X(Özel Bölüm)

4.3K 176 58
                                    

Öncelikle uyarı öhöhöhm smut içerebilir alwkağmxdğkcrşmc ciddi olalım rahatsız olanlar kapatsın.

Chun Hei güzel bir güne gözlerini açmış, şarkı mırıldanarak yatakları topluyordu. Arkasından gelen gölgeyle irkildi.

"Hei anne.. Ben açım" Chun Hei gülümseyip oğlunu kucağına aldı, beraber şarkı söyleye söyleye aşağı indiler. Onlara domuzmuş gibi bakan So Young'a dil çıkarıp ilerlediler, Hei oğlunu tezgah'a oturtup parmağını dudağına koydu. "Ne yapsak acaba.."
Park Ugo ellerini heyecan ile çırpıp yumurta istediğini söyledi. Hei kocaman gülümseyerek yumurtayı yapmaya başladı. So Young bilgisayarı bırakıp oğlunun yanağına bir günaydın öpücüğü kondurdu. Hei kıskanç bakışlar atıp saçlarını savurdu. So Young kıkırdayıp Chun Hei'ye arkadan sarılıp açık boynuna bir öpücük kondurdu. "Sana da günaydın güzellik"

Kahvaltı edildikten sonra Ugo servisle okula gitmişti, So Young yukarı kata çıkmış uzanacağını söylemişti. Chun Hei nedensizce alt tarafının yandığını hissetti. So Young'un yanına çıkıp yanına kıvrıldı. So Young gülümseyip gözlerini kapattı, Chun hei ellerini sevgilisinin bedeninde gezdirirken sonuç alamadığını görünce elini So Young'un kızlığına götürüp okşamaya başladı. Young kocaman açılmış gözlerle sevgilisine baktı. Hei dudağını ısırdı, So Young gülümseyip tahrik edici bir sesle mırıldandı.

"Birileri yaramazlık istiyor sanırım hm? " Hei başını salladı. So Young gülümseyip kızaran sevgilisini alta aldı.

(Yn; Tövbe yarab)

So Young sertçe sevgilisini öpmeye başladı, bir yandan da Hei'nin göğsünü avuçluyordu. Hei hafif inlemeler bırakıp sevgilisinin öpücüklerine karşılık vermeye çalışıyordu. So young ustalıkla sevgilisinin kazağını çıkarttı, sütyenin açık bıraktığı göğüsleri öptü. So Young aklına gelen bir şeyle sırıttı.

"Sana seni yatağa atacağımı söylemiştim değil mi? Bak şimdi altımdasın"

Hei ses vermedi. Sütyenden de kurtulduklarında Chun Hei iyice kızarmıştı. So Young sevgilisinin pantolonunu da indirince tatlı iç çamaşırı yüzünden gülümsedi. Hei kaşlarını çatarak mırıldandı "Gülmesene.." Young başını sallayıp parmağını iç çamaşırın üstünden sevgilisinin kızlığına bastırdı. Hei zevkle inledi ve bu Young'un sırıtmasına neden oldu. Hareketlerine devam ederken Hei tam göklere uçacaktı ki sevgilisi kıkırdayıp ayaklandı. "Bu da o şortun cezası olsun sevgilim" diyerek odadan çıktı. Hei şaşkın bakışlarını kapıya dikti.

"Pislik görürsün sen! "

Hei sesli bir nefes vererek duşa yöneldi, so young da yanına gelip onu öptü.

"Belki bir ara gerçekten sevişiriz" So Young göz kırpıp odadan çıktı.

Eheueheue smut lanet olsun olmadı ya.. Ama olsundu pislik So Young ya akwğsösşxdç neyse öhöhm seviliyorsunuz byühh~~ ♡

Spring (girlxgirl)Where stories live. Discover now