bölüm 11

1.2K 53 5
                                    

Kıskançlığı bastırıp usulca yatağa girdim sırt   üstü yattığı için göğsüne başımı koydum önce kımıldadı sonra gözünü açıp baktı ve beni kolları altına aldı. Tam soru soracağını anlayınca  tek kurduğum cümle SANA IHTIYACIM VAR HEM DE HERSEYDEN ÇOK oldu.
-----------------------------------------------------------
Multi EGE (durunun abisi)

Sabah poyrazdan devam:

Gece duru yanıma geldi ve bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Biliyorum onları o sürtük duygu denilen kızın dediklerini kafasına taktı. Şimdi ise yanımda melek gibi uyuyor bazen gerçek olmadığını falan düşünüyorum sonra o güzel kokusu burnuma dolunca gerçek olduğunu kesinlestiriyorum. Hayır anlamıyorum bu malları da yani durunun öz ama öz olmayı beceremeyen ailesinden bahsediyorum. Istesem şimdi onları ÖLDÜRÜRÜM hatta istiyorum da ama işte arada duru var. Ne olursa olsun durunun onlara acı çektirmesini aynı duyguları onlarında yaşamasını  istiyorum. Durunun acı çekmesini değil. Biliyorum belki de saçma ama öyle duruya bir söz verdim ve tutacağım ne olursa olsun ona asla kimsenin zarar vermesine izin vermeyeceğim ASLA.

Saate baktığımda 8:00 dı. Durunun başına öpücük kondurdum uyanmamasina dikkat ederek kalktım ben kalkınca yastığıma  sarılıp uyumaya devam etti. Iste bu bile beni mutlu etti. Hemen üstümü giyip aşağı indim.

Aşağı indiğimde duygu denilen kız ve t2 kız daha masayı kuruyorlardı. Beni görüce hemen ellerini hızlandırdılar. Kızlardan biri yanıma gelip

Esma:efendim özür dileriz kahvaltı 5 dk hazır olur.

Sadece başımı salladım. Bahçeye çıktım. Dışarıdaki koltuklara oturdum. Bugün şirkete gitmem lazım ama duruyu burda yanlız bırakmak istemiyorum. 2-3 dakika sonra esma geldi

Esma:efendim kahvaltı hazır.

Poyraz:tamam bana ayseli çağır.

Esma:peki efendim.

Bu evde  aysele bile güvenmesemde onlardan daha eski ve en azından digerlerinden daha güvenilir.

Aysel:buyrun efendim beni cagirmissiniz?

Poyraz:beni ıyi dinle. Işim olduğu için çıkıcam bu yüzden duru evde tek durumları biliyorsun  ne olursa olsun bana haber vereceksin anladın mi

Aysel:evet efendim

Poyraz:guzel şimdi duruyu çağır

Aysel:tamam efendim

Deyip yanımdan ayrıldı.

Durudan devam:

Tüm gece düşündüm poyraz yanımda olsada uyuyor gibi yaptım ama gözüme tek gram uyku girmedi sabaha karşı uyuydum ve şimdi kalktım. Saat 8:20 yatakta biraz daha durdum sonra kapı çaldı. Dışardan girebilir miyim? Diye ses gelince aysel abla olduğunu anladim.

Duru:buyur Aysel abla

Aysel:Duru hanım poyraz bey sizi bekliyor efendim

Duru:abla burda poyraz yok lütfen

Aysel:şey kusura bakma unuttum duru.

Duru:ha şöyle ya hanım efendim neymis hemen geliyorum

Tebessüm edip kapıyı kapattı. Bende odama gidip üstüne açık mavi kolsuz gömlek siyah pantolon  giyip aşağı indim. Poyraz telefonla    konuşuyordu Tamam yarın  hallederim deyip kapattı.Sessizce yaklaşıp yanağından öptüm  yerime geçtim.

Mafyanın Güzeli Where stories live. Discover now