Del 1

85 1 0
                                    


Jag är uppe i mitt rum på min sköna säng som är över proppat med vita fluffiga filtar och kuddar. Mitt rum är inte stor men den är inte liten heller, alla mina väggar är målade vita med svart vita tavlor på citat av olika kända människor,  från  Marilyn Monroe till Albert Einstein.

Ljuset lyser genom fönstret och träffar mina ögon så det börja svida, är det redan morgon?  Jag kollar ner på min laptop och ser att klockan är redan halv 7 på morgonen. Jag har suttit uppe hela natten och kollat på en hel säsong av Lucifer. Borde sluta med det med tanken att jag har skola om 2 timmar, värst av allt är att det är en måndag mitt i september.
3 saker jag hatar mest! En måndag,kyla och skola.

Ughh klarar inte av skolan idag folk ser mig som ett freak eller något. De viskar alltid när de går förbi mig eller vågar ens inte sitta bredvid mig på lektionerna. Asså är det bara för att jag inte lägger 10 kilo smink på mitt ansikte eller är det för att jag inte klär mig halv naken ?

Frustrerad över att gå till skolan stiger jag upp från min fina säng Andy och rör mig mot toaletten i korridoren. I korridoren känner jag en varm luft redan när jag kommer ut från rummet, jag forsätter vidare och ser att under dörren kommer det ånga desto närmre jag kommer hör jag falsksjungande, jag ler till mig själv och står bara utanför toaletten och hör hur min mamma sjunger till  (say my namne by destinys Child )  jag ler ännu mer när jag hör henne fortsätta -say my name say my name.. If no one is around you say baby i love

Jag bryter ut i hög skratt så att tårarna rinner ner för kinderna, mamma slutar sjunga och efter 5 sekunder dyker hon upp framför mig med en handduk runt hennes kropp och en  plattång i handen. Jag backar 2 steg och kollar frågandes på henne. Min mamma höjer en ögonbryn och flinar åt mig - "ska du fortsätta skratta?", säger hon med den flinen på ansiktet. -"eh nej mamma", får jag ut mig -"bra..gå in och fräscha upp dig du har skola om 1 timme och 30 minuter" , jag gör som hon säger och går in på toaletten.

Spegelbild av mig på morgonen är inte en fin utsikt. Mörka ringar under ögonen mitt hår åt olika hål och mitt bleka ansikte, kanske är det pågrund av att jag inte sov hela natten utan kollade på serie.
Trött tar av mig mina svarta mjukisbyxor och min vita T-shirt. långsamt klär jag av mig och till slut är jag naken. Jag hoppar in i duschen och bara känner värmen mot min hud. Jag står där och sluter mina trötta ögonen och bara känner den värmen nå min själ, känner hur vatten droppar ner från min kropp och nuddar marken. Det är som musik i mina öron.

Plötsligt vaknar ifrån min fantasi av dunkandet på dörren och hör mamma skrika -"synda dig nu du har stått där 20 minuter..du kommer sent!" , skriker hon irriterad. -"Jag kommer!" Skriker jag tillbaka lika irriterad.

10 minuter senare är jag i mitt rum och kollar genom kläder. Jag har tagit fram ett par svarta jeans med en svart Nike hodie. Är inte den typen som tar långt tid att klä på sig eller göra sig redo. Jag klär på mig och går fram till min stora spegel och inspekterar mig själv, ser inte ut som andra tjejer i min skola och det ör jag glad över man slipper uppmärksamhet, jag kammar igenom mitt tjocka ny tvättat hår och fönar det, sedan setter jag upp det i en hög hästsvans, som jag sen ångrar då jag gjorde den för tajt. Så istället sätter jag upp det i en slarvig boll.

Nere i korridoren väntar min mamma på mig frustrerad över att det tar så långt tid, min blick möter hennes och jag ler retsamt. Mamma skyndar sig till jobbet men först måste hon skjutsa mig till skolan. Jag tar på mig mina helvita Nike och tar min ryggsäck från skohyllan. Och låter mina fötter leda mig till bilen.

Hejdå gumman älskar dig, säger min mamma medan jag kliver ut ur bilen. Jag ger henne en hjälp mig snälla blick men det ända hon säger är "ah komigen Leonora, det är inte så farligt..skaffa dig vänner så blir det bra". Jag himlar med ögonen och smäller till bildörren efter mig.m,stannar och granskar skolan noga, försöker övertyga mig själv att inte överreagera och bara försöka överleva. "Here comes hell" viskar jag för mig själv och med långsamma steg rör jag mig mot skolans framdörr.

Min första lektion är Engelska, jag tar fram mina böcker ur skåpet och vänder mig för att gå mot klassrummet, men där kommer han.

Killen alla dreglar över, killen som äger den skolan, Killen som är ett svin men så jävla sexig. Jag hatar han men han är så fin och kan inte hjälpa mig själv att inte stirra. Det är som om han går i slowmotion eller något, och varje gång han tar ett steg så dunsar hans fylliga mörka hår upp och ner... hans.. hans stora  och starka armar spänns när han tar upp den och vinkar till sinna vänner  och i hans mörka ögon går det att tappa bort sig. Leyton Noah Sparks
Skolans badboy.

Jag vaknar till av skolklockan, tack gud "saved by the Bell...well here i come "

———————-
Omg jag skrev mitt första kapitel... hoppas ni gillar den ska försöka uppdatera varje dag.

Det är bara en börja på en lång historia!

He made me do itWhere stories live. Discover now