ „Jmenuje se Miranda… a ne nepřeslechla neptala ses.“ „Ou, aha promin.“ „V poho“ řekne vlídně Kev.

Najednou se otevřou v baru dveře a vejde Angie s Markem a nejakou partou lidí. „No koukejme kdo tu zavítal“ prohodí na ostatní,kteří se otočí čelem k Angie a Markovi. „Kdybych věděla,že tu budeš ty sestřičko a tvoje otravná parta lůzrů vůbec bych sem ani nechodila“ podívá se Angie na Julii.„Co zase chceš?“ zeptá se jí Julie.

„Mám samou otázku co tu chceš?“ vrhne se do toho Roman a podívá se na Angie. „Uklidni se, „posero“ zasahne do toho Mark a začne se smát a celá parta se směje s ním. Roman úplně vyprovokovaný natahuje a chce se s ním poprát.

„Ser na to brácho“ „Nestojí za to“ rozmlouvá mu to Ned s Kevinem. Julie ho zadržuje také. „Ou,ou někdo se tady naparuje“ rýpne si Mark a zase se rozesměje. „Bože co ty si to za debila?“ řekne Kevin. „Už dost“ vloží se do toho Angie „Myslím,že radši půjdeme někam jinam, myslela jsem že to bude dobrý bar, ale asi klesli velmi nizko když vás sem vůbec pustili,hm…“

„Neobtezuj se „sestřičko“ ještě by ses namohla jít zpátky ven půjdeme my.“ Ned hodí na stůl pár dolarů a odcházejí. Mark a spol. se jen smějí a sedají ke stolu.

(Na táboráku) „Páni dávám Kevinovi ještě pět minut pak mi dáváš dolar“ „Stejně si myslím,…..“ V pozadí slyší Kevina jak se baví s přáteli a jdou směrem k nim. Devčata se otočí a parta dojde k ni.“ „Ahoj Kevine, cože jsi tady?“ zeptá se Miranda bratra kouká přitom posměšne na Candy. „Byla tam docela nuda..“ a koukne na partu. „Budu hádat…“ připojí se do toho Candy „došla tam Angie s Markem.“ „Hm,trefa.“ řekne Ned.

„Jo znám jaká může být Angie, být s ní ve třídě, to si nevybereš a o Markovi radši pomlčím“ Celá parta se usměje. „ Mirando,Candy tohle je Lea“ představí Kevin Leu holkám

„Jasně já vím, máme spolu francouzštinu, jsi úžasná, Jak ses to tak naučila?“ „Vyrůstali jsme v Evropě„ „Páni, to muselo být úžasné“ „Hm, ani ne“ řekne trochu zkleslýma trichým hlasem Lea.

Delší pomlka v rozhovoru a chvilka ticha. „Víte vy co?“ řekne a přeruší ticho Candy otočí se a načepuje kelímky pivem. „Na te, nenechte si tu náladu zkazit a užijte si dnešní táborák“ Kevin se podívá na Mirandu s prosbou aby nic neříkala otci „Mirando…“ „V pohodě Keve, neboj neřeknu to tátovi, potřebujem si už konečně začat znovu bavit“

Kevin se usmeje kývne a napije se. „Na mou otravnou nevlastní sestřičku dámy a pánové“ přidá se s přípitkem Julie „At zhnije“ dodá nahlas Roman. Všichni se rozesmejí a připijí si. Ned se usměje a mrkne na Candy ta se usmeje a napije se. Parta se skvele baví a užívá si večera a přitom popíjí.

PROSÍM O VOTE A FOLLOWING , KOMENTÁŘE TAKY NEVADÍ ;)) :)) DEKUJI VSEM CO JSI TO VŮBEC ČTOU :)) PŘÍŠTĚ BUDE DALŠÍ DÍL  , CHCETE ??

Miranda's "FANTASTIC" lifeWhere stories live. Discover now