Mitt liv #3 Tagen på bar gärning

283 16 0
                                    

Vill ni veta vad som hände mig i dag?

Okej inte i dag, det var någon gång i januari därikring.

En typisk sak som alltid (såklart) ska hända mig.
Alltid.

Vi hade svenska lektion och min dator hade lågt batteri. För att komma åt eluttaget var jag tvungen att krypa under bordet så jag gjorde det.
Precis när jag var klar och skulle krypa upp igen, jo vem kommer då om inte min lärare. Bör sägas att jag har ganska stor respekt för mina lärare.

Så där sitter jag under bordet med stora ögon och stirrar upp mot min lärare som just kommit förbi. Jag kände mig så liten, så oerhört liten, och samtidigt började jag känna mig lustigt lekfull.

"Jaså, där kom du upp från underjorden." sa läraren och tittade på mig.

Alltså jag gillar honom, han är en bra lärare, både sträng och rolig.

Det som gör mig lite sur är att jag inte hann komma på en slipad kommentar att kontra med. Istället gav jag något skämtsamt påstående som skulle styrka hans argument, jag kommer inte ihåg vad jag sa, men det var basic och inte alls slipat.

---

Jag hamnar ofta i sådana här situationer haha. Det är inte så att jag är en drama queen, inte alls, jag åker bara fast. När andra ska vara galna eller göra något så slipper de liksom undan. Inte jag.

Såhär i efterhand är det jätte roligt att skratta åt det! Alla mina idéer som har börjat bra men slutat i en smärre katastrof (även fast jag inte kan kalla det här för katastrof).

I alla fall, jag berättar inte mycket om mig själv här på Wattpadd, och mycket anledningen till att jag vågar göra det nu är därför att boken har blivit så populär och fått så många kärleksfulla kommentarer. Så tack för att ni har fått mig att våga! Nu har ni i alla fall fått en liten sneak peak in i mitt liv. Hoppas ni gillade det. Det var i alla fall kul att genom leva :)

Om du behöver skratta Where stories live. Discover now