dood in de ogen van een ander.

42 2 0
                                    

ik ontwaak. Waar ben ik? vraag ik mezelf af. Billie zit naast me, hij kijkt me aan en de tranen stromen over zijn wangen. Ik kijk rond en zie dat ik in het ziekenhuis lig. 'Ze hebben je maag leeggepompt' zegt Billie. Ik kijk hem aan "waarom?" breng ik moeizaam uit, ookal weet ik het antwoord al. 'de pillen in je maag, JE WAS BIJNA DOOD' schreeuwt hij. "Ow" zeg ik en draai me net zijn rug naar hem. Hij staat op en loopt de kamer uit. "Billie" schreeuw ik. 'Ik ga de verpleegster zeggen dat je wakkerbent' antwoord hij. Alleen blijf ik achter. Ik neem mijn gsm en leg mijn mijn mobiele gegevens aan. na even op facebook te hebben gekeken komt Billie met een verpleegster binnen. 'Hallo, Caro was de naam toch?' "ja klopt" 'we hebben je maag...' ze kreeg de kans niet om haar zin af te maken. "Ik weet het al" zei ik. 'Ow, ok, euhm, je mag naar huis' "ok" dat was het. Ze vonden het niet eens erg. Billie zei:'tot op school, hou je goed' en liep dan weg.

Eenmaal thuis, ga ik naar mijn kamer, niemand stoort me en ik luister muziek. Ik praat met niemand. Niemand praat met mij. Kan het hen dan niets schelen? ik val in slaap.

Mijn vader bonst op de deur 'CARO?!!!' schreeuwt hij kwaad. "Ja?" hij snukt de deur open en ziet me liggen. Hij kijkt me aan en neemt me bij mijn haren. Hij trekt me uit bed en smijt me tegen de muur. Hij neemt me bij de keel en duwt me tegen de muur, ik sta recht en hij ook, hij trekt mijn kleren uit en ziet mijn armen, hij zegt niets en trekt verder mijn kleren uit, ik ben te zwak om terug te vechten. Als al mijn kleren uit zijn, dwingt hij me om in mijn bed te gaan liggen. Ik blijf staan. Hij slaat me. Ik blijf staan. 'Ok dan' zegt hij. Hij gaat naar buiten en een paar seconden later komt hij terug. Ik sta daar nog seeds. Hij trekt een foto van mij met zijn gsm en ik smijt zijn gsm op de grond, het scherm is kapot en hij kon er niets meer op doen. Hij slaat, schopt en bijt me, tot ik uitgeput op de grond val, hij spuugt op me en beveelt me mijn kleren terug aan te doen. Langzaam trek ik mijn kleren uit. ik ga zitten op bed, hij komt naast me zitten. Ik begin te huilen, alsof hij het niet weet vraagt hij: 'wat is er' "wat doe je me aan" snik ik. Hij slaat zijn armen om me heen en zegt dat het hem spijt, hij zegt dat hij me wou voelen en wou zien dat ik echt was, dat hij het daarom had gedaan. Ik huil verder en leg mijn hoofd in zijn schoot. Hij streelt mijn haar en ik val langzaam in slaap.

Om 3.12 's nacht kom ik wakker, mijn vader is weg en er ligt een deken over me. Ik neem een stuk glas en begin te snijden,

1 snee,

2,

3,

Kom op liefje? maak er dertig van.

30,

40,

50,

50 Schat? wat dacht je van 100.

Ik eindig op 200 sneden. Want ik had 200 reden om mezelf te snijden. Het is ondertussen 4 uur en ik besluit om nog 2 yur te slapen.

6 uur "tuut tuut tuut tuut"

ik sta op en ga douchen. Mijn armen was ik af. Om 7.45 Vertrek ik naar school. Niemand kijkt naar me om, niemand komt naar me toe, ik ga naar ana,mia & latisha, ze zeggen hallo en beginen verder te praten tegen elkaar. Ik ben alleen. Helemaal. Mvr an, lisa & tamara doen alsof er niets is gebeurt. En Billie, die lacht me uit. Ik haat school, schrijf ik op een blad. Billie pakt het blad af en zegt 'Caro, haat je school? Wel, ik haat jou' zegt hij glimlachend. De klad buldert. Ik sluit mijn ogen een paar seconden en sta dan recht. Ik sta recht tegenover hem. 'Wat ga je nu doen?' vraagt hij uitdagend. Ik neem mijn blad, scheur het en versnipper het boven zijn hoofd. ik zie dat hij ook een blad heeft en ik stap naar zijn bank, de ogen van iedereen volgen me, ik neem zijn blad en hij loopt naar me toe, ik steek mijn voet uit en iedereen lacht, ook ik lees zijn blad voor "ik ben Billie, verlief op Lore." Lore kijkt naar Billie, juist zoals iedereen. Lore pakt haar spullen gaat de klas uit. Billie loopt haar achterna. De overigen kijken naar mij, 'dat was een rotstreek van je'.

Ik ga naar mijn plaats en zwijg. Ik lees een boek en plots merk ik dat Billie naast mij staat. Ik sta recht en vraag: "wat moet je?" 'Ik ben niet verliefd op Lore,trut' "weet ik, je hebt gezegd in het ziekenhuis op wie je was. En ik ben niet zoals jij en zeg niet wat er op iemand zijn blad staat" Lore stapt de klas binnen en komt naar me toe, ze slaat me. Billie duwt haar tegen de muur en slaat haar. "Billie" schreeuw ik, "doe dat niet" hij komt naar mij, ik ben bang, hij slaat mij en heel de klas doet mee, mvr Tamara komt de klas binnen en zegt dat iedereen naar zijn plaats moet gaan. Ze ziet me liggen op de grond en zegt dat ik niet moet treuzelen. Iedereen negeert me. Ik lijk dood. Was ik maar dood. Ik loop de uit en ren weg. Niemand volgt me. Niemand merkt het. Of merkt toch iemand het? of volgt toch iemand me? nee, natuurlijk niet...ik ben dood in de ogen van de andere. Maanden dwaal ik rond op de straten, tot opeens...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 10, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

dubbele pijnWhere stories live. Discover now