7 dalis

88 10 9
                                    

"aš apgailestauju bet Kim Taehyung bus komoi kokius du arba tris metus, o per tuos tris metus gali ir jo sveikata pablogėti ir mirtį net ne dėl avarijos ir jis gali išvis iš jos ne atsikelti" pasako gyditojas ir pasižiūri į mane.

Aš pradedu isteriškai rėkti ir brautis į palatą kur gulėjo mano brolis bet aš negalėjau ten patekti nes mane laikė RM. Tada atėjo keli daktarai ir man kažką įleido su švirkštų į ranką kaip supratau tai buvo raminamieji nes aš iš karto atsijungiau.

Atsibudau matau baltą spalvą ir nieko kito tiesiog baltos sienos jokių daiktų ir net lovos nėra aš guliu ant žemės. Poto pamatau kaip kažkas prie manęs artėja ir tai buvo Taehyung. Bet poto kažkokios rankos ji įtraukė į juodą skylė. Ir mano akis užklupo tamsa.

Ir vėl atsikeliau bet dabar prieš save matau kaip stovi Jia, RM, Jungkook ir Suga. Jia mane apsikabino. Aš atsistojau ir pradėjau eiti į brolio palatą. Atidariau duris ir į puoliau į kaškieno krūtinę. Pasižiūrėjau į to žmogaus veidą, tai buvo Jimin. Ko jam čia?

"aš noriu su tavim pasikalbėti ir tau negalima eiti ten" pasako Jimin ir mane įveda į mano palatą. Jis parodė ženklą visiem kad išeitų visi lauk. Visi išėjo ir likom tik mes dviese.

"klausyk atsiprašau už tą vakarą tiesiog tu man patinki o jei man žmogus patinka ir aš noriu su juo kalbėt man pritrūksta žodžiu ir aš tiesiog trūkčioju kaip nevykelis " pasako atsidusdamas.
"ir kad aš ne kalbėčiau nevykelis man reikia išgerti o tada padauginau ir taip gavosi" vėl atsiduso ir pažvelgia į mane.

"aš suprantu ir tai labai matėsi kad tu
esi girtas" pasakiau ir nusisukau nuo jo.
"o dėl to bučinio su Jennie tai tiesiog... Tiesiog aš buvau susinervinęs nes tu man iš tiesų patinki ir aš turėjau kažkaip nusiraminti" pažiūri į mane ir atsuka mano veidą į jį.

Tiesa sakant man patinka bad boy kaip jis nes jis būna toks cute, o kita kart buno toks piktas ir cool nežinau kodėl bet man nepatinka tie bernai kurie burba sau po nosim ir neina jų suprast. Gerai einam toliau nes labai čia susimąsčiau.

"o negalėjai ten pavyzdžiui nueiti koki berną kita pramušti ir viskas o dabar sakai kad aš ten tau patinku o pats su kita mergina laizeisi, manai tai normalu?" pasakau jam ir patraukiu jo ranką nuo mano veido.

"aš viską suprantu aš padariau klaidą bet užtat aš žinau kas nutrenkė tavo brolį" pažiūri į mane ir nusišypso.
"nu tada greičiau sakyk!" sušaukiau ir pajaučiau“kaip jis krūptelėjo.
"tai yra Jennies buves vaikinas jis kažkada matė kaip Taeh vaikščiojo su Jennie po parką ir tada nusprendė Taehyung atkeršyti" viską išdėsto Jimin.
"o iš kur tu tai žinai?" susidomejau
"Jennie pasakojo kaip jai siuntė grasinančias žinutės ir ten buvo viskas tai parašyta" pasako Jimin.
"ačiū tu mano gelbėtojas!" vėl sušukau ir pašokau is lovos. Žadėjau išeiti pro duris bet sustojau ir priėjau prie Jimin ir pabučiavau ji į žandą ir sumurmėjau.
"ačiū"

Atėjau prie visų ir pasakiau ką man pasakė Jimin. Poto pamačiau kaip prie mūsų prisijungė ir Jimin.
"o kartais nežinai kaip to vaikino vardas?" paklausė RM.
"ne ji man nesakė tik parodė ką jis jai rašė o pavadinimas buvo nežinomas" pasako Jimin.

Time skip
_______________________________________

Aš buvau namuose ir ieškojau kažkokios informacijos apie Jennies buvusi nes ji tikrai turėjo su juo kelti kažkokias foto į instagrama. Bet deja nieko neradau.

Išgirdau skambutį į duris nusileidau į apačią nes galvojau kad tai Jia nes ji nuėjo į parduotuvę nupirkti maisto atidariau duris bet ten buvo kažkoks vyras su kauke, akineis, kepure ir visas juodas.

Vyras staigių judesių priėjo prie manęs prispaudė prie sienos ir pridėjo savo ranka man ant burnos ir aš negalėjau kvėpuoti.

Atsibudau ir matau prieš save šviesa prie manęs stovi tas pats vyras net nepersirenge.
"o pagaliau atsikėlei jau galvojau nebeatsikelsi" pasakė tas vyras.
"kas tu? Ko iš manęs nori?" Pradejau klausinėti.
"daug klausimų mažai atsakymu. Pats sugalvojau fainei ane?" pasakęs tai nusijuokė.
"ne nefainei" atkirtau jam. Balsas kažkur girdėtas bet kur?
"nori pamatyti mano veidą ane ir sužinoti kas aš" pasako ir atsilenkia šalia manęs. Norėjau trenkti bet aš buvau PRIRAKINTA?!? Čia tikrai kažkas blogai.
"tai štai tu pas mane busi visa savo gyvenimą o aš esu...

_______________________________________

Sveiki💓
Nauja dalis nors
Labai tingėjau rašyti bet
Mane privertė @_bomspakiai_jega_
Votinam ir komentuojam💓
😘😘

My brother's best friends /LT/Where stories live. Discover now