"säg vem den vackraste tönten är"

66 0 2
                                    


Jag vaknar upp till huvudvärk, 50 snaps och 100 sms och samtal av Axel och Selma. Jag årkar inte kolla alla sms nu så jag går in på snap. Isak som ja kännde från skolan var duktig på att uppdatera 'MyStory' igår kväll. Jag valde att kolla igenom alla snaps varav jag insåg att jag var med på flera... Näe låt mig rätta det där. Jag och DANTE var med på flera snaps. Ååh varför är jag så dum, jag gillar ju inte ens honom. Jag måste ha vart så klängig! Jag vet hur jag blir som alkohol påverkad. Jag tror att det var en massa andra som också har Isak på snap då massor av dom snaps jag fått är frågor om jag och Dante är på G eller om vi är någon grej eller så. Några till som sett Isaks 'MyStory' är Axel och Selma. Selmas sms är mest frågor vart jag är och vad jag gör och hur jag mår. Tror frågan är egentligen hur hon mår då det knappt går att tyda vad hon skrivit. Nervöst klickar jag in på Axels sms. "Du och Dante?", "Är ni en grej eller så", "altså int för att jag bryr mig men...", "Vart är du??", "Hälsa Dante att han kan ta och ringa mig", "Detsamma med dig", "Hallå vart är du?". Jag svarar varken på Selmas meddelanden eller Axels för jag inser att jag inte vet var jag är. Att jag ligger där i bara underkläder och ser mina kläder i en hög på golvet tilsammans med de kläder Dante hade på sig igår inser jag nu vad som hände igår kväll. Jag inser varför så många sms av Axel och Selma och jag inser vem som ligger brevid mig just nu.

Jag smyger försiktigt upp från sängen, tar på mig samma kläder jag hade igår. Försöker ta mig ut ur huset så att ingen vaknar. Aldra minst Dante för det skulle bara bli stelt. Det är knappt så jag vet vart jag är så jag ringer upp Selma fast jag inte vill prata med henne alls just nu.

Jag kollar ut genom bilrutan. "Hallå, vad hände igår?",frågar Selma. Jag bara rycker på axlarna. "Du och Dante" börjar hon. Jag vänder på huvudet och höjer på ena ögonbrynet. "Du. Jag var full. Likaså han". "Jag gillar inte honom ens på det sättet" säger jag. "Ahaa" säger hon.

Snart stannar bilen utanför vårat hus och jag kliver ur bilen. "ni glömmde väl inte kondom" skämtar Selma och skrattar svagt. Panik upsstår. Jag vet inte. Jag minns inte någonting.   "nee då" svarar jag och stänger snabbt bildörren och springer in. Innanför dörren sätter jag mig ner. Det känns som att huvudet kommer sprängas vilken sekund som helst. Jag kan inte heller bara ringa Dante o ba: "Tjo jo igår visst använde du kondom för duvet jag slutade med p-piller för ett halvår sen."
Vad faan ska jag göra och Axel då... hur ska jag förklara för honom att jag gillar honom och att det inte är något mellan mig och Dante.






Asså sry för dålig uppdatering ska bli bättre. Men undrar en grej vill ni ha korta kapitel men flera på en gång elr längre kapitel men inte så många på en gång.

Hur kan du säga saker - A.L.JDär berättelser lever. Upptäck nu