- 20 -

11.8K 472 20
                                    

        Intru în biroul meu și caut repede să văd care este prima întâlnire pe care o am azi, îmi atrage atenția biletul pe care îl am lipit de monitorul calculatorului

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

        Intru în biroul meu și caut repede să văd care este prima întâlnire pe care o am azi, îmi atrage atenția biletul pe care îl am lipit de monitorul calculatorului. 

„Ședință la 12.00. Tomas"

Este ciudat ca nu m-a sunat... este prima dată când îmi lasă un mesaj scris, el obișnuia să mă sune aproape zilnic chiar și când urma să mă căsătoresc cu Eliajh. Arunc biletul la coșul de gunoi și încep a răsfoi agenda, azi am de făcut câteva drumuri pentru a rezolva câteva documente pentru noile apartamente care au ajuns la noi pentru a găsi un cumpărător. 

Prima oră trece repede, de la pregătirea documentelor, și sortarea lor pe dosare, și pregătirea celor mai bune fotografii care să fie atașate la dosar. Tresar când aud soneria telefonului.  Este un număr nou, pe care nu îl recunosc, dar cum David mi-a spus să răspund și să încerc să prelungesc cât pot apelul, răspund...

- Da...

- Ava... vocea care se aude de la celălalt capăt al firului parcă îmi fulgeră întreg corpul. Nu mă așteptam să fie ea... Te rog să nu închizi...spune încet.

- Ce vrei? Încep să mă enervez, nu îmi dau seama cum de are curajul și nesimțirea să mă sune. 

- Vreau să ne vedem, este ceva foarte grav și trebuie să...

- Nu.Nu trebuie nimic. Am spus tot ce aveam de spus în trecut. Acum am o viață nouă pe care încerc să o trăiesc cum pot...nu are rost să mă suni.

- Ava...te rog ascultă-mă. Este despre OBraian. 

- Nu mă interesează absolut nimic din ce ai să îmi spui, despre el cu atât mai puțin.

- Are...te rog...este foarte important.

- Pa mamă, și îți repet... Nu mai suna, pentru mine ești moartă.

Închid telefonul și aproape că îl trântesc pe birou...de ce tot insistă? De ce nu vrea să mă lase în pace?

- Ava, mai stai ?

Aud vocea Oliviei care intră la mine în birou.

- Nu. Acum vin, doar îmi iau dosarele.

- Ok, te aștept la lift.

- Merci. Olivia iese iar eu îmi iau repede geanta cu dosarele.

 Am stabilit cu ea să mergem împreună pentru a ne rezolva toate avizele de care mai avem nevoie pentru apartamentele care au fost cumpărate și sunt în curs de schimbare de proprietar. Nu că aș aprecia foarte mult compania ei, dar privind alternativa...doar cu gărzile de corp...prefer să o suport pe ea.

 Ies pe hol și o surprind vorbind cu Ed... rămân un pic intrigată de apropierea pe care o arată față de el, se vede că adoră să filtreze cu orișicine.

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Where stories live. Discover now