93

1.4K 33 7
                                    

- La intrare are doi, după ce intri este o cameră mare, înaltă unde își depozitează arme și droguri. În partea stângă se află un hol care duce spre biroul lui Elviro, unde are doi oameni la ușă. În partea dreaptă dai de un hol. In capăt este o ușă din fier. Cheile le are Elviro și un om ce păzește ușa. După ușă se află fete bătute, răpite, forțate etc. În jurul clădirii  se află 3 oameni ce patrulează să păzească clădirea. Cam atât!

- Bine! Julian, ai zis că vrei să mă ajuți? Întreb eu.

- Fac orice! Raspunde el.

- Atunci facem așa... Lăsăm mașinile mai departe ca să nu se vadă. Ii omoram pe cei trei mușchetari, apoi tu Julian îi iei în "primire" pe Azorel si Grivei spunându-le că vrei să te întorci. Ii împuști, apoi ne faci semn. Folosiți pistoale cu amortizoare. După intrați înăuntru și îi împușcați pe cei de la ușa lui Elviro. Eu mă duc spre acea cameră și o scot pe Eva de acolo. Voi până atunci îl luati pe Elviro si il tineti pana vin eu. Înțeles?

- Înțeles! Spun cu toții.

Când am ajuns, așa am și făcut. Am mers spre holul din dreapta unde se afla camera respectivă. L-am împușcat pe omul care stătea la ușă, apoi i-am luat cheile. Am deschis ușa și am văzut........



Anonimul ✔FINALIZATUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum