• єρ 1

2.9K 216 37
                                    

vote 💫

İyi okumalar 💋

• Kim Taehyung •

Sol yanağıma yediğim tokatla , yüzüm az da olsa sağa doğru savrulmuştu. Bu tokatı haketmişmiydim?
Evet kesinlikle .

"Bana bunu nasıl yaparsın Taehyung? Hani beni seviyordun? Hani benimle aile olmak istiyordun?"

Önümdeki sevgilim.. yani eski sevgilim, sevdiğim kadın yakamı tutup beni sarsarken, ben sadece onu inceliyordum. Açık kumral saçları dağılmış, su yeşili gözleri ağlamaktan kızarmıştı. Ama o yinede çok güzel görünüyordu. Her zamanki gib.

* Üzgünüm Hilda.

Sesimin titremeden çıkması için çaba gösterdim. Hilda hayal kırıklığı barındıran güzel gözleriyle bana baktığında, ona sarılıp ağlamamak için, içimde kendimle savaş veriyordum.

" Üzgünmüsün?"

Dedi yaşadığı acıyı sesine yansıtarak.

" Taehyung biz bir birimizi seviyorduk. Biz evlenecektik. Hani bizim evlilik hayalleri?, düğün planları, balayı, bebek?. Hani bizim oğlumuz olucaktı?
Ne oldu Taehyung? Neden bizden vazgeçtin?"

Evet ne güzel hayallerimiz vardı, evlenecektik. Ama ona evlenme teklifi edeceğim gün her şeyi mahvetmiştim.
Sevdiğim kadına ihanet etmiştim, istemeden de olsa. Şimdiyse o ihanetimin bedelini, acı çekerek ödüyordum.

* Hilda seninle olan hayallerimi biliyordun, seni ne kadar sevdiğimi de. Ama ben yapamam üzgünüm. Olanları sana anlattım ve benim şimdi Valeria'nın yanında olmam gerekiyor.

Hıçkırarak ellerini yakamdan çekip bir adım geriledi. Bende yanağından süzen bir damla tuzlu suyun, kalbimi asit gibi yakışını izledim.

" O-onu seçtin? Onları seçtin? "

Yapma böyle sevgilim, sen ağladıkça ben cehennemin kor ateşinde yanıyormuş gibi hissediyorum.

* Buna mecburdum.

" Seven insan , sevdiğini yarıda bırakmaz Kim Taehyung. Senin aşkın sahteymiş, sözlerin, vaadlerin hepsi kendin gibi sahteymiş. "

Anında kafamı iki yana sallayarak ona doğru bir adım attım, ama o bir adımım için iki adım geri giderek elini kaldırıp durmamı sağladı.

" Sakın... sakın bana yaklaşma Tae.
Burda.. bu gün herşeyi bitirdin sen. Senin yüzünü görmek istemiyorum artık. "

Arkasını dönüp hızlıca parkın ilerisine park ettiği arabasına ilerlerlediğinde , onu durdurmak istedim. Arkasından gidip ona sarılmak, gül kurusu rengindeki dudaklarını öpmek, su yeşili gözlerine bakıp onu ne kadar çok sevdiğimi söylemek.

Ama yapamadım. Ayağıma zincir gibi takılan yanlışlarım yüzünden bir adım bile atamadım, sevgilimin arabaya binip gidişini izlemekten başka.

&&&

Hastaneye geldiğimde zaman kaybetmeden direkt Namjoon hyungun yanına ilerledim. Kollarını göğsünde birleştirmiş, duvara yaslanarak beni bekleyen bedenin dikkatini çekmiş olacağım ki yerinde doğrulup , kollarını çözerek, yüzünde gülümsemeyle bana yaklaşmaya başladı.

Lost ᴷᵀᴴ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin