36.KAPITOLA

3.6K 122 3
                                    

Pohľad Liama:
Chcela to odo mňa vedieť. Bolo to však pre mňa ťažké. Znova sa vraciať do minulosti.
"Hovor Liam. Chcem to vedieť."naliehala.
Zhlboka som sa nadýchol. "pred rokom som upadol do obrovskej depresie...."začal som. "Po škole keď som prišiel domov tak som vzal fľašu a poriadne sa opil. Cez víkendy som sa poriadne sfajčil a takto to trvalo dva mesiace. Matt si to na mne všímal. Stále sa ma pýtal čo sa deje a ja som mu nič nechcel povedať. No raz keď som bol na jeho párty,bolo tam dievča...bol som zase pekne opitý a ona tiež. Išli sme do jeho izby a poriadne som ju tam vyprášil a hneď po tom som sa znova sfajčil. Matt to zistil a...vtedy mi povedal,že pokiaľ mu nepoviem čo sa deje tak nech odídem okamžite preč. Povedal som mu to teda. Mal som depresie kvôli otcovi,sestre,mame a ...kvôli sebe."
"Čo? Prečo kvôli sebe?"
"Mal som pocit,že všetko čo sa stalo medzi našimi je len a len moja vina,myslel som si,že som úplná nula,že...nikdy nič nedokážem. Trápil som sa s tým dlho. Plus ešte tá otcova priateľka...štvalo ma to. Naši sa nenávidia čo mňa neskutočne lámalo. Veď nikto predsa nechce vidieť svojich rodičov ako po sebe v jednom kuse kričia a nadávajú si. A moja sestra...vedel som,že ona trpí tiež a keďže som bol v tom že je to moja vina tak som si to vyčítal že sa trápi len kvôli mne."vyšla mi slza. "V tom čase sa mi už nedarilo ani vo futbale,ani s učením...v ničom. Chcel som odísť preč z tohoto sveta. Vieš ako ma dokázalo lámať aj to keď som videl ako sú ľudia okolo mňa šťastní? Že majú po svojom boku niekoho koho milujú?"
"Och..."vydala zo seba Layla a utrela mi slzy.
"Preto som začal tak moc piť. Matt mi bol vtedy oporou. Rozprával sa vtedy so mnou niekoľko hodín vkuse aj keď mal v dome obrovskú párty. Bolo mu to jedno. Bol tam pre mňa. Rozprávali sme sa a mne to pomohlo. Na ďalší deň sme sa znova porozprávali keďže som bol triezvy. To mi pomohlo ešte viac. Sľúbil som mu,že už nebudem piť ani fajčiť trávu. Odvtedy som čistý. Vždy keď som mal chuť ísť sa opiť alebo sfajčiť tak som mu zavolal a on sa so mnou rozprával."dokončil som.
Layla ma silno objala. "To ma mrzí,Liam."šepla.
"Vieš aký som rád,že mám teba?"stisol som ju ešte viac.
"Ja som šťastná že mám teba."pobozkala ma na pery a znova mi utrela slzy. "Už neplač,Liam."
"Milujem ťa."
"Ja teba viac."usmiala sa na mňa. "A prepáč mi to všetko."
"To ty mne...ale už by sme asi mali ísť. Bude zvoniť."navrhol som.
Prikývla. Spoločne sme vyšli von z učebne a išiel som ju odprevadiť k jej triede,kde stál Matt s Miou. Podal som Mattovi ruku a kamarátsky som ho objal.
"Diky kamo za všetko."šepol som mu. Ktovie čo si vtedy myslel.
"Pohode."odpovedal zmätene.
"A vám dvom to prajem."ukázal som na nich oboch.
Obaja sa usmiali.
"Mia môžeš nachvíľu?"spýtala sa Layla.
Pohľad Layli:
Išli sme s Miou nabok.
"Vieš...mrzí ma ako som sa chovala."začala som.
"To je pohode."
"Nie je...ja viem,že vy dvaja ste spolu. Videla som vás včera ako sa bozkávate. Ja sa len bojím že ti ublíži presne ako mne."
"Layla,ja to úplne chápem,ale...mám pocit,že sa do mňa naozaj zamiloval. Je taký iný. Iný než bol pri tebe."vysvetľovala. "Robí pre mňa také veci že také pre mňa ešte nikto nikdy neurobil. Rozdal by sa pre mňa. Mám pocit že sa úplne zmenil. Veď aj Liam sa zmenil kvôli tebe tak prečo by nemohol aj on?"
Prikývla som. "Máš pravdu,Mia. Buďte spolu a milujte sa. Ale dávaj si na seba pri ňom pozor."usmiala som sa a ona tiež. Hneď som ju objala a išli sme spolu za chalanmi. Rozlúčili sme sa s nimi a šli spolu do triedy.
----
Ľudkovia moji...tento príbeh sa pomaličky končí,ešte napíšem možno jednu dve časti a bude koniec,ale chystám pre vás ďalší príbeh.💕 Zatiaľ si užívajte tento a dúfam,že budete čítať aj ten ďalší.

Zakázaný chlapec (DOKONČENÉ)Where stories live. Discover now