7.bölüm😇

981 14 18
                                    

Okulun başlamasına bir saat kalmıştı gigi roseyi uyandırmaya çalışıyordu ama rose onu duymuyordu çünkü rose rüyalar alemindeydi(rose'nin rüyası).
Rose:Hawk burası neresi neden buradayız.
Hawk:rose sana bir şey söyleye bilirmiyim.
Rose: tabiki sora bilirsin Hawk.
Hawk:rose ömrümün geri kalanı olur musun?
Soyadımı soyadına ekler misin?
Bana bir ömür boyu katlanır mısın?
Benimle her gece aynı uykuya dalar mısın?
Hatıram değil, hayatım olur musun?
Hayatıma hayat katar mısın?
Canım sevgilim, sonsuza dek hayatımın parçası olur musun?
Rose benimle evlenirmisin? Rose tam evet diyecekken Gigi yüzüne bir bardak su döker bağırara uyanır.
Rose:gigi ne yapıyorsun ne güzel rüya görüyordum.Gigi saati gösterir rose saate bakar okulun başlamasına otuz dakika kaldığını görür hemen yatağından kalkıp bonya ya elini yüzünü yıkamaya gider elini yüzünü yıkandıktan hem sonra dolabına gider kendine kıyafet seçerken annesi odaya girer.
Bayan Klara: rose hazır mısın kızım
Rose:hazır sayılırım anne ne oldu .
Bayan Klara:o zaman çabuk ol kızım travis ve shawn kapıda seni bekliyor .
Rose:kıyafetler mi giyim hemen geliyorum.
Bayan Klara: tamam çabuk giyin arkadaşlarını fazla bekletme.
Rose:tamam anne eğer sen çıkarsan üstümü giyineceğim. Bayan Klara odadan çıkar rose kıyafetlerini seçip hemen giyer.

ÇÇantasını alıp odasından çıkıp aşağı ya iner travis ve shawn yanına gider ikisine de günaydın dedi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

ÇÇantasını alıp odasından çıkıp aşağı ya iner travis ve shawn yanına gider ikisine de günaydın dedi.
Rose:günaydın travis günaydın shawn😊
Shawn travis: sana da günaydın rose .
Travis: hazırsan çıkalımı artık.
Rose:hazırım hadi çıkalım,anne ben çıkıyorum görüşürüz.
Bayan Klara: görüşürüz kızım okulda kendine dikkat et hepinize iyi dersler.
Rose:tamam anne. Rose travis shawn kapıya doğru giderlerken rose'nin ayakkabı dükkânında gözüne bir ayakkabı takılır dükkana yavaş yavaş gitmeye başlar travis ve shawn rose'nin dükkana gitme başladığını görürler ve onu durdurmaya çalışırlar.
Rose:şu dükkân daki ayakkabı çok güzel onu hemen almalıyım.
Travis:rose nereye gidiyorsun okula geç kalıcaz .
Rose:o ayakkabıyı almalıyım travis.
Shawn:şimdi ayakkabı sırası değil rose.
Rose:olmaz şimdi tam sırası o ayakkabı yı almalıyım. Travis shawn roseyi hala ikna edemediklerini anlayınca biri bir kolunda biri de diğer kolundan tutarak kapıya kadar eletirler kapıya geldiklerin de travis anahtarı çıkarıp sihirli kelimeyi söyler kapı açılır regal akademiye girerler travis ve shawn rose yi kollarından tutuyorlardı arkadaşlarının yanına gelince roseyi tutmayı bırakıp arkadaşlarına günaydın dediler.
Travis shawn: günaydın arkadaşlar.
Hawk Astoria ling ling joy: günaydın .
Astoria: siz neden bu kadar geciktiniz.
Rose:benim yüzümden geciktik.
Hawk.neden senin yüzünden meleğim.
Travis:ben anlatayım rose.
Rose:peki anlat travis.
Travis:rose'nin hazırlanmasını bekledik ebeden çıktıktan sonra kapıya gelmek üzeyken rose bir ayakkabı dükkânı da ayakkabı gördü dükkana ayakkabı yı almaya gidiyordu durdurmayı denedik ama bir türlü durmadı bizde son olarak ilimizde rose'nin birer kolundan tutarak sizin yanınaza kadar getirdik işte bu yüzden bu kadar geçiktik.
Astoria:tamam o zaman hadi sınafa gidelim.
Hepsi:tamam, hepsi sınıfa girer herkes kendi sırasına oturur müdüre sindirellayı beklemeye başlarlar üç dört dakika sonra müdüre sindirella sınıfa girer herkes kitaplarını çıkarıp ders başlarlar dersin  tam ortasında sınıfa doktor kurbağa girer müdüre sindirella bir sorun olup olmadığını sorar.
Müdüre sindirella: doktor kurbağa bir sorun mu var.
Doktor kurbağa: evet hem de büyük bir sorun var.
Müdüre sindirella: ne oldu çabuk söyleyin.
Doktor kurbağa: karlar kraliçesi regal akademi de okula saldırıyor.
Müdüre sindirella: ne hemen saldırıya geçmeliyiz. Bütün öğretmenler savaşmaya başlar karlar kraliçesi müdüre sindirella ateş eder rose bunu görer büyük annesinin önüne geçer sihirli değneğiyle sihri engeller ama rose'nin koluna bir buz parçası saplanır acıdan bağırarak yere düşer hawk ve arkadaşları  koşarak hemen rose'nin yanına giderler hawk rose ye iyi olup olmadığını sorar rose ise canı çok yandığı için ağlıyordu.
Hawk: rose iyimisin
Rose:hayır Hawk hiç iyi değilim canım çok yanıyor,rose bunları söylerken hala ağlıyordu Hawk roseye sarıldı ve çok sinirlenmiştir sevgilisinin canını yaktığı için hemen roseden ayrılıp ayağa kalkarak kraliyet zırhını giyip ejderhasına binerek binerek karlar kraliçesiyle savaşmaya başlar bir yandan ateş ederken bağırıyordu.
Hawk:sen kimisinde benim sevgilinin canını yakarsın sen kimisinde kız arkadaşımın canını yakarsın,herkes Hawk durdurmaya çalışıyordu ama Hawk kimseyi duymuyordu  öfkeden gözü dönmüştü ne son rose bağırarak Hawk durdurmuştu ama kendi çok kan kaybettiğinden dolayı bayılmıştı.
Rose:HAWK LÜTFEN ARTIK DUR lütfen dur, rose bayılır arkadaşları rose diye bağırır Hawk ejderhasını aşağıya indirip ejderhasınddan inerek koşarak rose'nin yanına gider.
Hawk: rose aç gözlerini yavlarırım aç gözlerini beni seviyorsan aç gözlerini,Hawk bunları söylerken bir yandan da ağlıyordu rose ise az açabilidiği kadar gözlerinin açarak hawka cevap verdi rose'nin sesini duyanlar kafalarını kaldırıp roseye bakarlar rose cevabını verdikten sonra tekrar bayıldı
Rose:seni seviyorum hawk,rose bayılır Hawk roseyi kucağına alıp sindirella sarayına götürür roseyi yatağına nazikçe yatırıp hekimi çağırır hekim gelir rose'nin kolunda buzu çırıp kolunu diker gerekli ilaçları çekmecesinin üstüne koyar odadan çıkamadan önce rose'nin ateşi çıkabileceğini söyler.
Hekim:gece ateşi çıkabilir o yüzden yandan ayrımayın.
Hawk: peki tamam teşekkürler, hekim odadan çıkar Hawk bir saray hizmetçiye sirkeli su ve bir kaç tane bez getirmesini söyler, hizmetci hemen istemleri  almaya gider bir kaç dakika sonra hizmetçi sirkeli su ve bezleri getirir ve hawka verir Hawk teşekkür eder odanın kapısını kapatar rose'nin yanına bir sandalye çeker eliyle rose'nin ateşi'ni kontrol eder ateşi anlayınca bezleri sirkeli suda ıslyıp rose'nin anına boynuna kollarına koyar bir kaç kere bezleri değiştir son kere değiştiri roseye bakarken sandalyede uyuya kalır müdüre sindirella rose'nin odasına girip iyi olup olmadığına bakar biraz iyi olduğunu anlayınca roseyi yangından öper hawk'un sandalyede uyuduğunu görünce üşümesin diye üstüne nevresim örter ve odadan çıkar.




(Arkadaşlar rose'nin hoşuna giden ayakkabı bu)

                                         ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️   🙃                                 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️     🙃                                ❤️Hawk💖Rose❤️       🙃                              ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️         🙃                       ...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

                                         ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
   🙃                                 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
     🙃                                ❤️Hawk💖Rose❤️
       🙃                              ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
         🙃                            ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
           🙃      
             🙃
              🙃
             🙃
           🙃
         🙃
       🙃
     🙃                                            
   🙃                                             
🙃                                                
  😇                          
   😇                                         
     😇                                         
       😇                                       
         😇
           😇
             😇
               😇
  

regal akademi (aşkın gücü)❤Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin