2

866 27 5
                                    

Pansy karşısına baktığında bu sefer Asık suratlı bir Draco onun yanında da elini draconun omuzuna koymuş bir lucius Malfoy duruyordu.

⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
Pansy vakit kaybetmeden hogwarts expresine doğru yol aldı tam arkasından da Draco ve Lucius Malfoy geliyordu.Draco ve Pansy kendilerine bir yer şeçip oraya oturdu Express haraket etmek üzereyken yanlarına Blaise Zabini oturdu.Ailelerine camdan el salladılar ve tren hareket etmeye başladı 🚂.

Pansy cama başını yasladı ve bu sene yaşıyacağı olayları düşünmeye başladı.
Blaise ise Draco ile sohbet etmeye çalışıyordu.Her halinden belliydi ki canı bir şeye sıkılmıştı ama Pansy ona ne olduğunu sormayacaktı hatta bu sene Draco ile takılmayı bile düşünmüyordu madem Pansy Draconun umrunda değildi o zaman onu umursamayacaktı.
Bu arada bina başkanı Draco Malfoy ve Pansydi bu durum ona oldukça normal geliyordu.Zaten büyük ihtimalle ikisinin şeçilmesi Lucius Malfoyun para ödemesinden kaynaklanıyordu.

Trenden indiğinde Hagridin sesini duydu.
-Hey birinci sınıflar bu taraftan!!.Gryffindor bina başkanları Ron weasley ve Hermione grangerdi
Meşhur zeki kız Hermionee Grangerr Pansy ondan nefret ediyor çünkü o bir BULANIK.Ya da hayır etmiyor , etmek istemiyor etmeye zorlanıyor.Ailesine bir söz vermiş asla bulanıklarla takılmayacak arkadaş olmayacak.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Hogwartsa geldiklerinde hemen büyük salona çıktılar Mcgonagal Şeçmen şapkayı yeni gelen öğrencilerin başlarına koyup binalara yerleşmelirini bekliyordu
GRYFFİNDOR!
HUFFLEPUFF!
RAVENCLAW!
SLYTHERİN!
Diye bağırıyordu şeçmen şapka/
Sonunda bina yerleştirmeleri bitti.Yemekler yendi.Draco pansyi kolundan dürttü ve yüksek sesle bağırdı Slytherin'ler bu taraftann.Ron da hemen ardından "heyy yerden bitme gryffindorlar bu taraftan,heyy gelsenize"dedi ve uzaklaştılar.Slytherin ortak salonuna geldiklerini de Pansy kızların Dracoda erkeklerin yatakhanelerini gösterdi.İşler bitince Pansy ortak salona indi saat geç olmuştu ,kimse yoktu biraz etrafına baktı ve içinden "herkes uyumuş" diye mırıldandı.Omuzunu silkip yatakhaneye geri döndü


Bir bölümün daha sonuna geldiklk😂bir dahaki bölümde ağırlıklı olarak hermione grangerdan bahsedeceğim💖

THE TRİO (•HANSY•)Where stories live. Discover now