14.Bölüm ~ Kalp Konuşunca Akıl Susarmış

2.5K 196 159
                                    

30.03.2018 / 21.15

Geldim, geldim! Bu sefer çok konuşup kafanızı şişirmeyeceğim 😅 Bütün konuşmayı bölümün sonuna attım 🙈😅
Yeni bölüme hazır mıyız? 🎊🎉
O zaman hadi bakalım;
İYİ OKUMALAR 😀

OYLARINIZI
VE
YORUMLARINIZI
SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
🙏🙏😍😍


YAVUZ

"Komutanım ne diyorsunuz?"

"Yavuz Abi, ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?"

"Söylesek daha iyi olmaz mı Yavuz? Neden saklıyoruz kuzenin olduğumu anlamadım?"

"Aga, ben iptal"

Hepsinin yüzüne baktım tek tek. Anlamıyorlardı. Anlamayacaklardı büyük ihtimalle. Ben burada onun için yanarken o hoşlanmadığımı bile bile o adamın arabasına binip gitmişti. Gözümün içine baka baka 'Sana sormuyorum Sarı Komutan' diyip gitmişti hem de.

"Bahar, tercihini yaptı. Dinlemedi ve o adamla çekip gitti. Ortada anlatılacak bir durum yok."

Ne olurdu sanki dinlese.. Biliyorum, anlıyorum, ona da hak veriyorum. Benim de hiç tanımadığım bir adam gelse sarıp sarmalasa Bahar'ı, hem de benim gözümün önünde! Ben de delirirdim, ben de kıskanırdım, öfkelenirdim elbet.. Fakat ne olursa olsun sorardım ya bir kez sorardım bu adam kim diye.. O da sormalıydı.. Ya da iki saniye sabretseydi ben zaten büyük bir mutlulukla tanıştıracaktım. Çocukluk arkadaşım, kuzenim, canım ile sevdiğim kadını, nefesimi, yaşama gayemi...

Hak etmiş miydim? Böyle canımın yanmasını, nefessiz kalmayı hak etmiş miydim? Hiç sanmıyorum. Kim ne düşünürse düşünsün. Bana böyle hissettirmeye hakkı yoktu. Beni böyle kırmaya.. Ben ona 'Kalbi kırık küçük bir çocuktum sen geldin iyileştirdin' demiştim halbuki.. Gel tekrar kır dememiştim, parçala dememiştim.

"Komutanım biraz abartmıyor musunuz? Ufak bir yanlış anlaşılma sadece. Herkesin başına gelir. Bence gidip tanıştırın İrem'i. Böylece kapansın bu konu da"

"Olmaz Fethi. Anlamıyorsunuz. Belki abartıyorum belki abartmıyorum konu o değil.. Konu İrem her kim olursa olsun Bahar'ın bana güvensizliği, beni dinlemeye bile tenezzül etmeyişi, bazen sevip bazen nefret ettiğim o inatçılığı, sırf canımı yakmak için o adamla gidişi, bile bile aramıza mesafe koyması... Daha devam edeyim mi?"

"Tamam da komutanım yengem de haklı değil mi? Ben hak verdim aga. Başka kadınla görmüş komutanımı sinirlenmiş, hakkıdır.."

"O konuda haklı Keşanlı ona bir şey demiyorum ama sorabilirdi, bu kadın kim diyebilirdi. Kızabilirdi, bağırabilirdi ama ne yaptı? Sessizce arkasını dönüp gitti. Ben peşinden koşunca da açıklama yapmak için konuşturmadı bile. Allah aşkına siz söyleyin, ben öyle önüne gelenle arkadaş olan bir tip miyim? Elbet İrem'in başka biri olduğunu anlayabilirdi. Tekrar söylüyorum en basitinden sorabilirdi.."

"Tamam da ne olacak şimdi dayıoğlu? Ölene kadar saklamayacağız ya.."

"Bu benim meselem. Baharla benim aramda. Siz karışmayacaksınız. Bahar'a hiçbir şey söylemeyeceksiniz. Bildiklerinizi de unutacaksınız. Son sözüm budur. Bir kere koştum peşinden dinlemeden çekti gitti. Bir daha koşmam."

Hepsi onaylamaz gözlerle bana bakıyordu ama kararım kesindi. O nasıl beni dinlemeden o adamla çekip gittiyse açıklamamı hak etmiyordu.

"Ne yani bir kere de pes ettin öyle mi? Kusura bakma Yavuz Abi ama haksızsın. Ayrıca sevmek de böyle bir şey değil. Seni savunmuştum Bahar'a bugüne kadar ama görüyorum ki belki de sen Bahar'ı hak etmiyorsun.. Ne diyeyim kendin bilirsin. Yürü Ateş!"

İYİ Kİ VARSINOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz