düzenlediğim ayin.

1.1K 21 1
                                    

O geceden sonra onunla hiç konuşmamıştım 2-3 ay kadar konuşmadık sonra bir akşam 9 gibi whatsapp, tan mesaj geldi mesajda şöyle yazıyordu " Bu gece kendine dikkat et " bu oydu numarasini silmiştim ama ezbere bildiğim için anladım o gece tek uyumak istemedim çok korkuyordum annemde yoktu evde teyzeme gitmişti bu gece orda kalacaktı bu yüzden korkum dahada arttı babam istanbulda çalışıyor eve ayda 1 gelebiliyor yani evde tektim sonuç olarak onunla yüzleşmem gerekicekti hemen ona mesaj attım bana birşey yapmaması gerektiğini onu hala sevdiğimi falan yazdım oda beni korumak için yanımda olacağını ve onunda beni sevdiğini o gece onun orda olmadığını başka bir cin kabilesi tarafından rahatsız edildiğimi belirtmişti. işte şimdi sıçtık! Dedim çünkü o olsaydı beni sevdiği için fazla bir şey yapamaz gider demiştim içimden neyse saat gecenin 1,i oldu uyumaya çalıştım ama olmadi ayrica evdeki tüm ışıklarıda açmıştım ama onun buralarda olduğunuda biliyordum bana dokunuşuyla yerimden kalktım onu hiç bir şekilde görmemi istemiyordu sonra yan odadan sesler gelmeye başladı çok korkuyordum ben korktukça beni sakinleştirmeye çalışıyordu tabii bir boka yaramıyordu bu hemen giyinip evden çıkmaya karar verdim ama odama gitmeye korkuyordum çünkü mal ben evin en karanlık odasını almıştım koridorun en sonundaki oda benimdi evet oraya kadar gidemedim ve evde kalmaya karar verdim henüz çok fazla bir şey olmamıştı tekrar salonda koltuğa uzandım televizyon izlerken uyuya kalmışım saat 3 olmuştu birden bir sesle uyandım telefona mesaj gelmişti faceden bildirim vardı neyse elimi yüzümü yıkayıp bu gece ayin düzenleyip korkumu yenmeye karar verdim dediğim gibi çok korkak bir kız değildim ama bu olaylar psikolojimi çok bozmuştu hemen banyoya gittim  daha önce denediklerimden farklı bir ayin yapmayı istiyordum biraz araştırmadan sonra buldum.
Saklambaç oynamak ister misiniz? Çocukken çok oynardık. Çok da eğlenirdik. Fakat benim anlatacağım saklambaç oyununu pek güle oynaya oynamayacaksınız.
Bu saklambacı arkadaşlarınızla değil, kendi başınıza oynayacaksınız. Evin içinde, yalnızken. Özellikle yalnız olmanızı belirtiyorum.
Aslında bu oyun ölülere ulaşmak için düzenlenen bir ayinmiş. Bunu bir siteden buldum ve oynamaya başladım nasıl olduğunu başka bir bölümde anlatacağım benim kayıp olan bir teyzem vardı belkide ölmüştür diye bunu düzenlemeye karar verdim ve oyuna başladım.

Tehlikeli Aşk...Where stories live. Discover now