Fanfics(jednodílovka) - Milovník žen (HS)

516 26 7
                                    

rating : 13+ , pohled : Y/N(spíše ne) počet slov : 1125

Fanoušci pištěli, jásali a hulákali jejich jména. Bylo to neuvěřitelné nikdy jsem nic takového neviděla ani nezažila. Připadala jsem si jako někde jinde. Vždyť to jsou normální lidé. Stejně jako každý jiný. No dobře možná více bohatší a ano jsou slavní, ale pro mě, pro mě jsou to mí nejlepší kamarádi, nejlepší kamarádi jaké si kdo může přát. Byli to oni, nejlepší a nejupřímnější lidé co znám. Byli to ti kteří mě vždy podrželi. Byli to oni. One Direction. Znělo to celou arénou.

A já – jedna zmála lidí, na krku vstupenku VIP. Nepřipadala jsem si kvůli tomu ovšem výjmečně, byla jsem furt stejná. Holka z maloměsta, která prostě jen tak náhodou potkala kluky z 1D. To přece nic není, že jsem i já jejich BFF. Jen mi všechny holky závidí a nejradši by mě zabili. Ale to je přece vedlejší.

Najednou jsem se zarazila co si to vůbec sama pro sebe ve své hlavě říkám. Přistihla jsem sama sebe jak blázním a začínám trpět samomluvou. Vydechla jsem a zněla poslední písnička koncertu. Poslední hlas patřil Harrymu, rozloučili se s fanoušky a už se hrnuli pryč z podia.

„Páni dneska to bylo šílený“ řekl Liam. „Jedna holka po mě hodila podprsenku“ řekl Harry a Nial vybuchl ve smích. „Měl si vidět svůj pohled“ dodal Niall a předvedl zmatený a vystrašený pohled Harryho. Neodolala jsem a začla se smát taky. „Víš co to je za šoky? Nevěděl sem jestli se bát nebo se smát“ řekl a musel se taky pousmát. „Já myslela, že si na to zvyklý“ dodala jsem Zayn s Liamem se na mě podívali a Niall zase vybuchl ve smích. Dnes byl nějaký hyperaktivní.Nasadila jsem zase na něj pohled já.

„Jo Harry, ty si přece miláček žen viď?“ řekl Louis a dal mu ruku kolem ramen. Harry se na něj podíval vražedným pohledem a něco naznačil což jsem nepochopila. Ale nějak mi to nevadilo.

Najednou na něj z ochranky zakřičeli ať si pohnou,že musíme jet. Rychle jsme nastoupili do autobusu a jelo se dál do dalšího města. Na řadě byla Francie – Paříž. Tam jsem se nejvíce těšila z celeho turné, když mi kluci řekli kam vlastně pojedem. Paříž město „lásky“. Nikdy jsem tomuhle klišé nevěřila ale ty památky ty mě chvátily více. Taky jsem ale nečekala co vše se na tomhle turné stane.

Cesta byla dlouhá, jeli jsme pár dní. Většinu cesty Liam, Zayn a Louis telefonovali se svými přítelkyněmi, takže jsem hodně času trávila s Harrym a Niallem. Stali se na delší dobu mými miláčky :3. Byli tu ovšem večery kdy jsme všichni společně hráli hry a skvěle se bavili.

Jednoho dne jsem si šla lehnout dřív, jelikož mě bolela šíleně hlava a já nevěděla vůbec z čeho. Prostě jsem to zabalila. Kluci ale ještě byli vzhůru a oslavovali myslím nový record na youtube, kterého právě dosáhli. Bylo asi půl čtvrté ráno když mě vzbudila něčí konverzace. Ovšem to jsem ještě nevěděla, že mluví někdo na mě. Byl to Harry. Zprvu jsem mu vůbec nerozuměla možná to bylo tím, že jsem byla rozespalá a nebo tím že byl možná opilý. Každopádně jsem zřetelně slyšela tuhle větu.

„Miluju tě,ale bojím se ti to říct, protože tě stratím,protože to tak necítíš,ale už jsem to nevydržel musel jsem ti to říct aspoň takhle, když spíš.“ Nehýbala jsem se nechtěla jsem aby zjistil, že jsem vzhůru. Seděl na okraji posteli otočený ke mně zády a mluvil. „Kéž bych věděl jak to cítíš ty. Kéž bych znal odpověď, kéž bych aspoň věděl jestli mi dáš šanci“ Nyní jsem si uvědomila, co znamenal ten Harryho vražedný pohled na Louise, když jsme si z něho dělali srandu, že je milovník všech žen. Oni to věděli, kluci věděli, že ke mně něco cítí a nic mi neřekli. Nevěděla jsem jestli být naštvaná nebo vděčná.

Nikdy jsem o Harrym ani o nikom s kluků neuvažovala jako o mém klukovi, byli pro mě jako bratři. Harry už jen mlčel a seděl. A já si najednou v mé havě, v mých myšlenkách přemýtala jaký ke mně byl. Nikdy ke mně nebyl zlý a ani nic takového. Slyšela jsem jen jak se zvedá z postele a odchází. Už byl u dveří a chystal se vzít za kliku, když jsem věděla že to takhle nemůžu nechat.

„Harry“ řekla jsem a sedla si na postel. Zůstal stát bez pohybu a najednou se pomalu otočil. „Ahoj Y/N, já...“ „Harry máš šanci“ vyhrkla jsem ze sebe a nenechala ho dokončit větu. Usmál se, stále se usmíval ale byl na místě.Najednou ze sebe vydal „Já, já bál jsem se..“ řekl a soukal to ze sebe a sedl si zase na postel. Nyní už ne na okraj ale vedle mě. Nebyl opilý. „Harry poslyš,já...“ zarazila jsem se nevěděla jsem co jsem chtěla říct. Jeho oči mě uchvátili jako nikdy seděl vedle mě a koukali jsme se na sebe beze slov. Nikdy jsem si nevšimla jaký je. Přibližoval se ke mně a políbil mě. Odtáhl se ode mě a čekal na mou reaci. Nic se nestalo. Bylo ticho, ale už jsem to navydžela a popadla jsem ho a začali jsme se vášnivě líbat.

Bylo to úžasné, nemohla jsem se ho nabažit. Doslova vtrhl pod peřinu, kterou jsem byla doposud zakrytá a začal kroužit rukama po linijích mého těla. Jeho ústa však byli stále na mých. Objížděl lem mých kalhotek až nakonec rukou zabrouzdil pod nima. Bylo to příjemné, krásné, neuměla jsem to popsat. Vzala jsem si tedy do rukou jeho kamaráda a začla pumpovat na horu a dolu.

Zeptal se „Chceš to?“ „Dělej“ vyhrkla jsem ze sebe sama sebou jsem byla překvapená cože to ze mě vypadlo, ale byla jsem i tak přesvědčená že dělám dobře. Vnikl do mě, nebyla jsem panna takže mě to nebolelo. Začal přirážet, stále rychleji. Byl to vášnivý sex. „Miluju tě“ řekl a já hned na to vyvrcholila. Po tom všem, zůstal semnou v pokoji a v objetí jsme usnuli.

Ráno jsem se probudila a nevěděla jsem jestli to vše byla pravda. Otočila jsem se na bok a tam vedle mě spal Harry. Usmála jsem se a věděla jsem že se mi to opravdu nezdálo. Pozorovala jsem ho asi pět minut. „Nepozoruj mě.“ vydal ze sebe „Je to romantické“ „Je to děsivé“ dodal, usmál se a přiložil rty k ranní polibek.

Potkala jsem svou lásku a to jsme ještě nebyli ani v Paříži. Říkala jsem , že je to jen klišé. S Harrym jsme od té doby štastný pár. Každý den se máme rádi čím dál víc a víc. A své Miluju tě si říkáme denně.

S KÝM BY JSTE CHTĚLI DALŠÍ JEDNODÍLOVKU ? V MINULÉ BYL HLAVNÍ NIALL TADY JE HARRY, NĚKDO DALŠÍ NA PŘÁNÍ ? BUDU RÁDA ZA VOTE A KOMENTY ;)

One Direction - Fanfics (jednodílovky)Where stories live. Discover now