4 dalis

80 14 1
                                    

Net nespėjau sureaguoti kaip Jimin mane prispaudė prie sienos ir nūžiūrėjo mane nuo galvos iki kojų.
"tu kada šlapia atrodai dar karščiau" apsilaižes savo lūpas pasako Jimin. Mano širdis pradėjo plakti kaip išprotėjusi. Jimin dar kokias 10 minučių tiesiog žiūrėjo į mane. Pastebėjau kad ji po biski artėja prie manęs aš pradėjau klykti kiek galėdama kad nors kažkas ateitų ir mane išgelbėtu. Jimin sutrinka ir uždengia su savo ranka mano burna bet aš ir per ranka gana garsėti rėkiu. Staiga į kambarį įlėkė Taehyung ir trenkė Jimin su kumščiu į veidą. Jis staigiai nulėkė ir nukrito ant žemės. Aš buvau begalo išsigandusi.

Taehyung apžiūrėjo mano veidą ir apsikabino

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taehyung apžiūrėjo mano veidą ir apsikabino.
"kaip tu drįsti aš pasitikėjau tavim o tu,tu tiesiog dabar ją išprievartautum jeigu aš neateičiau"piktai ir tuo pačiu nusivildamas pasako Taehyung.

Mane išvedė Taehyung iš kambario ir mes ėjom link mūsų kambario kur mes buvom prasidėję daiktus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mane išvedė Taehyung iš kambario ir mes ėjom link mūsų kambario kur mes buvom prasidėję daiktus. Jis man davė savo marškinėlius.
"imk marškinius ir persirenk kad nebūtų šalta o būk su tais pačiais šortais nes jie jau beveik isdžiuve"pasako taeh ir jau sukosi eiti bet atsisuko ir pasakė.
" ir dar gali jau apsimauti maudimuka nes jau ten puse žmonių maudosi tuo pačiu galėsim pažaisti su kamuoliu" pasako taeh ir išėjo pro duris. Kaip gerai kad aš turiu tokį gerą brolį kuris man padeda. Nusišypsau pati sau. Staigiai persirengiau pasikabinau savo šlapia maike ir išėjau iš kambario. Pagaliau priėjau prie Taehyung draugų ir Jia. Pastebėjau kad ji labai susidraugavo su Jin. Man ji sakė kad ji taip pat mėgsta gaminti kaip ir Jin tai jie gautųsi gana gera pora.
"pagaliau atėjai, kur taip ilgai buvai, mes girdėjom kaip tu klykei, ar tau viskas gerai?" užpylė mane klausimais Jia.
"taip man viskas gerai tiesiog..." man sakant mane pertraukė Taeh.
"tiesiog vienas sunsnukis kurio vardas Jimin jos po velniais VOS NEIŠPRIEVARTAVO!!!" Pradeda šaukti brolis.
"pala ką Jimin vos neišprievartavo Yun" choru pasakė RM, Jungkook ir Suga. aš bandžiau nuraminti taeh
"viskas gerai taigi taip ir nepadarė nes turiu auksinį broliuką" nusišypsodama pasakiau ir su manim taip pat nusišypso visi kiti. Pasidarė labai nuobodu ir aš pasiūliau kitiem kažką paveikti.
"gal einam į baseiną kol nėra labai daug žmonių, bus vietos kur pažaisti?" pasakius visi pasižiūri į mane ir linkteli tik išskyrus Suga. Visi nusirengiam ir šokom į vandeni. Prazaidem koki 30 minučių. Man nusibodo būti vandenį ir aš išlipau iš vandens kaip ir Namjoon. Ėjau prošali Suga ir staiga pajauciau kaip man kažkas trenkė per užpakalį. Apsisukau tai buvo Suga jis nusišypsojo ir man pasmerkė akį. Mane jau pradeda nervuoti kad visi prie manęs lenda. Aš atsisedau ant savo kėdės ir staiga išgirdau tai.
"Suga laikyk savo rankas prie saves gerai?" piktai pasižiūrėjo Namjoon į Suga.
"o ką jau pavydas ima!?!" nusijuokdamas pasako Suga. Namjoon tiesiog pavarte akis ir nuėjo. Man patinka kad jis nepradeda iškarto muštis ir tiesiog kaip sakoma duoda durniui kelią. Man tai patinka. Kada priėjo prie manęs RM aš jam pasakiau
"ačiū nes jau nusibodo kad visi lenda" nusišypsojau ir RM taip pat.
"nėra už ką, man nepatinka kada kažkas elgiasi panašėti su žmogumi kuris man patinka" pažiųredamas į mane pasako namjoon ir tuo pačiu bandė paskutinį žodį kuo tyliau pasakyti bet aš vistiek išgirdau ir tiesiog nusišypsojau. Tada pažiūrėjau į Suga jis sėdėjo susiraukęs ir žiūrėjo į mus.
"galiu paklausti kur jūs gyvenat kad mes tiek daug laiko negalėjom susitikti?" paklausiau RM jis pažiūrėjo į mane.
"na mes gyvenam kitam miesto gale, mes kartais su Taehyung susitikdavom bet jis neimdavo tavęs nes bijojo kad tau gali kažkas atsitikti kaip ir šiandien atsitiko" viską išdėsto Namjoon.
"aišku, jis visada mane saugodavo nuo visko" nusišypsojau ir pažiūrėjau į taehyung kuris dar buvo vandenį ir žaidė su kitais.
"jis ištikrųjų tave laibai saugoja ir myli" pasako Namjoon nenutraukdamas akių nuo manęs. Aš tai jaučiau nes visada atsiranda toks jausmas viduje ir supranti kad į tave kažkas žiūri.
"klausyk gal mes galim susirašinėti? Ar turi messenger?" paklausia mane RM.
"taip, aš vadinuouos 💗Yun💗 o tu?" paklausiu vaikino.
"aš vadinuos 💛Joon💛" pasakė vaikinas ir aš linktelėjau. RM nuėjo vėl mauditys o aš pamačiau to ko tikrai nesitikėjau JENNIE IR JIMIN BUČIUOJASI BALKONE!!!
"Taehyung!!!" pašaukiu brolį ir jis prieina prie manęs ir klausiamuoju veidu paklausė. Aš parodžiau su pirštu kur Jennie su Jimin bučiavo šį. Taehyung siųstingo,as jau žinojau kas dabar bus.

_______________________________________
Sveikučiai💓
Nesimiega💓
Taip kaip dabar kelių labai
Daug dalių gali būti kad aš labai
Ilgai nekelsiu💓
Nepykit💓
Soriukas už klaidas💓
Votinam ir komentuojam💓
😘😘😘

My brother's best friends /LT/Where stories live. Discover now