Fanfics(jednodílovka) - Je libo záchodky? (ZM)

328 15 2
                                    

 rating : 13+ , pohled : postava Katharina Fellová počet slov : 962

Určitě znáte ten pocit když jste do někoho zamilová tak, že by jste proto udělali vše aby byl váš.

**

Jmenuli se Katharina Fellová a jsem mladá návrhářka z Londýna. Mám bohaté  rodiče, ale moc s nimi nevycházím. Říkám to furt - pěnězi si nikdo mou lásku nekoupí. Jen oni to furt nechápou.

Jsem jedináček což taky vše vysvětluje. No ale pojďme k mému příběhu. K mé Love-Story. Je to už pět let co na to ráda vzpomínám. Už 5 let jsem šťastná a nemůžu si stěžovat.

Začlo to tehdy když jsem vystudovala střední školu, zvládla maturitu a chtěla se vrhnout do práce. Vyhrávala jsem různé soutěže s disajnem a navrhářstvím. Myslela jsem si tedy, že práci seženu snadno. Avšak byl to háček. Pul roku jsem  nemohla sehnat práci a opravdu už jsem nevěděla co dělat až jsem se musela poprvé v životě obrátit na své rodiče. I když o ni byli potěšeni já si přišla pod psa, že je musim o neco prosit.

Každopádně, sehnali mi tu nejlepší práci ze všech, teda předtím jsem takový názor neměla.

Stala jsem se návrhařkou,poradkyní, v oblíkání slavného boybandu One Direction. Radila jsem jim co si obléct na koncerty a podobně. Stal se ze mě jejich "šatník". Upřímně nebyla jsem nadšená, tenhle boyband jsem neměla ráda. Vlastně ani nevím proč, ale bylo to tak.

Čím déle jsem je poznávala tím jsem si začla uvědomovat, že ani nevím co mi na nich tolik vadilo. Začla jsem s němi vycházet a měla jsem k  ním blízko a jelikož mě vždy přitahovali záhadní muži tak vás něpřekvapí, že mě přitahoval Zayn. Zayn Malik. Člen skupiny s černými vlasy jako havran, s očimi tak dokonalými že i Panna Maria by si dala říct. Jen když se na mě usmál jako obvykle tak se mi kolena podlomila a já bych z něho strhala vše co by jen šlo. Bohužel jsem si myslela že to je jednostranný. Až jednou přišlo něco nečekaný.

Jelikož jsem se s klukama docela hodně bavila a stali se z nás přátelé, tak jsme šli jako obyvkle do klubu na párty. Atmosféra byla bombastická, všude alkohol, hudba jenom duněla. Zayn se na mě usmál a koukal na mě. Ten den na mě koukal asi už po 10x. Ne že by mě to vadilo, jen sem nevěděla co tím sleduje. Bože, pamatuju jak jsem byla zamilovaná. Dala bych mu celý svět, nelžete že vy by jste to neudělali.

"Je mezi vámi něco?" zeptal se mě Liam  a vytrhla mě ze spáru mých myšlenek. Nechápavě sem se na něj podívala. "Cože?" řekla jsem. "Pokaždé když se Zayna zeptám na tebe, tak neodpoví a nebo sklopí oči a odejde, proto se tě ptám, jestli se mezi vámi něco nestalo." "Prosím? Ne nestalo. Jak to myslíš?" "Mám takovou teorii. Za celou tu dobu co se rozešli s Perrie se neusmál. Ty jsi k nám nastoupila a od toho dne se směje v jednom kuse. Nevím co jsi s ním provedla ale myslím,že se do tebe zamiloval." zírala jsem na něj a nic neříkala. "Je mi to jasný. Nic ti neřekl. Budu hádat moc s tebou nemluví co?" "Jak tohle víš?" "Tohle on dělá, když se mu někdo líbí. Je odtažitý. Ale nic jsem ti neřek." řekl Liam vstal vzal Sophii a šli tančit. 

Nechápavě jsem seděla a jediný na co jsem se zmohla bylo to že jsem do sebe vrhla dva panáky za sebou. Nechápala jsem. Snaží se mě ještě více rozhodit? ptala jsem se sama sebe.

Najednou mě někdo chytl za rameno. Zayn. "Smím prosit?" řekl. Koukla jsem se do jeho očí a přikívla jsem. Šli jsme na parket a začli tancovat ploužák. "Chtěl jsem ti něco říct." "Ano?" "Mám tě rád Kath." "Vždyť já tebe taky, Zayne." "Ale já to myslím jinak." Náš tanec se zastavil. Koukla jsem na něj. Odtáhla se a popravdě ani nevím proč jsem to udělala ale zdrhla jsem na záchodky. Zayn mi byl v patách a než jsem stihla zavřít dveře od kabinky, chytl mě za zápěstí, prudce mě otočil a políbil mě. "Co to děláš?" vyhrkla jsem. Nechápal. "Dobře víš, co k tobě cítím Zayne. neříkej mi, že sis toho nevšim vždyt i kluci si toho všimli. A co děláš ty? Poslední dobu si semnou skoro nepromluvil a teď mi řekneš tohle?" "Promiň Kath, ja si to musel nechat projít hlavou." " A co proboha? Buď chceš něbo nechceš!" 

"Já chci." řekl "Chci tě!" s těmihle slovy se mi podíval do očí a já věděla, že to tak je, že to tak má být.

Chytla jsem ho a začla ho prudce líbat. Zatáhli jsme se do kabinky a zavřeli se. Strhl ze mě šaty a já mu rozepla zip u kalhot. Bylo to vášnivé a alkohol nam dopomohl. Prudce do mě vnikl, bez varování. Rychle přirážel a náš vzdech byl silnější. Bylo to krásné a nelitovala jsem toho. Přirážel a přirážel. Cítila jsem že budu. Až jsme zvolali společně. Pak mě ještě chvilku dráždil prsty a já si hrála jeho s kamarádem. No kdo nechce takovou dohru?

 A i když to bylo na dámských záchodkách tak to bylo nejkrásnější. Dnes je to přesně 5 let. Se Zaynem jsme stále spolu a nejen,že jsem jeho přítelkyně, nyní jsem jeho snoubenka. Jsme šťastní a fanoušci mě s překvapením vzali dobře. za těch let se mnoho změnilo. Ale na jisto vím,že bych Zayna nikdy neopustila a ani nepodvedla jako Perrie. A když tohle zní hnusně, jsem ráda, že to udělala protože díky její chybě, jsem našla svou životní lásku s kterou chci mít rodinu a zemřít. Je někdy ža vtipné, jak se vám život najednou obrátí.

DALŠÍ JEDNODÍLOVKA JE SE ZAYNEM? CO VY NA TO ?? jAKÉ TO JE? KOIHO CHCETE NA PŘÍŠTĚ UŽ BYL HARRY, NIALL A TEĎ ZAYN. DÁL LOUIS NEBO LIAM???

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 16, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

One Direction - Fanfics (jednodílovky)Where stories live. Discover now