VIATA de APOI si VIATA de ACUM

50 4 3
                                    


Despre viata de apoi ,nimeni nu stie cum va fii ! Multi dintre noi cred ca este raiul ,sau un pamant curat fara rautate si fara fricii,bolii,si durerii Oare sa fie adevarat ,ma intreb zi de zi ,care este menirea noastra pe pamant ,omenirea de cand exista !  Dar raman doar intrebari.  Despre viata asta stiu un lucru cert ne purtam ca niste straini,uneori nu ne intelegem parintii,fratii,prietenii nu ne intelegem cu adevarat pe noi insine .Suntem straini de calatorii,dar plini de aventura.Iar poftele firi pamantesti care se razboiesc cu sufletele noastre,ajungem sa fim straini de duh si de trup.Nu avem o purtare buna si inteleapta in mijlocul celor ne credinciosi,din contra si noi suntem la fel de necredinciosi si murdari.Alegem raul dar uitam ca raul ne-a ales pe noi!Cu toti suntem oameni liberi LIBERTATEA este ca o haina a rautatii.Suntem greu de multumit si nu avem constinta curata!Iubim bogatia ,faima ,uitam de harul lui Dumnezeu!,,SUFERINTA in TACERE,,este CREDINTA si BINEFACEREA!Suntem ca niste oii ratacite,iar pe pastor n-ul privim!In vremurile noastre sotiile nu-si mai dau ascultare sotiilor,nu mai au un trai curat si in temere!Au ramas fara DUH bland si linistit.Care este de mare valoare si de pret .Omenirea este plina de toata viclenia ,fii diavolului ,dusmanul al orcarei dreptati!.     

                                      PASALMUL 1

,,Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor rai,nu se opreste pe calea celor pacatosi,si nu se aseaza pe scaunul celor batjocoritori!

,,Ci isi gaseste placerea in Legea Domnului si zi si noapte cugeta la Legile Lui!

,,El este ca un pom sadit langa un izvor de apa ,care isi da rodul la vremea lui si ale catror frunze nu se vestesesc tot ce incepe duce la bun sfarsit.

,,El este ca un pom sadit langa un izvor de apa ,care isi da rodul la vremea lui si ale catror frunze nu se vestesesc tot ce incepe duce la bun sfarsit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
VIATA DE APOIWhere stories live. Discover now