•46•

1.8K 211 370
                                    

*Επόμενη μέρα*

Άνοιξα τα μάτια μου και το μετάνιωσα. Οι ακτίνες του ήλιου, τρώπωσαν μέσα από τα τζάμια με αποτέλεσμα όλο το φως να πέφτει κατά πάνω μου και συγκεκριμένα στα μάτια.

Το μισώ αυτό το πράγμα. Εννοώ να μπαίνει ήλιος στα μάτια μου την ώρα που ξυπνάω.

Άρχισα να τεντώνομαι και πήρα την απόφαση -με βαριά καρδιά- να σηκωθώ από το κρεβάτι. Χρειάζομαι και άλλον ύπνο. Δεν με έπαιρνε ο ύπνος εχθές το βράδυ με αποτέλεσμα να κοιμηθώ κατά τις 2:30 περίπου και τώρα είναι 10:15.

Δεν αντέχω καθόλου το πρωινό ξύπνημα.

Μπήκα στο μπάνιο και έκανα την συνηθισμένη ρουτίνα μου που κάνω κάθε πρωί. Έπιασα τα μαλλιά μου έναν απλό κότσο και έβαλα την μωβ μου μακριά ρόμπα. Κάθε φορά που την φοράω πιάνω ζέστη. [ναι οκ η φράση 'πιάνω ζέστη' δεν ξέρω απλώς δεν μου ακούγεται και πολύ καλό σαν φραση αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ και πάλι😅]

Έφτιαξα καφέ να πιω και άνοιξα την τηλεόραση για να δω τίποτα.

Σήμερα δεν θα μου χαλάσει κάνεις μα κανείς την μέρα μου. Θα την περάσω στο σπιτάκι μου βλέποντας ταινίες και τρώγοντας. Να πω την αλήθεια.. Πείνασα και θέλω γλυκό.

Πήγα στη κουζίνα και άνοιξα το ντουλάπι με τα είδη σνακ που έχω. Δηλαδή πατατάκια, σοκολάτες, σοκοφρέτες και άλλα. Αυτή τη στιγμή θέλω κάτι γλυκό όπως είπα οπότε θα πάρω την σοκολάτα.

Πάλι καλά το ψυγείο είναι γεμάτο με φαγητά. Πήγε η μάνα μου προχθές να ψωνίσει και μου καθάρισε και το σπίτι. Δεν ήθελα να κουραστεί. Έχει που έχει τα δικά της χάλια με τον χαμό του πατέρα μου, θα έχει και το σπίτι μου από πάνω;

[...]

"Γιατί να πεθάνει;" φώναξα κλαίγοντας και τρώγοντας.

Είδα μία ρομαντική ταινία με ένα ζευγάρι και το αγόρι στο τέλος πέθανε από ένα ατύχημα έτσι όπως πέρναγε τον δρόμο.

Σκούπισα τα δάκρυα μου και μάζεψα το χαμό που γινόταν γύρω μου. Οι σακούλες από τα πατατάκια ήταν πάνω στον καναπέ και στο τραπέζι ήταν οι σοκολάτες και τα αναψυκτικά. Τα έφαγα όλα αυτά που υπήρχαν μέσα στο ντουλάπι. Υγεία! Αύριο θα πάω να ξανά ψωνίσω..

Η ώρα είναι 12:45.

Τι θα κάνω τώρα; Βαριέμαι..

Ίσως φτιάξω να φάω μεσημεριανό. Μην με κρίνετε. Δεν χόρτασα..

𝑴𝒚 𝑵𝒆𝒊𝒈𝒉𝒃𝒐𝒓 // 𝑱𝒋𝒌Where stories live. Discover now