Mailet

340 28 8
                                    

Ett medelålders par från norra USA längtade till värmen så de bestämde sig för att åka till Florida och bo på hotellet där de tillbringat bröllopsnatten tjugo år tidigare.

Mannen hade längre ledighet så han  åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellet hade en dator och bestämde sig för att skicka ett mail till sin älskade. Dock slant fingrarna på tangenterna och han stavade fel på en bokstav i namnet.

Mailet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från sin makes begravning.

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru!

Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och tillåter en att skicka mail till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst imorgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min.

P.S. Det är verkligen hett här nere! D.S

.

Jag är hemskt ledsen för att jag inte hittar tillräckligt med skämt för att kunna uppdatera varje dag, eller åtminstone varannan.
Ni är fantastiska som fortsätter läsa, rösta och kommentera hela tiden så mycket som ni gör!

Älskar er mina trogna läsare! Jag kan inte säga hur tacksam jag är för att den här boken har blivit så populär som den är!
Puss på er!

Om du behöver skratta Where stories live. Discover now