Kimse bana inanmıyor...

12.3K 438 35
                                    

Gece yarısı 04:05 te uyandım, susamıştım. Mutfağa gidip suyumu içetikten sonra yatağa döndüm ama uykum kaçmıştı, bende telefonumdan facebooka falan girdim. Sonrada kalkıp kısık sesle televizyon izlemeye başladım stor sallanıp duruyordu bende camın açık olup olmadığını kontrol ettim. Tahmin ettiğim gibi cam açıktı oysa ki annem camı her zaman kapardı, bende tüm odaları tek tek kontrol ettim annem ile babamın odasında ki camda açıktı. O camıda kapattım odama geldiğimde odamı çok dağınık bir şekilde buldum, korkuyordum eve hırsızın girdiğini düşündüm ve babamı uyandırdım.

Ben: Baba kalk !!

Babam mırıldandı.

Ben: Baba kalkman gerek eve hırsız girdi !!

Babam uyku sersemi "Nerden biliyorsun ?"

Ben: Baba salon ile sizin camı açık buldum ve benim odam çok fena dağıtılmış bir halde buldum çabuk kalk babaa !!

Babam hemen kalktı ve evi kontrol etti ama hiçbir şey bulamadı. Yani kimseyi görmedi, muhtemelen hemen kaçmışlardır diye söylendi babam. Ben ise odamı topluyordum, odamdan hiç birşey alınmamıştı. Ama bir not vardı. Notta " BU GÖRDÜKLERİN GERÇEK VE BU SENİNLE İLGİLİ "

Benle ilgili mi yok artık. Off bu ne ya ?! Bu notu babama göstermeye karar verdim ve tüm olanları anlattım. Babam ise sadece saçmalıyorsun kızım böyle şeyler sadece filmlerde olur dedi. Buna çok üzülmüştüm çünkü babam deli olduğumu sanıyordu. Ben deli değilim ki...

KAÇIRILAN BİR KIZWhere stories live. Discover now