- 28 -

10.9K 493 6
                                    

- Sincer am impresia că am trecut pe sub o scară sau așa ceva.

- De ce spui asta? 

David mă privește curios, ne aflăm la ultimul etaj al clădirii, are aici sediul central al companiei, iar diferența dintre acest etaj și cel în care are sediul agenția este enormă. Luxul caracterizează acest spațiu, culoarea albă predomină, spațiul imens, ferestre largi, priveliștea de invidiat. Totul este foarte primitor, unde pui că nu se aude zgomotul cu care sunt obișnuită, deșii compania D.O.B. este mare, aici observ destul de puține persoane, probabil David încă nu a reușit să se instaleze complet aici, și mai are unele activități și în L.A.

- În  ultima săptămână lucrurile nu au stat așa de roz, ca să spun, adaug eu un răspuns întârziat, atenția fiindu-mi captată de un enorm acvariu cu pești multicolori.

David se apropie de mine și mă prinde de talie, mă aduce foarte aproape de el, sunt lipită de trupul său masiv, îi simt bătaia inimii.

-Îmi pare rău că ai aceste neplăceri...  aș face orice să le înlătur din calea ta.

-Și de ce nu o faci? Îl întreb eu. Observ că este puțin nedumerit de întrebarea pe care i-am adresat-o.

- Iubit-o ce ți se pare ție că fac eu? Încerc să îl găsesc pe cel care face aceste farse...

- Nu mă refeream doar la asta, spun eu încet, ferindu-mi privirea de a lui. DA, hărțuitorul are prioritate, dar ce să fac cu Alison, de câte ori are ocazia încearcă să mă facă să mă simt inferioară, adaug privind pe geam.

-  Am să discut cu ea, spune scurt ridicând privirea și pătrunzându-mă cu acei ochii limpezi, verzi, pe care am ajuns să îi plac atât de mult.

- Vreau să faci mai mult de atât.

 Îmi pun brațele în jurul gâtului său, mă joc ușor cu părul care îi acoperă ceafa, este atât de fin, de neted, apoi mă ridic și îmi trec ușor buzele peste ale lui, cu tot ceea ce se întâmplă în jurul meu, vreau să nu uit ce este mai important, el este cel care a reușit să mă salveze, care m-a scos din aceea zonă obscură în care mă aflam....salvarea mea.

- Ce rol are ea în cadrul companiei tale? Îl întreb după ce îi șterg urmele de ruj pe care le-am lăsat pe buzele sale.

- Nu are acțiuni, dacă asta vrei să ști.

- Atunci are putere decizională?

- Nu, doar se ocupă de imaginea companiei, de publicitate în general, cunoaște multă lume. De ce mă întrebi?

David se retrage și se îndreaptă spre biroul său pentru ași pune un pahar de whisky.

-Dorești ceva de băut?

- O cafea te rog.

Apasă tasta de la telefon pentru a chema secretara.

- Iza, o cafea te rog, apoi își întoarce privirea spre mine, eu rămân lângă geam.

Este atât de senzual cum stă sprijinit de marginea biroului său din lemn masiv, cu paharul de whisky și mă privește tăcut, părul negru îi încadrează atât de bine fața, pare preocupat, și nu îl condamn, după întâlnirea pe care am avut-o cu Eliajh, sau după „cadoul" pe care l-am primit. Încep să cred că numai probleme aduc în viața sa...

- De ce m-ai întrebat de Alison? Te-a deranjat iar?

- Doar am văzut-o de câteva ori săptămâna trecută la Patrik în birou, a cerut să se gândească să facă concedieri și să se mărească programul de lucru. Înaintez spre canapeaua neagră care ocupă centrul biroului său și care este așezată strategic cu fața spre geam, astfel poți privi ușor cerul.

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora