Kapitel 12

19.1K 282 34
                                    

- Mamma?! ropade Angelina genom deras lägenhet.
Inget svar.
- Mammaaa?!
Inget svar. Angelina log nöjt mot Riley.
- Perfekt, mumlade Riley, innan han lutade sig ned och kysste Angelina, och lyfte sedan upp henne och placerade hennes ben runt hans midja. Han tryckte upp henne hårt mot väggen vilket fick Angelina att flämta till. Angelina besvarade kyssen, som snart blev till ett hångel. Riley och Angelinas tungor dansade runt varandra medan Rileys fingrar började smeka sig uppåt, innanför Angelinas tröja.
De förflyttade sig till Rileys rum där Angelina hamnade med ryggen före på hans dubbelsäng. Rileys tröja åkte av, Angelinas likaså. Riley kysste Angelinas hals, kysste sig nedåt, och knäppte sedan upp hennes behå. Angelinas puls var på 250, det blixtrade i hennes kropp, och hela hon darrade av nervositet och upphetsning. Riley kysste hennes bröst och sög på hennes bröstvårtor, Angelina kände hur det blixtrade i henne av upphetsning. Riley började knäppa upp Angelinas shorts och blottade snart en Angelina i svart spets.
- Jävlar va snygg du är, sa han och greppade tag om hennes bröst, kysste hennes läppar ömt.
Angelina drog av Rileys byxor, och snart var Angelinas trosor av. Hon var blottad. Hon låg där helt naken, visade upp sin kropp för den person som hon hade avskytt så mycket, och det kändes så jävla bra.
Riley började smeka sin hand neråt. Angelina gnydde till av kåthet, och sedan hamnade Rileys kalsonger på golvet. Jäklar. Angelina som alltid trott att killar som skröt om att dem hade en stor kuk hade motsatta, här hade hon bevis på att så var inte läget. Riley plockade fram en kondom från sitt nattduksbord och tjugo minuter senare låg dem utmattade bredvid varandra.
- Äntligen, andades Riley ut och lade sig ned i sängen bredvid Angelina. De hade haft sex i tjugo minuter, och nu var de båda utmattade.
- Äntligen, vad? Flåsade Angelina fram och tog några djupa andetag.
- Fick jag dig i säng, du är svårflörtad, sa han med ett smått leende och flinade. Angelina satte sig gränsle över Rileys vältränade mage.
- Shh, förstör inte stunden, flinade hon och kysste honom löst på läpparna. Riley flinade svagt. Angelina fick syn på Rileys systemkamera som låg på nattduksbordet och tog upp den. Hon startade den, och började snart knäppa några foton på Riley som låg där och bara såg allmänt sexig ut.
- Hey, det är jag som är fotografen, flinade han och tog kameran från henne. Han tog foton på den nakna Angelina som satt ovanpå honom, och det blev några snygga överkropp och ansiktsbilder.
Angelina fnissade till.
- Du för ta bort dem sen, sa Angelina med ett lätt flin.
- Såklart, mumlade Riley och lade bort kameran.


Resten av veckan fortsatte likadant. Julia och Angelina fortsatte att vara osams, de snackade inte med varandra. Jessica, Angelinas andra kompis hade valt Julias sida, och snackade inte heller med Angelina, det sög. På rasterna var hon med Riley istället. De kysstes aldrig synligt i skolan, eftersom då kunde de sprida sig till deras föräldrar, men de försvann då och då in på toan eller bakom skolan.
Angelina satt bredvid Riley på bänken mittemot Angelinas skåp i skolan, med Rileys följeslagare till gäng runt omkring dem. Angelina tittade tomt framför sig. Hon saknade Julia, och Jessica, men hon visste att hon inte skulle få tillbaka dem om hon inte nobbade Riley, vilket inte skulle hända.
- Ey! Rileys KK! Men gud, förlåt, Rileys halvsyster menade jag såklart! hördes plötsligt genom korridoren. Alla människor riktade blicken mot tjejen som hade sagt det, och hon hade ögonen spända i Angelina. Det var Julia.

Elever började skratta, flina mot Angelina och hånle.
- Ska du bara sitta där eller? flinade Julia. Eleverna tittade på Angelina, väntade på att hon skulle göra något. Riley tittade ned på Angelina.
- Jag tar hand om detta, viskade Riley och reste sig upp. Men då reste sig Angelina upp fort och satte sin hand framför Riley, som ett stopp.
- Låt mig, mumlade Angelina. Sedan vandrade Angelina mot Julia, med alla ögon vakandes över henne. Angelina stannade, en halvmeter bort från Julia.
- Vad är det Julia, har du mens? frågade Angelina långsamt och sa det sista lite diskret och flinade sedan. Eleverna fnissade till, och killarna hojtade ett "Ooooo".
- Det verkar iallafall inte du ha, eftersom du knullade med Riley inne på toan för en stund sen, sade Julia sammanbitet. Eleverna tittade på varandra, sedan på Angelina för att se om det var sant. Angelina svarade inte.
- Var är Angelina? Jag ser henne inte. Allt jag ser är en kåt slyna som tänder på sin bror, sade Julia med blicken fäst på Angelina. Angelina tittade ned i marken innan hon tittade upp på Julia med dimmiga ögon.
- Bitch, mumlade Angelina, och sedan passerade hon Julia och stötte in hårt i hennes axel.

Min sexiga styvbrorWhere stories live. Discover now