35.KAPITOLA

3.4K 131 0
                                    

"Toto je zlé! Toto sa stať nemalo."hovorila som nervózne v Liamovom aute.
Liam sa usmieval. "Prečo? Nechaj ich žiť."
"Počúvaš sa? Matt je hajzel. Ty vieš ako sa choval ku mne...bude to robiť aj jej!"kričala som.
"Preboha,Layla...je to jej rozhodnutie. Ona vie aký bol k tebe. Keby ma rozum tak sa s ním nedá dokopy,no pravdepodobne ho nemá."
"Chceš tým povedať že je sprostá? Je to moja kamarátka nehovor tak o nej."
Zastavili sme pred domom. Liam sa zhlboka nadýchol. "Vieš čo? Poviem to čo si myslím o Mii. Pre mňa je to jedno sprosté neschopné dievča! Tvári sa pred tebou ako úžasná kamarátka,ale nie je...keď si bola na párty a bola si opitá alebo aj sfajčená tak Mia sa ani nestarala o to čo sa ti môže stať. Kašlala na teba. Ja som sa o teba jediný postaral. Ona myslí len a len na seba! A je mi jedno,že chodí s Mattom...keby jej aj ublíži tak mi je to jedno. Je mi ukradnutá."hovoril naštvane. Viem,že má v niečom pravdu,ale...
"Liam stále hovoríš o mojej kamarátke!!! Matt je blbec!"
"A ty hovoríš o mojom kamarátovi,ktorý pre mňa spravil viac než ktokoľvek iný na svete. Toto si ty ale bohužiaľ neuvedomuješ."kričal.  "A stavím sa že ani tá krava Mia pre teba nespravila toľko koľko pre mňa Matt."
"Vidím,že to nemá cenu sa s tebou hádať!!! Idem domov."otvorila som dvere na aute,ale on ešte neprestal hovoriť.
"Akože uprostred hádky odídeš? Urazila si sa? Dospej,prosím!"kričal.
"Nebudem ťa počúvať!!!"zakričala som a odišla domov. Bola som tak vytočená.

Ďalší deň v škole som bola hrozne nahnevaná.
"Čo ti je?"spýtala sa ma Mia.
"Nič."
Zhlboka sa nadýchla. "Aspoň ma neklam prosím."
"Že mi to hovoríš zrovna ty."povedala som posmešne.
"Čo ťa žerie?"nechápala. "Prepáč,ale tieto tvoje nálady sú čoraz horšie."
"Tak sa so mnou nerozprávaj."vyštekla som.
Hneď nato do triedy vstúpil Matt. Kývol Mii a ona išla za ním na chodbu. O dve minúty som sa postavila a išla na wc. Oni dvaja stali hneď pri našej triede. Stáli oproti sebe,pozerali si do očí a niečo si šepkali. Tvárila som sa akoby sa nič nedialo. Pokračovala som ďalej v ceste na toaletu. Vošla som tam a pri zrkadle sa maľovali nejaké dievčatá. Keď ma uvideli zazreli po mne. Od kedy som s Liamom tak len každý po mne zazera. Urobila som teda svoju potrebu a išla preč. Keď som prechádzala okolo všetkých učební,jedny dvere sa otvorili a niekoho ruka ma stiahla dnu a dvere sa zavreli. Bol to Liam.
"Počuj. Nechcel som sa včera s tebou tak hnusne pohádať. Len...len...pochop ma."hovoril. "Záleží mi na teba. A keď vidím,že máš takú kamarátku ako ona,že jej je úplne jedno čo je s tebou...tak ma to naozaj vytáča. A ešte k tomu ako hovorí o Mattovi...proste musela by si vedieť čo urobil pre mňa aby si ho nebrala za hajzla."
"Tak mi to povedz. Chcem vedieť čo takého pre teba urobil. Pretože ja si to podľa mňa zaslúžim vedieť,nemyslíš?"

Zakázaný chlapec (DOKONČENÉ)Where stories live. Discover now