BENN

62 5 3
                                    



Ben çoğu kişinin aslında tanıdığı ama ailemin bile tam olarak bilmediği tanımadığı tek kızıyım. Ben 17 yaşında Lise 3.sınıf bilişim öğrencisi Ayşegül Senanur kafanız karışmış olabilir zaten benimde ismimden dolayı kafam karışır bazen. Resmi ismim Senanur yani Sena'yla Nur'u birleştirmişler. birde işin baya bir karışık tarafı olan her iki ismimin de konulduğunda kaos çıkmış. En küçük amcam ismimi Ayşegül koymuş komasının nedeni ise baya baya bir karışık bildiğim kadarıyla babamın bir büyük boyu olan amcamın eşinin yeğeniyle babamın mı yoksa en küçük amcamın mı nişanlı olduğunu bilmiyorum ama annemle babam evlenmeden önce ikisinden birisiyle nişanlıymış bu kadın ve en küçük olan amcam da gitmiş gıcıklık olsun diye ismimi Ayşegül koymuş. Sonra babamın babası yani büyük babam böyle saçmalık mı olur deyip ismimin çıkarılmasını istemiş bunun üzerine büyük halamda ismimi Senanur koymuş. Bunu benim annem yıllar sonra aklına gelip de en büyük amcamın eşine sormuş demiş yenge senanın ismi neden takılıp takılıp çıkarıldı demiş annem soruncada yengem üstün körü anlatmış olayı.

Ben herkes tarafından sevilen ve bir o kadar da nefret edilen hatta kafasına silah dayayıp tek kurşunla öldürülmesi gereken sena. Her gittiğim yerde önce benden nefret ederler.Sonra kanları ısınır hatta derler ki ulan şu kız için canımı istesinler veririm derler daha sonra ise hem canından çok sevip hemde ölesiye nefret ederler. Anlamadığım öyle bir iki kişiyle olan şey değil istisnasız herkes için aynı şey geçerli.

Ben sevdikleri için canını hiç düşünmeden verebilen ama kendine yapılan hataları hiç ama hiçbir zaman unutamayan, şeytan tüyü denilen şeyin bol olduğu, intikamı için yaşayan, inadı şimdiye kadar hiç kimsede görülmemiş katırı bile yola getirseniz de beni asla yola getiremeyeceğiniz inada sahip,saf salak ayağına yatıp hiç kimsenin söylediği kötü eleştirileri takmayan, hiç kimsenin bilmediği herkes den sakladığı sırları olan, kendi sırlarını saklamayı bildiği gibi başka insanlarında sırlarını bulan bunları kimseye anlatmayan ama damarına basıldı mı tüm o sırları tek tek önünüze serebilecek, aşırı derecede sabırlı ve bir o kadar da maceracı olan bir adet senayım.


ANKAWhere stories live. Discover now