To the hotel

4 0 0
                                    

We liepen met onze koffers naar de taxi die we hadden gebeld. De taxichuafeur had een hele lange baard. Hij leek een beetje op sinterklaas. We stapte in en we roken allemaal een hele sterken sigaar lucht. We begonnen te rijden en opeens zette de chaufeur een heel raar liedje aan. Het was echt zo een egyptisch liedje.

Na 3 kwartier in deze rare taxi waren we eindelijk bij het hotel. Teminste dat dachten we. Het bleek dat we in de verkeerde taxi zaten, want we zijn nu bij een heel ander hotel dan die we geboekt hebben.  Het hotel was heel vies en oud en er om heen stond geen mens die daar geboekt had. "als dit is waar je ons de hele week wilt laten slapen, ga ik weer naar huis hoor!" zij mijn vader met een ernstig verbaasde blik. "nee pap dit is het hotel niet, er moet een vergising zjjn gemaakt!" en toen belde mijn moeder een andere taxi, ik gaf het briefje aan de taxichaufeur en we reden nu WEL naar het goede hotel.

Toen we daar waren hebben we ons ingecheckt en zijn we naar inze kamer gegaan. We hebben onze koffers uitgepakt en de kleren in de kast opgehangen. Het was al laat, dus iedereen ging naar bed.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 29, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A Egypte storyWhere stories live. Discover now