3

7.5K 210 0
                                    

Na druhej hodine sa všetci tretiaci a štvrtáci stretneme v najväčšej učebni. S evou sedíme vedľa seba a čakáme na učiteľku.
"Nevedela som , že tu budú aj štvrtáci" zašepká mi do ucha Eva.
"Ani ja"
"Bohvie čo od nás chcú" mykne plecom Eva. A v tom vstúpi do učebne učiteľka spoločne s riaditeľkou. Všetci stíchneme a nechápavo na nich pozeráme.
"Som veľmi rada , že ste všetci prišli" začne rozprávať riaditeľka" spoločne s mojou kolegyňou sme vám chceli niečo povedať. Keďže všetci ste tu už dospelí ľudia a o chvíľu odídete zo školy. Pripravili sme si pre vás jednu úlohu." Nechápavo na ňu pozerám. Riaditeľa sa nadýchne a pokračuje.
"Vidím , že nikto z vás nevie o čo sa jedná takže. Rozdelíme vás na dvojice. Dvojica sa bude skladať z jedného chlapca a dievčaťa. Tato dvojica dostane dieťa. Nebude to živé dieťa ale iba robot. O ktoré sa musí starať" niektorý žiaci začnú nesúhlasne kričať.
"Ticho." Skríkne riaditeľka. Všetci opäť stíchnu.
"Táto dvojica bude dva mesiace tvoriť rodinu a bude im pridelený jeden byt. Za tieto dva mesiace nebudete chodiť do školy. Ale sa budete musieť starať o seba a o vaše dieťa. Všetci sa povinne musíte zúčastniť. Bolo to nariadené štátom" hneď sa pozriem na Evu.
"Toto nemôže byť pravda" poviem zhrozene.
"Ale veď to nebude také zlé" jemne sa usmeje.
"Mam byť 2 mesiace z nejakým chalanom v jednom byte a starať sa o dieťa. Veď to je absurtné"
"To zvládneš" povzbudzí ma Eva.
"Takže dvojice si nasledovné" riaditeľa začne vymenuvávať dvojice. Eva skočila z Jamesom. James je asi ten najväčší debil na škole.
"To nemôže byť pravda" povie nahnevane Eva.
"Ja s ním nechcem byť 2 mesiace a tváriť sa na šťastnú rodinku" nahnevane rozhadzuje rukami.
"To bude fajn" ubezpečím ju.
"To ťažko" odvrkne a hodí sa na staličku.
"Nora Wilsenova" začne riadieteľka a z očakávním sa na ňu pozriem. Cítim sa strašne pod stresom len dúfam , že to nebude nejaký idiot.
"A William Blace" od prekvapenia asi odpadnem. To nemyslia vážne prečo práve on? William je najkrajší chalan na celej škole a pretiahne každú babu. Dá sa povedať , že baby mu padujú do náručia alebo lepšie povedané do postele. A je to ten najväčší kretén pod slnkom.
"Bože to máš super. Konečne ťa  niekto pretiahne" zvískne od radosti Eva.
"Ako sa z toho môžeš tešiť. Veď je to kretén" nechápavo sa na ňu pozriem.
"Je to kretén ale ten najkrajší veď sa naňho pozri" Eva má pravdu je nádherný. Ma krásne hnedé vlasy ktoré mu padajú do očí. Nikdy ich nenosí upravené a to je na nich najviac sexi. Má krásnu symetrickú tvár výrazne lícne kosti a najkrajšie sú jeho očí. Sú ľadovo modré a normálne mu svietia. A jeho postava. Samý sval. Jednoducho je božský. Ale aj tak je to kretén.
"No vidíš bude to zábava" žmurkne na mňa.
"Takže každý vie kto je s kým. Prídte si pre kľúče. Na zvyšok dňa máte voľno. Zbaľte sa a  večer už budete vo svojom novom byte. A deti vás tam už čakajú. Prajem pekný zážitok" ukončí to riaditeľka. Všetci šomrú nad tým s kým musia tvoriť rodinu. Zídem dole , že si zoberem kľúč od svojho nového bytu. Lenže ho tam nevidím pozerám sa všade ale aj tak ho neviem nájsť.
"Hľadáš toto?" Ozve sa pri mne hlboký mužský hlas. Od prekvapenia sa strasiem. Otočím sa a za sebou zbadám stáť Williama.
"Ano" odvkrnem. Natiahnem sa po kľúče lenže on si ich skryje do dlane.
"Sú moje. Ja som hlava rodiny" zaškerí sa.
"A na to si ako prišiel?" Preložím si ruky na prsiach.
"Logicky. Som jediný chlap v rodine takže som hlava rodiny" zaškerí sa.
"A ako hlava rodiny budem mať kľúče"
"Tak s tým nesúhlasím" zamračím sa.
"Pozrime sa dievčatko vystrčuje parôžky" zasmeje sa.
"Daj mi tie kľúče" vystriem k nemu ruku.
"Ani vo sne" odvrkne.
"Daj mi tie kľúče" zopakujem znova.
"Nie cica"
"Nevolaj ma cica"
"A prečo? Nepáči sa ti to cica?" Zaškerí sa.
"Nie nepáči."
"Tak to máš smolu. Ja ťa môžem volať ako chcem. Keďže som teraz tvoj manžel. Takže o piatej prídem pre teba a odveziem nás to nášho nového bytu cica" povie a odpochoduje preč. Od zlosti ma ide roztrhnúť . Ja mám byť s týmto kreténom dva mesiace v jednom byte . Tak to ma môžete rovno zabiť.

Fake FamilyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora