Yazarlar ve Kitaplar

65 1 0
                                    

*Eleştiri üzerine kurulmuş bütün sabit fikirleri yıkmak için bu kitabı yazmaya karar verdim.

*Yazarlar ve kitapların eleştirildiği bu kitapta hem iyi taraflar hem kötü taraflar değerlendirilecektir.

*Kitaplar üzerine kurulmuş 'kötü çocuk-iyi kız' konuları gibi sabit ve demode konular şiddetle eleştirilecek.Çünkü bu kitap gibi yazılmış bir çok kitapta da bu konunun üzerinde ısrarla durulmasına ramen, çok özür dileyerek 'özenti' olarak adlandırılan yazarlar, bu kitapları yazmaktan hiç bıkmıyor.

*Yazarların kötü yanlarının yanında iyi yanları da değerlendirilecek.İyi yanları yazarken tabiki adil olacağım ama kötü yanları yazarken ağır bir dil kullanabilirim.

*Erkek kullanıcılara rastlayınca hemen değişen kullanıcılar eleştirilecek.Unutmayın, onlar da insan ve onların da hikaye okuma hakkı var.Ayrıca sizleri bilmem ama beni en çok rahatsız eden durum bu.

*Ben yukarıda belirtilen maddeler çerçevesinde (yazamayı unuttuğum başka konular da olabilir.) eleştirilerimi yaparken objektif olacağım.Aynı objektifliği okuyucularımın da sergilemesini talep ederim.

*Tüm önyargılarından kurtulmadan bu kitabı okuyan okuyucular, hemen bunu kapatın ve önyargılarınıza uygun, egonuzu tatmin edebilen kitaplar ekleyin kütüphanenize.

*Bir yazarın başına gelebilecek en kötü şey,önyargılı okuyuculara sahip olmaktır.

Yazarlar ve KitaplarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin