11

330 15 8
                                    

*
Evet uzun zamandır yeni bölüm gelmiyordu çünkü hem zamanım olmuyor hemde ilham gelmiyordu.
Ben de bu bölümde bazı karakterlerin ağzından olayın gidişatını ve neler olduğunu anlatmak istedim.♥️
(Şimdiden oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın zkkcla)











Hermione'den
Pansyi neredeyse bir haftadır hiç görmemiştim.Derslere hiç gitmiyordu,yani en azından slytherinle ortak derslerimize hiç gelmiyordu.Bu arada Kütüphane görevinin bitmesine gerçekten çok sevindim.Kütüphanede bize hiçbir fayda sağlamayacak işleri yapmak yerine orda oturup kitap okumak ya da ders çalışmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.Neyse Pansy meselesine dönelim.Dediğim gibi uzun zamandır ortalarda yok.Harry'nin endişelendiği kesin ama bunu belli etmeyeye çalıştığı her halinden anlaşılıyor,cool takılıyor sözde.Harry cidden bu aralar çok dengezileşti.Dün Luna ile slytherin ortak salonuna girdik ama kapıdaki öğrenciler Pansy ve Snape hakkında bir şeyler mırıldandı.Hiçbir şey anlamadım doğrusu.Pansynin snape ile alakası neydi.Neden her işten Profosör Snape çıkıyordu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Harry'den
Ronun da Ginny sevdiğimi sandığına inanamıyorum.Evet hoş kız ama bilemiyorum,aramızda öyle bir şey olabileceğine ihtimal vermiyorum.Neyse benim düşüncem kesin Draco Mal-foy Pansye bir şey yaptı,yani başka bir şey olamaz.Luna ve Hermione kadar cesaretli olup Slytherin ortak salonuna gidemiyorum.Aslında bunun cesaretle bir ilgisi yok gitmem aptallık olur ordan biri bana sataşır bende kendimi tutamayıp yapıştırırım ağzına ortasına  ceza alıp geri dönerim.Ama pansye ne olduğunu kesinlikle öğreneceğim.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ron'dan
Harry bana Ginnyden hoşlanmadığını söylüyor,bu konuda emin değilim.Ginny de bu sıralar salak dean gibi saçma insanlarla sevgili olmaya başladı.Abisi olarak onu ANNEME SÖYLEYECEĞİM.Ayrıca Hermioneye abim senden hoşlanıyor diyormuş çok saçma değil mi?saçma olmayabilir aslında neyse Pansy'nin yüzünü gören cennetlik hermione tedirgin görünüyor acilen pansye ne olduğunu öğrenmemiz lazım.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draco'dan
Sürekli bana suç atıp duruyorlar oysa ki ben hiçbir şey yapmadım.Gryffindorlar tam bir aptal onlara dersini vermeliyim.Özellikle şu dört göz aptal Potter'a.Pansy hakkında bir şey söylemem yasak.Snape den ve Parkinson ailesinden büyük emir.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snape'den
Harry ve Pansy arasındaki saçma olayı Parkinsonların öğrenmesine inanmıyorum.Nasıl olurda öğrenmiş olabilirler.Kim söylemiş olabilir?
Okulda bu tarz aşk meşk olayları kesinlikle kurallara aykırı olmalı.Bayan parkinsonun da Potterı unutmasını bekleyeceğiz.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pansy'den
Annem ve babamın kafayı sıyırmış olduğunu düşünüyorum.Şu lanet olası oda da neredeyse mahsur kalmış durumdayım.HANGİ GERZEK BENİM HARRYİ SEVDİĞİMİ AİLEME (aile denilirse) SÖYLEDİ.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

İvit bu kadardı öxöclzlxçxç
Dediğim gibi ilham gelmediği için bu tarz bir şey yazmak istedim umarım beğenmişsinizdir.
Siz harry ve Pansy arasındaki olayı Pansy'nin ailesine kim anlatmış olabilir?

THE TRİO (•HANSY•)Where stories live. Discover now