The airplane

3 0 0
                                    

We zaten in de auto onderweg naar het vliegveld, pap en mam zaten de hele tijd aan ons te vragen hoe het hotel heette. ' nee pap, mam. Het is en blijft een verrassing tot dat we er zijn!' Zij evi op een sarcastische manier. Oké, oké, ik begrijp dat ze het leuk vind wat we gaan doen, maar dit valt wel HEEL erg op.

We stonden daar bij het vliegveld, en er waren allemaal stewardessen met zo een blauw vestje en blauw rokje. We moesten door zo een poortje en we moesten onze schoenen uit doen omdat er ijzer in zit. En als je toch nog iets van ijzer had, dan ging hij piepen.  Maar er gebeurde iets heel gênants. Pap had zijn riem uit gedaan en zijn broek viel naar beneden! Nu kon je zien dat hij een Elmo onderbroek aan had.

Eenmaal in het vliegtuig moesten we onze gordels om doen, omdat we gingen opstijgen. Toen het vliegtuig recht vloog mochten we die weer los doen. Pap was aan het slapen en terwijl hij dat deed snurkte hij keihard! ' waker worden, of bitchkalp?! ' riep mijn moeder toen, want ze werd er helemaal gek van, en de 163 andere mensen in het vliegtuig denk ik ook!!

Toen was het moment aangebroken. We waren in Egypte bij het vliegveld. Er waren allemaal leuke winkeltjes met souvenirs. We mochten drie winkeltjes uitkiezen waar we heen wouden. ' ik wil naar: jsaka, mjersi en moertjke.' Zij evi . ' ik ben het helemaal met je eens hoor evi' zij ik toen met een tevreden stem.

In het eerste winkeltje, hadden ik en evi allebei een nieuwe bikini gekocht.
In het tweede winkeltje een jurk, en in het derde winkeltje een sieraden setje.

Toen gingen we naar de lopende band waar alle koffers op liggen. Ik heb een rode, evi een blauwe, mam een paarse en pap een groene.

A Egypte storyWhere stories live. Discover now