Episode 12 - bad girl

620 11 1
                                    

-'' melanie, hjärtat vi har landat''

jag slog upp ögonen och möttes av Mamma som hade väckt mig.

Jag tog min ryggsäck innan jag gick bakom hon och pappa och hämtade våra väskor och sen gick vi ut från arlanda och pappa ringde en taxi där,

-'' det kommer bli bra snart älskling, hem och sov direkt eftersom du har skola om några timmar ''sa mamma och jag kollade på min mobil och såg att klockan var 1 på natten här

20 minuter senare stannade taxin utanför vårat hus och vi gick ut och in i huset. Jag gick direkt in i mitt rum och la mig ner i sängen, jag kollade min mobil och såg att jag hade 1 meddelande från Soé

Från: Soé<3

i miss you too bae, i'll see you soon hopefully!

jag log innan jag svarade snabbt och sen klädde jag av mig och borstade tänderna och la mig ner i sängen och somnade.

.

.

.

Jag vaknade och stängde av alarmet och gick segt in i mitt badrum och duschade ett tag och sen gick jag ut och satte upp mitt hår i en hästsvans när det torkat, sen satte jag på mig ett par tights med rosa blommor på och sen en svart långärmad tröjja med texten ''my dreams makes me depressed'' som jag köpte i cali, jag satte på mig mina converse. Jag gick ner till nedervåningen och möttes av en kram av Janie

-'' jag har saknat dig '' sa hon

'' ovanligt '' sa jag innan jag fick en fråga av min lillebror

-'' vart har du varit? ''

'' Hemma '' sa jag simpellt

-'' det där var inte ditt hem lilla gumman '' sa mamma, jag kollade argt på henne innan jag gick mot dörren

-'' ska du inte äta? '' ropade pappa efter mig

'' nej ''

-'' jo kom nu jag har ju gjort ägg '' ropade han igen

'' men ät äggen själv då om dom e så bra '' sa jag innan jag smällde igen dörren och började gå till skolan och det var då jag märkte att jag glömde min skolväska så jag bestämde mig för att gå ett annat håll, Jag gick bara rakt fram utan att veta vart jag skulle och helt plötsligt så stod jag utanför någons hus. Men inte vem som hellst, Kevin & Miranda's.

.

Jag gick upp för trappan och knackade på dörren och den öppnades några sekunder efter av Miranda

-'' Melanie? Det var länge sen '' sa hon och log snett

'' är dina föräldrar hemma? '' frågade jag rätt ut

-'' nej dom är i tyskland och är borta till nästa vecka '' sa hon

'' perfekt, ska du till skolan idag?'' frågade jag, hon skrattade innan hon drog in mig i huset.

Jag brukar alltid lyda,

vara respektfull & kärleksfull.

Men jag var olycklig här.

Jag andades in från ciggen som jag fått av Miranda, hon jag och Kevin satt i Kevins rum och skrattade hej villt då vi alla 3 var höga.

Jag vet inte hur dom får tag i det, men dom har alltid något att röka. Det är sånna dom är. Ni kanske är förvirrade,

Miranda är Kevins tvilling syster, aka min gamla vän.

Kevin är mitt ex, Miranda och kevin försökte få mig att ta någon drog för 2 år sen och mina föräldrar fick reda på det och jag vart tvingad till att sluta prata med båda två, fast just nu när jag mådde såhär dåligt.. så var dom jag ända jag kunde gå till som inte försökte få mig att prata om det och ville få mig att gråta osv. Dom gjorde mig gladare, eller i det här fallet hög så jag i mitt huvud var glad.

-'' Jag förstår inte hur du fortfarande är singel mel '' sa kevin

'' jag är inte det, tror jag '' skrattade jag och helt plötsligt började min mobil ringa

'' hallåååå '' sa jag

-'' Melanie Jones varför i hela fridens namn är du inte i skolan? ''

'' gå dit själv '' skrattade jag

-'' ursäkta? Du har utegångsförbud!''

'' jag är redan ute mamsen '' skrattade jag innan jag la på och fortsatte prata med Miranda och Kev

2 VECKOR SENARE

Jag hade stannat hos Kevin och miranda tills deras föräldrar kom hem. jag minns inte ens vad vi 3 gjorde den veckan då vi var i princip påvärkade varje dag. Tro inte fel nu för jag kysste aldrig kevin, det vet jag om för han och jag gillar inte varandra på det sättet alls då han har värsta crushen på Amber.

När mamma och pappa hittade mig hos kev och miranda så tog dom alla mina tekniska saker och jag har utegångsförbud i 3 månader. Så ja i princip tills skolavslutningen. Jag har inte kunnat prata med Justin eller Soe, Amber har ignorerat mig sen hon hon träffade på mig i en park med kevin och jag råkade säga till henne att jag mådde bättre i usa även utan henne, jag hade dock rökt innan. Därför var jag så elak..

Mina föräldrar är så rädda att jag ska ''försvinna'' igen så varje morgon åker mamma till min skola och hämtar uppgifter som jag tvingas att göra hemma.

Jag avtjänar typ ett fängelse straff här för jag får bara lämna mitt rum när det är frukost lunch eller middag. Annars är jag helt isolerad från omvärlden, i guess det här är konsekvenserna när man gjort allt jag gjort. Ni skulle ha sett mammas min när någon skvallrade till henne att jag varit hög nästan varje dag 1 vecka hos miranda..

Idag är det Fredag och klockan är 11:00 och jag är ensam hemma, eller ensam och ensam.. Mamma och pappa har tagit hit någon kille som är typ 30 som alltid går omkring på nedervåningen och ser till att jag inte springer härifrån eller gör något dumt, så lite litar dom på mig. Dock skulle jag springa om jag hade chansen..

Jag satt i hörnet av min säng och kollade ut genom fönstret, jag såg bilar och människor passera ofta.

Sen jag lämtade kalifornien har jag gått ner flera kilon då jag blivit deprimerad här och inte äter ordentligt.

Jag har ingenting att göra här, påriktigt allt jag har här inne är skolarbeten som jag inte heller gjort på 3 dar.

1 av uppgifterna var att läsa 5 sidor ur en bok och sen skriva om vilket intryck man fick av den utan att läsa om vad den handlar om, och istället för att göra det håller jag på att läsa ut boken istället. Mamma köpte boken till mig och den heter the fault in our stars, Tack vare att jag var i usa ganska länge och inte hade NÅGON svenska inblandad alls så har jag glömt bort några ord, vilket fått mamma upprörd då hon tycker jag inte hör hemma alls i usa.

jag hörde hur någon knackade på min dörr innan den öppnades

chasing dreams SVWhere stories live. Discover now