tatil...

290 6 6
                                    

Ne görmek istersen onu görüyorsun. Çağrı ; nasıl yani?
Sana ait olan bir kızda neyi görmek istersen o kız onu yapıyor. Çağrı ;ben seninle berk arasında olan o şeyi asla görmek istemezdim benim olan kız bunu yapmamalıydı. Bunda seninde suçun var niye yaptığımı sende biliyorsun.
Çağrı; bu konuyu konuşmanın zamanı değil keyfimize baksak? Peki. Iceri geçtik gerçekten çok geç olmuştu uykumda gelmişti çağrıya sarılıp uyumak... Dünyanın en güzel hissi.
Sabah kalktığımda odada çağrı yoktu muhtemelen aşağı inip kahvaltı yapıyor diye düşündüm hemen giyinip aşağı indim doğru tahmin etmişim çağrı; Günaydın. Ne demek Günaydın ya! Beni yalnız bırakma demiyomuyum sana!!! Çağrı; aşkım bi bok olduğu yok kendini kurma öyle şeylere ben yanındayım hadi bişeyler ye. Canım istemiyor hadi gidelim burdan. Çağrı; nereye gitmek istersin? Eve. Yukarı çıkıp valizimi aldım çağrı ; nereye aşkım ya naptim ben şimdi. Aşkım burada daha fazla kalmak istemiyorum lütfen gidelim. Tamam peki o zaman başka bir yerlere gitmeye ne dersin hayatım? Peki. Tamam o zaman hazirlan biraz aksiyon yasamamiz gerekiyor....

Tehlikeli Aşk...Where stories live. Discover now