bölüm 17

728 36 5
                                    

Zilin çalması ile bu düşüncelere ara verdim. Gözyaşlarımı hızla sildim ama gözlerimin kizardığına eminim. Kalkıp kapıyı açtım ama açmamla donup kalmam bir oldu.

Levent: beni özledin mi haşin kız...
__________________________________________________________

Durudan devam:

Gözlerimi açtığımda yataktayım. Kapı açıldı ve kapandı. Kolumun üstüne ve kapıyı girmediğim tarafa yattığım için kim geldi bakmadim ama gormeme  gerek  yok poyraz olduğu her türlü belli. Hem kokusuyla hem de ondan başkası girmeye cesaret edemez. Yanıma kadar geldi o gelince ne ona döndüm ne de gözümü kapadım. Çünkü son olanlar harfi harfine aklımda. Tabiki söylediklerimin de. Aslında bir yerde doğru geçmişim pesimi bırakmıyor.

Poyraz: Duru beni duyuyor musun?

Ona  doğru döndüm. Ayakta duruyordu. Kısık sesle konustum

Duru:yanıma gelir misin?

Dedim oturur pozisyona geçerken. Beni ikiletmeden yanıma oturdu. Kollarımı beline dolayıp göğsüne başımı koydum. Başıma birkaç tane öpücük kondurup saçımı kokladı. Gözlerimi kapadım. Ona bunu yapamam benim onu kendi çukuruna cekmeye hakkım yok. O benim ilk ve tek aşkım. Evet bir zamanlar resul vardı ama o sadece hataydı. Ben ilk kez birini ölümüne sevdim birine bu derece baglandım. Bem poyrazda kendimi buldum benliğimi buldum eve   kendini belki kotu biri gibi görüyor olabilir ama o benim kurtarıcı meleğim. Ben ona bunu yapamam. Biliyorum  kaçamam belki ama sonsuza kadar bitirebilirim. Ölerek...

Biraz daha sokuldum  sevdiğim adama  son kez. Bu bir hafta içinde kendimi ondan soğutacağım sonrada onun gelmediği bir gece bileklerimi kesip kendimi öldüreceğim. Tabi başarılı olursam  Üzgünüm sevgilim ama geçmişim pesimi bırakmıyorken sana bunu yapamam. Belki de son kez bugünden sonra onu kendimden soğutacağım için son kez onu sevdiğimi söyleyip bitireceğim

Duru:seni çok seviyorum

Dedim kokusunu doya doya içime çekerken

Poyraz:bende seni çok seviyorum

Dedi derin nefesler esliginde sonrasinda ise gözlerimi kapatıp guzel kokuyla  mayıştım.

Yarım saat sonra--------------------------------------------‐---

Gozlerimi açtığımda yine yataktaydim ve tekdim. Artik yatmak istemedigim için aşağı indim. Ve karşımda kardeşim dediğim insanı  gördüm.

Duru:burcu

Burcu:Duru

Koşarak yanıma geldi bende kollarımı ona sardım. Onu o kadar çok özledim ki. Benden ayrıldı ve bana baktı.

Burcu: iyi misin bu magandalar sana zarar verdi mi?

Duru:iyiyim gel otur anlatacağım herşeyi
...

Duru:işte  boyle yani poyrazı çok seviyorum

Burcu:Duru sen  iyi misin? Resul sana yanlış yapınca nasıl ayrılmıştın nasıl bu magandaya güvenirsin nasıl onu seversin. Kardeşim bak düzgün düşün yapma bunu ben senin için diyorum.

Duru:burcu ilk başta belki bende ondan korkuyor yada nefret ediyordum ama poyraz benim en zor animda yanımda oldu. Herşeyde. Ben onu çok seviyorum. O nefretimi aska çevirdi beni de karanlıktan kurtardı  ama  ne var biliyor musun  öz anne baba abla hatta abim karşıma cıktı abim bana oyun  kurdu poyraz yanımdaydı sınır krizlerini eskiden o delikten kaldığımı  herşeyi biliyor ve buna rağmen beni bırakmadı. Ne olursa olsun. Ha bu arada   geçmiş pesimi bırakmıyor kardeşim. Dün... Onu gördüm eski  yurt müdürümüz  nermin hanımı.

Mafyanın Güzeli Where stories live. Discover now