VIII

8K 293 93
                                    


So Young, elinde bir buket ile Chun Hei'nin evine gidiyordu. Ondan özür dileyecekti. Apartmana girdiğinde kapıyı çaldı, açan yoktu. Telefonunu çıkarıp rehberdeki Biriciğim yazısına tıkladı. Çalmaktan başka bir şey yapmıyordu. Aklıma gelen bir fikirle posta kutusuna baktı, anahtar ordaydı. So Young şaşırsa da pek umursamayıp kapıyı açtı, içeride çalan klasik müzik ona bir şeyleri hatırlatıyordu ama ne olduğu hakkına bir fikri yoktu. Buketi masaya bıraktı, müziğin sesini takip edip karşısında bulunan kapalı kapıyı aralayıp içeri göz gezdirdi. Su ile dolu bir küvet, içinde ise Chun Hei. Güzel bir manzara yoktu, So Young ilerleyip Chun Hei'yi dürttü, uyanmadı. So Young aklındaki kötü düşünceleri aklından atamıyordu, Chun Hei'nin bileğine parmağını bastırdı. Ölmemişti. Chun Hei'nin çıplak olması So Young'un umrunda değildi. Narin bedeni küvetten çıkarıp zorla da olsa koltuğa yatırdı. Odaları gezerek dolabı buldu ve kıyafetler alıp Hei'nin yanına döndü. Titreyen bedene kıyafetleri giydirdi ve tekli koltukta duran battaniyeyi üstüne örttü. So Young'un gözünden bir yaş düştü, o yaş narin bedenin yanağına düştü. Koyu Kahve saçlı kız hiç tereddüt etmeden dudaklarını yaşın düştüğü yere bastırdı. Dudaklarını çektikten sonra yanağını okşadı. Kahve gözlerin yavaşça açıldığını görmemişti, yaşlı gözlerini Chun Hei'ye sabitlediğinde ona bakan gözler beklemiyordu Chun Hei bitkin gözlerle sevdiği güzeller güzeli kıza bakıyordu. Yanındaydı, onun için gelmişti. Hei titreyen sesine aldırmadan dudaklarını haraket ettirdi.

"So Young benim için mi geldin? "

So Young bu soruyu cevaplamak yerine sadece gülümsedi. Kalkıp masaya bıraktığı buketi alıp minik bedenin yanına koydu.

"Sana almıştım" dedi buruk bir gülümseme ile. Chun Hei gözyaşlarını daha fazla tutamadı. "B-Ben ölmek istedim So Y-Young.. " yutkunarak devam etti. "Bu acıya daha fazla katanmak istemedim"

So Young ifadesiz bakışlarını odada gezdirdi, çalan telefon ortamın sessizliğini bozmuştu. Chun Hei arayanı gördüğünde kalbinin acıdığını hissetti. So Young telefonu açmak yerine telefonunu kapattı. "Ben gitsem iyi olacak, iyi olduğunu gördüğüme göre" So Young ayağa kalktı, kapıya doğru yönelmişti ki bileğinde hissettiği el durmasına sebep oldu. Yavaşça arkasına döndü ve döndüğü anda Chun Hei ile dudakları buluşmuştu. So Young gözlerini kapattı. Chun Hei çok huzurlu hissediyordu. Ta ki Dae Eun'un sesini duyana kadar..

"Noluyor burada"

~~~

Valla 15 dedim ama daha erken bitecek sanırım. 2 final olacak, biri iyi son biri kötü son. Neyse 3.kişiden yazdım kötü oldu sanırım, olsun farklı oldu hem. Öhöhm seviyorum sizi byüh~

Spring (girlxgirl)Where stories live. Discover now