🤩*'14'*🤩

495 8 71
                                    

Regal akademiye  girdiklerinde müdire sindirella onları kapıda karşıladı,roseye iyi olup olmadığını sordu.
Müdire sindirella:rose canım iyimisin
Rose:biraz daha iyim büyük anne 😔.
Müdire sindirella:peki canım hadi bakalım okula gidelim.
Rose:tamam büyükanne😫.
Rose ve arkadaşları okula doğru yüremeye başladılar,rose'yi gören herkes başsağlı diledi rose herkese teşekkür ederek sınıfına girdip sırasına oturdu kafasını masasına koyarak sesizce ağlamaya başladı.Hawk rose'nin ağladığını anlayınca  yanına oturup ona sarılarak sakinlaştirmeye çalıştı rose hawk olduğunu anlayınca kafasını sıradan kaldırıp hawk göğüsene sığınarak ağlamaya devam etti.
Hawk:rose meleğim lütfen ağlama,biliyorum canın yanıyor.keşke canın yanmaması için birşey yapabilsem ama yapamıyorum,hiç birşey yapamıyorum senin bir damla göz yaşına dünyayı yakacak ben şu an hiç birşey yapamıyorum. Hawk elini sıraya vurdu .Rose hawk'un elini tutup konuşmaya başladı.
Rose:yapma yakma canını senin canın yandıkca benimde canım yanıyor. Hawk roseyi kendine çekerek sarıldı onu saçlarını koklayıp öptü. Biraz sarılı kaldıkdan sonra roseden ayrılarak onun göz yaşlarını silip anlından öptü,rose ise gözlerini kapatıp anı yaşadı.Arkadaşları onları gülümseyerek izliyordu.Hawk gözerini açıp rose'masum yüzünü  izledi. Rose de gözlerini açtı ikisi de bir birilerini gözlerine dalıp gittiler. Ders zili çaldı ama hawk ve rose gözlerini hala ayırmadılar,profesör güzel sınıfa girdi ama ikşside hala ayrılmamışlardı. Travis yalandan öksürerek dikkati kendine çekerek onları ayırdı.
Travis:hö höh hawk rose bölüyorum ama ders başladı.
Hawk ve rose bakışmayı keserek önlerine döndüler ama ikiside çok utunmışdı kafalarını yukarı kaldırarak etrafan baktılar herkes onlara gülümsüyordu, ama bir kişi hariç. Profesör güzel dikkati üstüne toplayarak konuşmaya başladı. Sınıf profesör güzeli dinledi
Profesör güzel: hepiniz buraya bakını size bir duyurum var.sizi gruplara ayırıp hepinize bir farklı konularda resim yapacaksınız.
Astoria:profesör güzel peki kendimiz seçe bilirmiyiz istediğimiz konuyu.
Shawn:aynen büyükanne  astoria ya katılıyorum.
Profesör güzel:malesef çocuklar  herkese hangi konuyu seçmezniz gerektiğini ben söyliyecem, ama önce grupları ayralıyım. Profesör güzel on onbeş dkk sınıfa göz gezdirerek kim kiminle eş olacak karar verdi.
Profesör güzel:evet çocuklar şimdik herkezin eşlerini ve konularını söylüyorum.
İlk grub:travis ling ling. konu ise tuval.
İkinci grub:joy ve kurba prens.konu ise
peyzaj.
Üçüncü grub:astoria ve shawn konu ise ebru sanatı
Dördüncü grub:kira ve robin  konu ise sulu boya
Beşinci grub:odette ve leena konu ise  potre.
Ve son grub: hawk ve rose konu ise kara kalem.
Herkes anldımı?
Sınıf: evet anladık.
Astoria: profesör güzel peki ne kadar süremiz var.
Profesör güzel: iki günüz var  bugünde okulunuz bittiği için başlayabilirsiniz. En çabuk kim bitirirse o gruba +10 puan fazla verilecek. Profesör güzel konuşmasını bitirdikdrn sonra zil çaldı herkes sınıfadan yavaş yavaş ayrıldı ,rose ve grubu resim mazemelerini alarak kendi özel alanlarına gittiler. Hepsi eşlerini yanına alarak projelerine başladılar. Astoria'nın aklına bir şey gelmişdi bunu herkese sordu .
Astoria:benim aklıma birşey geldi grubumuz dörde ayrıldıya kendi çizimlerimiz bitince hepimiz bir resim resim daha yapalım mı ?
Ling ling: nasıl yani atoria yani şöylemi yapacaz trabis ve bdn bir resim daha yapacaz hepimiz iki tesim yapacaz.
Astoria: hayır öyle değil hepimiz toplu resim yapıcaz .
Ling ling:şimdi anladim yani topluca yapıcaz .
Astoria:evet. Hepsi konuyu beğenmişdi. Hawk roseni hala üzgün olduğunu görünce onu güldürmek için parmağını boyaya batırarak boyayı rosenin burnuna sürdü. Rose önce neye uğradığın şaşırdı ama sonra hoşuna gitti rose de elini boyaya sokup hawk'un yüzüne sürdü. Hawk rose'nin güldüğünü görünce içi biraz rahatlamıştı rose ye karşılık verek eğlenceye devam ettiler. Arkadaşlarıda onlara katıldı.rose ise etrafa gülücük saçıyordu hawk rose'nin mutlu olduğunu görünce mutlu oldu.hawk rose yi kolundan tup çimenlere yatırdı iki elinide boya ya sokup rosenin bütün yüzüne sürdü rose ise gülmekten nefes alamıyordu. Hawk kendini rose'nin yanına atarak nefesini düzene girmesini sağladı hepsinin nefesi düzene girdiğinde rose hawka dönerek ona sarıldı hawk da sarılmasına karşılık verdi  bir iki  dakika böyle kaldıkdan sonra hawk ayağa kaltı roseyi de elinden tutup kaldırdı rose hawk'un yanağından öperek ona teşekkür etti.
Rose: hawk çok teşekkür ederim senin sayende şu anda gülüyorum iyiki varsın. Sizde iyki varsınınz sayenizde morellim düzeldi. Hawk ise şakadan kızdı.
Hawk:teşekkür  yabancıya edersin,seni mutlu etmek benim görevim.
Travis:hawk haklı  rose mutlu olunca bizde oluyoruz ama  iyiki  gibi bir arkadaşımız olduğu için.
Ling ling:travis doğru dedi iyiki senin gibi bir arkadaşımız var. Hepsi roseye sarıldı.
Rose:hadi bakalımbu kadar yeter artık resimlerimizin başına geçelim. Hepsi resimlerinin başına geçti. Aradan  bir iki saat geçti ilk bitiren joy ve kurba prensdi. İkinci bitiren ise astoria ve shawn. Üçüncü ise travis ve ling ling en sona ise rose ve hawk kalmıştı herkes onları bekliyordu en sonunda onları ki de bittimiş ti .rose herkes resimlerini göster mesini istedi
Rose:hadi hepimiz resimlerimizi gösterlim.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 25, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

regal akademi (aşkın gücü)❤Where stories live. Discover now