Del 4

30 1 0
                                    

Jag och Gabby satt mest hemma under de fyra dagarna. Vi hade mest av allt film kvällar, mamma var aldrig hemma så hon viste inte ens att jag inte var i skolan. Vilket var skönt då jag inte behövde tänka på Leyton och Sophie och hur de skulle göra min dag till ett helvete.

" men snälla Nora, du har varit här så länge utan att gå på fest." Försöker Gabby att övertyga mig "snääääälla för min skull" ber hon. Hon har försökt övertyga mig sen hon kom för att gå på festen, som är idag. "Men jag känner inte ens folk där så vad är de löna?" Säger jag och kastar mig över Andy. Gabby följer med mig in till mitt rum och sitter på sängkanten " men det blir bra för dig..du kan lära känna folk. Itstället för att sitta i din säng hela dagarna och kolla på serier" jag reser mig snabbt up och pekar med fingret mot henne "asså du..Andy är min bästa vän jag tänker inte lämna honom bara sådär" Gabby himlar med ögonen " Andy är din säng,och jag vill verkligen gå,snälla " säger hon och ger mig valpögonen, som jag verkligen inte kan motstå, jag menar har ni sett hennes ögon? " okej då" svarar jag "jag ger upp" och lyfter upp mina händer i luften. "Jaaaaa" skriker gabby och kastar sig över mig skrattandes, jag skrattar tillsammans med henne."men vad ska jag ha på mig?" Frågar jag och stirrar i hennes gröna ögon "jag tar hand om det" svarar hon " men jag har inte ens smink" fortsätter jag "i got that covered " säger hon glatt och tar fram sin smink väska. Jag lägger mina händer på mitt ansikte och faller ner på kudden framför mig. Det här är tortyr.

Gabby är väldigt envis, hon måste ha allt på sitt sätt. Och hennes sett är att tvinga in mig i en tajt svart klänning med långarmar.

"Aj..Gabby" skriker jag medans jag försöker få bort hennes kropp från min" du måste in i den klänning" hon kämpar hårt, men det gör jag med. " kan jag inte bara gå i jeans??" Ber jag " nej du ska vara sexig" säger hon och reser sig upp " men byxor är väll också sexiga eller?" Undrar jag. Gabby kollar på mig och sedan himlar med ögonen " okej då...ta på dig dina svarta jeans" och vänder sig om för att ta fram mina jeans,hon tar även fram en croptop i svart med vita prickar från hennes väska " och den ska du ha på dig" jag kollar osäkert på Gabby, men hon ger mig bara en höjdögon bryn och en hand på hennes höft, jag skakar på huvudet "okej då men inget smink tack" säger jag. Gabby skrattar högt " är du dum eller" säger hon och tar fram sina smink borstar " du ska ha smink!" Jag kollar på henne " okej men bara mascara" säger jag bestämd "jaja..bara mascara" säger hon med ett flin på läpparna.

Efter all tortyr var vi klara...och nej det blev inte bara mascara. Det blev concealer foundation, ögonskugga ,läppenna och lepstift. Bra att det inte var typ rödläppstift, men en nude matt läppstift istället,jag menar jag var tvungen och gnälla i en timme att inte ha något rött på mina läppar.

"Herregud Nora du är fan omöjlig!!" Skriker Gabby plötsligt,jag hoppar till och kollar chockad på henne"vad har jag gjort?" Lämnar mina läppar. "Vi är sena " jag skakar på huvudet, hon måste alltid vara en dramaqueen. Liksom varför är det mitt fel? "Och vad har jag gjord?" Säger jag skrattandes, Gabby skrattar "om du inte skulle krigat så jävla mycket skulle det inte ta oss 4 timmar att fixa dig!" Okej det är sant, "okej okej..sorry då" Gabby ler " kom då sexines vi drar" och med de orden sagda rör vi oss mot utgången.

Festen är i full gång, musiken ekandes i alla hörn, människor som hånglar,tafsar, dansar och är så klart inte ens nära nykter. Röda muggar är utsprida överallt och flera vätskor utspillda. Man kan känna lukten på alkoholen på flera meter ifrån huset. Är det så fester ser ut? Undrar jag. Att alla de människorna här inne ser så sårbara ut? Att vem som helst kan bara slita av deras väskor eller kläder utan att      de ens märker det? Våldta, Råna, misshandla dem utan att de är kabbala att kämpa emot? Och listan forsätter

Det är så mycket skor utsprida i hallen att jag nästan trilla över skorna. Herregud vad har jag gått med på? Gabby drar i min hand och för mig till köket på köksbänken ligger all dryck och alkohol på etiketterna står det Vodka,tequila, jack Daniels, jägarmajster och mycket fler som jag inte ens orkar att läsa vad de heter. Jag kollar osäkert på henne men hon reagerar inte utan tar en shot istället "wow " får hon ut från läpparna " din tur...drick" jag kollar runt och ser att det är folk som stirrar på mig. Inte en bekväm känsla, "drick...drick" spricker Gabby upp och all i köket följer med "Drick...drick" till slut ger jag upp och tar en stor klunk av den röda muggen. Det bräns. Det bräns verkligligen i hela kroppen, utan att märka gör jag en ful grimas och Gabby börjar skratta " nu kan vi börja festa gumman!!" Skriker hon ut. Den bränande känslan börjar lugna sig och jag känner hur min kropp börjar slappna av...en pirrig känsla kommer svävande över min kropp. Jag kollar ner i den brun gråa vätskan i muggen "fan vad stark" viskar jag för mig själv och tar en till klunk. Och en till, en till och till slut är det inget kvar. Gabby kollar stolt på mig. Jag skakar på huvudet "Dags att feeeeeestaaaa" skriker jag rakt ut "jaaaaz bitch" hänger Gabby med. Och vi båda springer ut till dansgolvet.

Jag är Helt inne i musiken som om jag är hypnotiserad, som om en annan människa tog över min kropp. Är det inte konstig känsla när alkoholen tar över ? man typ flyger,känner sig på toppen av allt....Tills man känner av smaken av spyor i munnen.  snabbt håller jag för min mun och börjar springa ut från huset, som i slowmotion ser jag människor dansandes och skrattandes. jag kände mig som the flash, att jag var så snabb och all folk var så långsamma. Kanske var det spriten som höll på att vaktas av ? vem vet. I den stunden tänkte jag bara på en sak...få ut spyorna från min mun så snabbt så möjligt. 

Med ena handen håller jag upp mig själv mot vägen och med den andra handen håller jag bort mitt hår från ansiktet och då lämnar all vätskan min kropp. varje gång jag spänner min kropp för att försöka spy upp allting så går varje skön känsla bort.  

När alkoholen har lämnat min kropp rör jag mig tillbaka till huset. Och då hör jag det..ett skott som ekar nästan över hela Darmlane (påhittat) jag kollar upp och ser flera svarta fåglar flyga bort så jag vänder mig om och ser några meter bort och  5 stora män klädda i svart stå i en ring runt något eller någon.  Jag står där som en staty kan inte röra en enda  muskel, och känner hur rädslan sprider sig i varje liten cell jag har. Jag vill springa bort men det går inte. jag är  fastfrusen i en plats. Jag kan se att de 5 män pratar med varandra och någon sekund efter så springer de alla åt olika håll,när ringen männen har bildat separerats så ser jag..jag ser en människa ligga på marken och kämpar att stå upp. Det är då det händer, jag får kontrollen över min kropp igen så jag springer så fort jag kan till personen som ligger på marken, det var bara några meter ifrån men med varje steg jag tog så var personen längre och längre bort från mig, Men jag klara det. Jag klara mig att springa fram till personen och ser vem det är..det..det är Leyton. 

 Han har blivit skjuten i benet "herregud Leyton.." får jag till slut ut från min mun. Leyton vrider sig av smärtan men han skriker inte "L-leonora..h-hjälp" säger han med en väldig smärtsam ton "okej,vänta ska rin.." jag hinner inte ens säga klart och han stoppar mig"NEJ!!" skriker han ut "Inga poliser eller Ambulans bara ta hem mig snälla..." jag kollar shockat på Leyton och nickar jag går ner på knäna och river av min Ärm, Virar runt den om Leyton ben och pressar så för att försöka minska blödande. Leyton spänner sina käkben "ugh..fan" adrenalinet pumpar i min kropp, jag är rädd men jag måste stoppa blödningen. 

När blödningen har minskat så river jag av min andra ärm och gör den till en "bandage" Leyton säger inget,han stirrar bara rakt upp mot stjärnorna och jag kan se tårarna han försöker hålla bak. Jag reser mig upp och Det gör han med, med min hjälp. Hans arm är runt min nacke och jag hjälper honom gå mot bilen. Han är så mycket längre och tyngre än mig men jag lyckades på något sätt att ge han så mycket stöd jag kunde med min kropp. han sätter passagerarsättet och ger mig bilnycklarna till hans svarta Mustang 1967..jag springer snabbt runt bilen och sätter mig bakom ratten, mina händer är svettiga..paniken slår mig i ansiktet. Jag har bara kört bil några gånger hur fan ska jag klara det? Leyton ser rädslan i mina ögon och säger "det blir bra, jag säger vad du ska göra" med en väldigt lugnande röst .. som om han visste att jag inte kan köra bil "ta det lungt..." jag nickar igen och säger "vi måste till Apoteket först!"

--------------------------------------

Då var den klar...del 4. 

kanske lite tråkigt men aja... i allafall en lång kapitel

puss på er 


He made me do itजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें