Kapitel 2

23.4K 266 37
                                    

Angelina låg i sin säng med sina hörlurar inpluggade på högsta ljudnivån. Hon låg med mobilen i handen samtidigt som hon diggade och sjöng då och då med i låten.
Hennes mamma ropade på henne, men med hörlurarna inpluggade hörde hon inte ett dugg. Hennes mamma ropade igen, och när hon inte fick något svar öppnade hon dörren till Angelinas rum med ett ryck. Angelina tittade på sin mamma samtidigt som hon drog ut hörlurarna från öronen. Hennes mamma hade lockat håret noggrant, tagit på sig den nya klänningen hon hade köpt igår, och hade en hel del smink i ansiktet. Hon luktade starkt av hårspray. Hennes mamma hade verkligen fixat sig.
- Och varför ligger du HÄR? DEM KOMMER OM SJU MINUTER! skrek hennes mamma. Angelina visste att hon skrek bara för att hon var stressad.
- Det är inte jag som ska träffa min älskare, sa Angelina och började snurra ihop sina hörlurar.
- Angelina! Det är inte lägligt att skämta! Gå och fixa dig nu, du måste få ett bra första intryck, sa hennes mamma och försvann sedan snabbt ut genom dörren. Angelina suckade långsamt och reste sig sedan upp. Just nu bar hon en svart midjekjol och en blommig topp. Hon bestämde sig för att bara byta tröja till en vit långärmad tajt tröja, med en urringning, som visade lite, men inte för mycket. Håret borstade hon bara, och fixade så hennes naturliga vågor i håret låg rätt. Hon hade redan mascara på ögonfransarna, och satte nu på lite läppglans, det fick räcka, varför var hon tvungen att fixa sig?
När Angelina var klar gick hon ut till hennes mamma, hon stod i köket, som satt ihop med vardagsrummet och matrummet. Hela lägenheten var super ren, hennes mamma hade städat hela dagen. På matbordet var fintallrikarna framdukade. Fyra stycken.
Hennes familj bestod för närvarande bara av två personer. Hennes riktiga pappa bodde i Tyskland. Hennes föräldrar hade skilt sig när hon var fem år, och hennes pappa flyttade ett år senare till Tyskland, och hennes mamma fick uppfostra henne själv. Då och då kommer hennes pappa på besök, men nu var det senast två år sedan hon hade träffat honom.
På senaste året hade hennes mamma börjat leta efter en ny man i sitt liv, och då siktat in sig på Rileys pappa. Det sög.

Nu var klockan sju, och Riley och hans pappa skulle komma nu. Rileys pappa, och Angelinas mamma hade träffats i ungefär ett halvår nu, men hennes mamma var lika nervös varje gång de skulle träffas.
Plötsligt ringde det på dörren och hennes mamma tjöt till och började direkt fixa håret medan hon sprang fram till dörren.
- Beredd? Frågade hon Angelina lite nervöst. Angelina himlade lätt med ögonen, det tog hennes mamma som ett ja, och öppnade dörren.
- Heeej! Sa hennes mamma glatt och kramade direkt om Rileys pappa, gav honom en kyss på kinden, och skakade sedan hand med Riley. Angelina satt på en av barstolarna vid bänken i köket och knaprade på några nötter som hennes mamma hade hällt upp i en skål.
- Angelina, ska du hälsa? Sade hennes mamma och riktade blicken mot Angelina, vilket fick både Riley, och Rileys pappa att lägga ögonen på Angelina. Angelina bet av en bit av sin nöt och tittade sedan på dem.
- Ah, visst. Tjena! Sa hon, och knaprade sedan i sig resten av nöten. Hennes mamma gav henne en skarp blick. Rileys pappa var lång, och Riley hade snart börjat växa om honom. Rileys pappa hade mörkt hår, och såg rätt bra ut för sin ålder. Han var nog runt 45, precis som hennes mamma. Härnäst lade Angelina ögonen på Riley, killen som hon hade sett på en miljon gånger med avsky i blicken. Han hade lika mörkt hår som sin pappa, som låg väldigt snyggt, och kolsvarta ögon, som alltid såg så mystiska ut. Hans klädstil var rätt cool, och hade antagligen kostat en del. Hans ögon låg nu på Angelinas kropp, såklart. Angelina vände snabbt bort blicken från dem och började fokusera på nötterna i skålen igen.
Riley och hans pappa tog av sig sina skor, och sedan började Angelinas mamma snacka om den nya lampan dem hade köpt för en vecka sen. Angelina petade runt i nötskålen och hittade tillsist en mandel. Hon höll den mellan sina fingrar och skulle precis stoppa den i munnen när Riley kom fram till henne, och lutade sig över bänken så han kom nära henne.
- Kan inte du visa sovrummet för mig? Sa han tyst med ett lätt flin.
- Håll käften, snäste Angelina tyst. Riley tog mandeln från henne och stoppade in den i munnen.
- Mandel, min favorit, sa han retligt och knaprade högljutt på den. Angelina gav honom en ond blick.
- Okei, jag hoppas ni är hungriga för vi har beställt lite kyckling, sa hon och gjorde en gest mot bordet som var fylld med mat.
Rileys pappa kom fram till henne och Riley.
- Hej Angelina. Vad fina kläder du har på dig, sa han och log med sina raka tänder, lika raka som Rileys. Angelina mötte Rileys ögon och han flinade svagt och mimade "Ja, riktigt snygga pattar". Angelina vände snabbt tillbaka ansiktet mot Rileys pappa.
- Tack så mycket, svarade hon artigt.
- Om jag har förstått rätt så känner ni ju redan varandra genom skolan. Hänger ni något? Frågade han dem båda. Angelina skulle precis öppna munnen för att svara ett stort nej, men Riley var snabbare.
- Ja, vi hänger faktiskt en hel del, svarade han. Angelina förväntade sig att han skulle fortsätta med kanske "Inne på toan", men så snuskig kunde han ju inte vara inför sin pappa.
- Vad kul, sa hans pappa med ett leende. Angelina glodde surt på Riley.

- Angelina, kan inte du visa ditt rum för Riley? Så kan jag duka av, sade Angelinas mamma när middagen var över. Det hade faktiskt smakat väldigt gott. Under middagen hade de pratat om allt från skolan, till framtiden. Riley hade tittat då och då på Angelina med sina mystiska ögon.
- Jag tror inte Riley vill de..
- Jag vill jättegärna se ditt rum, skyndade sig Riley att säga, och avbröt Angelina. Han gav sedan Angelina ett retligt flin.
- Vad bra! sa hennes mamma och började plocka ihop tallrikar och glas. Angelina ställde sig motvilligt upp och började sedan gå mot sitt rum, med Riley efter sig. Angelina klev in i sitt nystädade rum, och hörde sedan dörren stängas bakom henne. Riley hade stängt dörren efter dem, och flinade nu.
- Redo för att ha lite kul? Frågade han tyst.

Min sexiga styvbrorWhere stories live. Discover now