13. BÖLÜM

1.3K 62 21
                                    


İYİ OKUMALAR

1 HAFTA SONRASI

ILGIN DUMAN

Sonunda kurtuluyordum. Neyden mi? Tabiki de hastaneden. Bir ay gibi gelen bir haftada kitap okumuş, test çözmüş ve film izlemiştim ama hastane hala sıkıcıydı. Arada sırada Can ve Öykü gelmişti ki onlarda doktor ve hemşire dışında konuştuğum sayılı kişilerdi. Arada sırada da Öykü ile mesajlaşmıştık. Daha doğrusu
görüntülü konuşmuş ve arada sırada da ses göndermiştik birbirimize. Sonuç olarak hastaneden çıkıyordum ve mutluydum açıkçası. Şuan ise kapıdan çıkıp Can'ın arabasına doğru ilerliyordum. Arabaya geldiğimde arabaya binmiştim.
Ve arabaya binip emniyet kemerimi taktım ve beklemeye başladım. O sıra da Can'da arabaya bindi ve emniyet kemerini takıp arabayı çalıştırdı.

"Şimdi bayanlar ilk olarak eve gidiceğiz ve sen biraz dinleneceksin Ilgın. Ondan sonra yapmak istediğiniz bir şey varmı?"

"Babiş bence annişimle biraz dinlenelim sonra da hep beraber yemek yemeye gidelim. Olur mu?"

"Benim için farketmez. Sence Ilgın?"

"Benim içinde farketmez."

"O zaman gidiyoruz dimi babiş?"

Can Öykü'yü onayladıktan sonra eve gelene kadar kimse konuşmamıştı. Bende bu yüzden kitap okumuştum.

"Yardım gerekiyor mu?

"Hayır gerekmez"

"Tamam o zaman siz eve geçin benim biraz işim var. "

"Erken gel babiş."

"Peki prenses. Şimdi kraliçenle beraber biraz dinlenin."

"Tamam babacım"

Bu konuşmaya hiç katılmanakla birlikte Can'ın kraliçenle dediği yerde gülümsemiştim. O konuşmadan sonra ise biz eve girmiştik Can ise işi olduğunu söyleyip gitmişti bende şimdi Öykü'yü yıkamak için banyoyu hazırlıyordum.

"Öykü'cüm gel hadi."

"Geldim anniş." demiş ve gelmişti.

"Öykü'cüm papatya mı? yoksa çilek mi?

"Papatya olsun annecik" dediğinde gülümsedim. O da papatyayı seviyordu demek.

"Tatlım neden papatya istedin?"

"Çünkü babamla seni hastane ziyaretine geldiğimizde babam sana papatya demişti. Ve sen benim annem olduğuna göre bende papatya olabilirim."

"Sen zaten bir papatyasın." deyip konuyu kapattım. Yoksa ağlayabilirdim ve Öykü'nün karşısında ağlamam iyi olmazdı

Küvete biraz papatyalı duş jeli döktüm. Bu sırada Öykü çoktan küvete girmişti. Şuan ise Öykü su ile oynarken bende saçlarını papatyalı şampuanı ile yıkıyordum. Saçıda bittikten sonra durulandı ve ayıcıklı bornozunu giyip odasına gitmişti. Sonrada ben kısa bir duş almış ve banyoya getirdiğim kıyafetlerimi giydim ve banyodan çıktım. Öykü'nün odasına gittiğimde Öykü üstünü giymiş ve yatağına oturmuş beni bekliyordu. Saç kurutma makinesini fişe taktım ve Öykü'nün yatağına gidip oturdum ve saçlarını kuruttum. Saçlarının tamamen kuruduğuna emin olduğumda ise ördüm ve kendi saçımı kuruttum. Yine aynı şekilde ördükten sonra Öykü'ye döndüm.

"Uyumaya hazır mıyız?"

"Eveeeet. Hazırız anniş." diye onaylayan Öykü yataktan zıpladı ve yatağının pikesini açıp yattı. Bende yanına yattım ve üstümüzü örttüm. Sonra alnını öptüm ve gözlerini kapattı. Bende yanına yattım ve beni annesi olarak gören tatlı bir kız çocuğu ile uykuya daldım.

3 SAAT SONRA (Saat 18:30)
ILGIN DUMAN ÖZER

Daha fazla uyumak istememe rağmen bunu becerememiştim. Sonunda uyuyamıyacağımı anladım ve susadığım için komidine döndüm suyu almak yerine gözüme çarpan ve beni epey korkutan ve telaşlandıran kutuyu elime aldım. Tereddütle kapağı açtım ve gördüğüm şeylerle ağzım nerdeyse tilki girecek kadar açıldı.

Bölümü nasıl buldunuz?
Sizce Ilgın neden şaşkın?
Kitap hakkında düşünceleriniz neler?

Soruları sorduğumuza göre beni çok mutlu eden bir olayı size anlatmak istiyorum. Çünkü bu olayda payınız çok büyük.

Ben kitaba ilk bölüm attığımda hiç sizin kadar tatlı okuyucular ile karşılaşıcağımı düşünmemiştim hatta hayal bile edememiştim ama sizler varsınız. Kitap size göre nasıl gidiyor bilmiyorum ama kitap şuan genç kurguda 97. Sırada ve bu beni çok mutlu ediyor. Hem sizin gibi okuyucular kazandım hemde yapmak istediğim bir şeyi yaptım ve kitaba başladım. Ve emin olun ki bunda çok büyük etkiniz var. Yoksa böyle bir kitap olmazdı belkide. Her neyse sizleri çok seviyoruz. Wattys2016 için desteklerinizi bekliyoruz.

Sizleri seviyorum ♥♥♥♥

Tercih Meselesi #Wattys2016GİZLİCEVHERLERKazananı |TAMAMLANDI|Onde as histórias ganham vida. Descobre agora