•30•

1.8K 213 168
                                    

"Πως.. πως γίνετε να χάθηκε στα καλά καθούμενα;" Μας ρωτάει αγχωμένα η Yura κοιτώντας μας.

Η Luna αγκαλιάζει την Yura με βουρκωμένα ματιά. Εδώ και τόση ώρα είμαστε μαζεμένοι σπίτι μου χωρίς να λέμε κάτι. Πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και μας είπε πως αν δεν εμφανιστεί μετά από 48 ώρες θα αρχίσουν να ψάξουν.

Η Luna το μόνο που κάνει είναι να κοιτάζει το πάτωμα ενώ η Yura να μουρμουρίζει πως αυτή φταίει που την απήγαγαν επειδή δεν ήρθε να της κάνει παρέα.

Η Luna συνεχώς της λέει ότι δεν φταίει αυτή και πως δεν ήξερε τι θα γινόταν αλλά εκείνη συνεχίζει να λέει τα ίδια και τα ίδια.

Από την άλλη είναι και τα αγόρια εδώ. Τους ειδοποίησα για να ξέρουν. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Δεν έχουν μιλήσει καθόλου απλώς κοιτάνε και αυτοί το πάτωμα.

Από την άλλη εγώ και κάθομαι στον καναπέ με τα χέρια στο πρόσωπό μου. Δεν ξέρει τι να κάνω..

Όσο και να μην είμαι και τόσο κοντά με τη Soomi και να τσακωνόμαστε κάθε φορά που θα βρεθούμε, ποτέ δεν θα την άφηνα να πάθει κακό. Είπαμε δεν είμαι και τόσο μαλάκας.

*Soomi's POV*

Άνοιξα τα μάτια μου και άρχισα να τα τρίβω. Πονάει όλο μου το σώμα. Αμέσως κατάλαβα πως δεν ήμουν στο μαλακό μου κρεβάτι αλλά στο πάτωμα. Σηκώθηκα κατευθείαν και άρχισα να κοιτάζω τριγύρω.

"Καλώς την!" Ακούω μία φωνή από το βάθος και μία πόρτα να κλείνει.

Περπατούσε προς τα μένα και μόλις κατάλαβα ότι ήταν εκείνος ο τύπος που ακόμα το όνομα του δε ξέρω, τον κοιτούσα με ένα νευριασμένο - φοβισμένο βλέμμα. Το βλέμμα μου έπεσε στην άσπρη σακούλα που κρατούσε στο δεξί του χέρι.

"Που..που είμαι;" Τον ρωτάω και εκείνος σκύβει προς τα εμένα.

"Κάπου!" Απαντάει με ένα ειρωνικό βλέμμα και αφήνει τη σακούλα κάτω.

"Γιατί είμαστε εδώ;" Τον ξανά ρωτάω και εκείνος ξεφυσάει.

"Γιατί κάτι που ίσως στο μέλλον σ' αρέσει" Με κοιτάζει πονηρά και βγάζει κάτι από τη σακούλα. Ένα μπολ με noodles.

Το φαΐ είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή γιατί δεν πεινάω. Έχω ένα κόμπο στο στομάχι από τη στιγμή που ξύπνησα σ' αυτό το άθλιο μέρος.

"Φάε!" Μου δίνει το μπολ. Το αρπάζω και το πετάω στο τοίχο [rip food 😢 γιατί δε μου το φέρατε σε μένα που πεινάω;😢😥]

𝑴𝒚 𝑵𝒆𝒊𝒈𝒉𝒃𝒐𝒓 // 𝑱𝒋𝒌Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon