Son Olarak

200 36 24
                                    

Avustralya, Sydney House Hastanesi ve Sydney Merkez Karakolu'nun hazırladığı 11.10.2018 tarihli rapora göre:

10 Ekim 1999 doğumlu Sylvia Monroe, 10 Ekim 2018 tarihinde önce annesini, daha sonra da kendini öldürerek hayatını sonlandırmıştır.

17 Nisan 2107 tarihinde hastaneye getirildiğinde yapılan kontroller ve gösterdiği semptomlar sonucunda, kendisinde çoklu kişilik bozukluğu olduğu tespit edildi. Fakat daha sonra ailesi tarafından ilaçlarını düzenli almadığı şikayetiyle tekrar hastaneye getirildiğinde bir hafta süreyle psikiyatri servisinde yattı. Yapılan tetkikler sonucunda çoklu kişilik bozukluğu değil, şizofrenik bozukluğu olduğu görüldü.

Hasta, hiçbir tedaviye yanıt vermediğinde Monroe ailesi kendi rızasıyla kızlarının hastaneden çıkışını istedi ve 25 Nisan 2018 tarihinde hastanenin psikiyatri servisinden çıkışı yapıldı.

Ailesinin, doktorlarıyla iletişim halinde olduğu süreç boyunca edindiğimiz bilgilere göre hasta Sylvia Monroe, devlette hiçbir kaydı bulunmayan; ama kendisinin eskiden okul arkadaşı olduğunu ve beş ay önce öldüğünü öne sürdüğü hayali bir arkadaşa sahipti. Hastanın çevresinden toplanan bilgilere göre Sylvia Monroe sık sık karşısında biri varmış gibi konuşuyor ya da sanki biriyle el ele tutuşarak yürüyor gibi görülmüştü.

Şizofrenik bozukluk sürecinde hastaların sık sık halüsinasyon gördüğü veya onlara bir şeyler yapmalarını söyleyen sesler duyduğu bilinmektedir. Önce annesini on bir kere bıçaklayarak, daha sonra kendisini de bileklerini keserek öldüren hastanın da bu semptomlar yüzünden bu davranışları gösterdiği tahmin edilmektedir.

2018
Sidney, Avustralya.

———
Doğum günün kutlu olsun bebeğimmmm, seni çok çok seviyorumm ve iyi ki varsın :')
lovaticordie

Ayrıca okuyan herkese çok teşekkürler xxx

we all go to hell | cliffordWhere stories live. Discover now