BOGATIA si SARACIA

24 2 0
                                    

In viata fiecarui om lipseste un singur lucru ,BOGATIA.Multii se intristreaza din pricina acestui lucru. Dar vai de bogatii au averii si bogatii dar mangaierea lipseste! SARACIA striga striga si boceste la omul sarac ,strigatele de durere se aud pana la cer, o durere saraca si amara .                    Multii strig si se cearta cu DUMNEZEU ,inima lor le este mahnita .Iar multii nu inteleg a fi sarac este o BINECUVANTARE! Este unul care imparte si totusi se imbogateste , si unul care nu da ce trebuie sa dea si iese in pierdere !Fierul ascute fierul tot asa si omul face banul!                                    Dar vine un timp cand bogatile vor putrezii ,aurul si argintul se vor rugini !Bogatii umbla in fapte de conduita libertina ,in dorinte patimase,in exces de vin,in chefurii,in partide de bautura si femeii.Iar sfarsitul lor se apropie!  Saracii impart din saracia lor ,daruiesc iubire si dragoste aceasta este adevarata BUNASTARE!  Abia ti-ai aruncat ochii spre ea si nu mai este caci bogatia isi va face aripii!

Iar sfarsitul lor se apropie!  Saracii impart din saracia lor ,daruiesc iubire si dragoste aceasta este adevarata BUNASTARE!  Abia ti-ai aruncat ochii spre ea si nu mai este caci bogatia isi va face aripii!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                        PROVERBELE 10:15                                        

,,Averea este o cetate intarita pentru cel bogat ,dar prapadirea celui nenorociti este saracia lor,,.

                                          PROVERBELE 14:20 

,,Saracul este urat chiar si de prietenul sau ,dar bogatul are multi prieteni,,.

                                           PROVERBELE 19:17 

Cine are mila de sarac ,imprumuta pe Domnul ,si El i va rasplati binefacerea,,.

                                         PROVERBELE 27:24 

,,Caci nicio bogatie nu tine vesnic si nici cunun nu ramane pe veci,,.                              


VIATA DE APOIWhere stories live. Discover now