|Kaderin en acımasız cezası|

81.9K 5.9K 51.2K
                                    

Video'yu izlemelisiniz kesinlikle.

iyi okumalar...

Taehyung~

1 gün önce.
17.00


Elimdeki kâğıdı çevirirken yazıyı tekrar ve tekrar okudum. Dün gece bardan çıktıktan sonra montumun cebine sıkıştırılmış bu şey, belki de girmemem gereken sulardan gelen en büyük davetti. Bu davet iyi şeylerin habercisi değildi ama göz ardı etmek istemediğim bir şeydi de. Gözlerimi kapadım ve derin bir iç çekip bıraktım usulca.

'Onun hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorsan beni ara.  +82 10-1717-xxxx    J.H.'

Bir telefon numarası ve J.H harflerinden oluşan iki harf. Bu notu dün gece Namjoon'la olan bardaki görüşmemizin hemen sonralarında bulmuştum. Birileri bu notu bilerek koymuştu ve bunun Jungkook'la ilgili olduğunu tahmin etmek zor değildi. 

Anlayamadığım şey bunu koyanın Leo olduğunu sanmış olmamdı ama değildi. Aynı kişilerden sanmıştım ama yazılar taban tabana zıttı. Ve biliyorum bu çok garipti ama Leo bir şekilde kendisi olduğunu belli eden bir işaret koyuyordu. Fanusa kapatılmış gül onun imzası niteliğindeydi artık. Hastanedeki aynaya asılmış notun arkasına da bunu iliştirmiş ve kendisi olduğunu belli etmişti.

Peki ama kimdi ki bu J.H?

Sıkıntıyla derin bir nefes verdiğimde Yoongi ve Mark'ın bir şeylerin bilip bilmediğinden emin olamayarak onlara döndüm. Markete gitmekle ilgili konuşurlarken gözlerimi kıstım ve seslendim sohbetlerini bölerek.

"Yoongi."

Bir anda sohbetlerine dalmamla durup bana baktıklarında duraksadım. " Şey..."

"Bir şey mi oldu canım?"

Jimin'in ilgili sesiyle ona baktığımda rahatsız bir şekilde kaşlarımı çattım. Hepsi garip bir şeyler döndüğünün farkındaydı aslında ama bunun neyden kaynaklı olduğu hakkında hiçbir fikirleri yoktu.

Hafifçe gülümsedim ve tereddütlü sesimle mırıldandım.

"Hayır, sadece bir şeyler sormak istiyorum."

Sorularımın rotasının sahiplerine baktığımda ikisi de hafifçe kaşlarını kaldırdı. Mark ve Yoongi'nin uzun zamandan beri Jungkook ile yakın arkadaşlıkları olduğunu ve hatta Yoongi'nin Jungkook'un yediği dayaklardan haberi olduğunu biliyordum. Biliyordum çünkü Yoongi ile alışverişe çıktığımız zaman bunu ima etmeye çalışmıştı.

"Yardımcı olabileceğimiz bir şeyse-"

"Sanmıyorum ama soracağım," derken garip bir şekilde bana baksalarda onlara sormamı beklediler.

" Jungkook..." duraksadım tereddütle biraz. Sonra devam ettim biraz daha sessizce. "Yani onu biraz anlatır mısınız?"

Sorduğum soruyla duraksadıklarında birbirlerine bakıp sonra tekrar bana bakmışlardı. Birden girdiğim konunun ardındaki şeyi sorguladıkları çok barizdi. Çünkü onlara daha önce bir kere bile Jungkook hakkında soru sormamıştım. Bu yüzden şaşkınlıklarını yadırgayamazdım muhtemelen. Bir süre sessizlik olsa da ilk konuşan Yoongi olmuştu.

Save Me  | TAEKOOK |حيث تعيش القصص. اكتشف الآن