29

3.6K 112 4
                                    

Je piatok večer a mňa čaká párty. Ani si neviete predstaviť ako veľmi sa mi nechce ísť. Včera sme s Williamom upratovali celý dvor. Je to niečo strašné. Nikdy som si nemyslela že na obyčajnom školskom dvore môže byť taký neporiadok. Tie deti sú svine. Ale už ma čaká len týždeň upratovanie. William sa riaditeľke ospravedlnil a tá nám to skrátila len na týždeň. Takže nás čaká menej upratovanie toho neporiadku. No a späť k tej párty. Asi hodinu som si vyberala outfit. Nakoniec som si vybrala obtiahnuté čierne šaty s veľkým výstrihom na chrbte. Vlasy som si jemne navlnila a na pery som si naniesla červený rúž. Na oči som si dala len maskaru a jemne tiene. Zo svojim výzorom som dosť spokojná. Pred domom ma už netrpezlivo čaká Eva. Na nohy si obujem topánky a idem rovno za ňou. Hneď ako vyjdem zbadám na Evinej tvári prekvapený výraz.
"Vyzeráš skvelé" povie šťastne a silno má obíme.
"Aj ty" pochválim ju. Naozaj vyzerá úžasne. Na sebe má jemne šaty ktoré jej krásne zvýrazňujú postavu vlasy si nechala voľne rozpustené. Jednoducho vyzerá skvele.
"Ideme?" Spýta sa ma.
"Jasne" poviem šťastne. A idem za ňou. Po pätnástich minútach sa ocitneme v nejakom dome. Je v ňom asi milión ľudí. Jediné čo počujem je hlasná hudba ktorá z domu vychádza. Eva má chytí za ruku a ťahá ma dnu.
"Čo si dáš na pitie?" Spýta sa ma.
"To čo ty"
"Okej" začne má ťahať pomedzi ľudí do kuchyne. Chytí dva poháre a niečo do nich namieša
"Nech sa páči" podá mi do ruky pohár. S radosťou ho prijmem a ochutnám jej drink. Chutí naozaj dobre. Je neuveriteľné sladký čo sa mi páči
"Je to dobré" pochválim ju.
"Tak vieš ja som šikovná" pochváli sa a hodí do seba zvyšok pohára
"Ideme tancovať?" Iba prikývnem. Chytí ma za ruky a odtiahne ma do obývačky. Chytí na za ruky a začneme spolu tancovať. Vlníme sa v rytme hudby .
"Ide ti to skvelé" pochváli ma Eva.
"Ani ty nie si zlá" uznám a nahlas za zasmejem. Spoločne tancujeme po asi polhodine sa rozhodneme ísť si dať drink. Hodíme do seba za pohár vodky a ďalej sa zabávame. Sadneme si na gauč a smejeme sa na ľuďoch ktorý okolo tancujú. Pritom ako si obzerám ľudí zbadám stáť v rohu Williama. Opiera sa o stenu a baví sa s nejakým chalanom. Hneď ako sa naňho pozriem sa nám stretnú pohľady. Pozrie sa mi do očí a usmeje sa na mňa. Hneď odvratim od neho pohľad. Nechápem o čo mu ide. Povedal mi , že som mnou nechce byť a teraz sa na mňa usmieva. Ten chalan nevie čo chce.
"Idem si pre drink" poviem Eve a idem rovno do kuchyne. Hodím do seba dva poháre vodky. A idem za Evou. Chytím ju za ruky a začnem s ňou tancovať. Vlním bokmi a celý čas sa pozerám na Williama . On sa na mňa pozerá s tým svojim lačným pohľadom. Jemne si zahryznem do pery. Čo ho ešte viac rozruší. Nakoniec prestanem tancovať a idem do kúpeľne. Neuveriteľné mi treba ísť na záchod. Opatrne vyjdem hore schodmi. Na moje prekvapenie som na prvýkrát našla kúpeľňu. Rýchlo do nej vbehnem a zavriem za sebou dvere. Vykonám svoju potrebu a pozriem sa do zrkadla. Vyzerám šťastne. Usmejem sa na seba a vyberiem sa s kúpeľne preč. Ako otvorí dvere narazím do niekoho hrude
"Sorry" hneď sa mu ospravedlním.
"Mala by si začať dávať pozor cica" hneď ako to povie si uvedomím že je to William
"To si ty?" Zdvihnem pohľad rovno do jeho tváre.
"Áno to som ja" uškrnie sa na mňa.
"Sleduješ má?" Spojím si obočie dokopy.
"Prečo si paranoidná?" Odpovie mi na otázku otázkou.
"Nie som" odvrknem.
"Tak prečo si myslíš že ťa sledujem?"
"Lebo si sa z ničoho nič objavil pred kúpeľňou v ktorej som bola ja"
"A to je dôvod na sledovanie?" Spýta sa a nechápavo
"Aj hej"
"Tak potom ťa sledujem" uškrnie sa na mňa.
"Ja som to ..." Nestihnem dopovedať lebo sa prisaje na moje pery. Jazykom sa mi dobíja dovnútra a ja mu to nakoniec povolím. Bozkáva ma vášnivo. Pomaly sa odtiahne a zahryzne mi do pery
"Strašne mi to chýbalo" zašepka. Ja mu odpoviem ďalším bozkom. Nohy mu obmotám okolo pása a vrhnem sa na jeho pery. William ma chytí za zadok a odnesie má do najbližšej spálne.
"Bože môj. Hneď tu ťa pretiahnem" zavrčí
"Kľudne" usmejem sa naňho a prevlečiem mu tričko cez hlavu. William ma chytí za pás tričko strhne ho zo mňa dole. Chytí má za pás a hodi ma na posteľ . Potiahnem ho na seba . William sa ocitne rovno nadomnou. Perami mi prechádza po prsiach a pokračuje nižšie. Jedným ťahom mi stiahne nohavice s nohavičkami. Ocitnem sa pred ním holá. Presunie sa medzi moje nohy kde mi spôsobuje vlny orgazmu. Rukami ho ťahám za vlasy čo mi opláca vrčaním. Presunie sa na moje pery. Rýchlo mu stiahnem nohavice aj s boxerkami.
"Prosím" zakňučím.
"A čo prosíš?" Spýta sa ma William.
"Choď do mňa " zavrčím. William sa uškrnie a vojde do mňa. Priráža najskôr jemne a potom zrýchľuje. Celým telom mi prechádzajú zimomriavky. Jemne vzdycham jeho meno čo ho ešte viac vzrušuje. Rukami ho škrabem po chrbte. William nahlas zavrčí až spoločne dôjdeme k vrcholu. Nahlas zavzdycham jeho meno. William ma pobozká na krk a zvalí sa vedľa mňa.
"Chýbala si mi" zašepka.
"Aj ty mne" pobozkám ho na plece
"Ale mali by sme ísť" povie rozhodne na čo ja iba prikývnem. William sa postaví a začne sa obliekať. Ja sa oblečiem veľmi rýchlo.
"To čo si mi spravila s chrbtom?" Spýta sa ma William.
"Nič" tvárim sa že o ničom neviem. Aj keď veľmi dobre viem že celý jeho chrbát je pokrytí mojimi škrabancami.
"Nič ? No veď počkaj nabudúce" pohrozí mi
"No neviem či bude nabudúce" uškrniem sa a zmyznem z izby. Idem rovno za Evou
"Kde si bola?" Spýta sama hneď ako prídem k nej.
"Na záchode"
"Tak dlho?" Neveriacky sa na mňa pozrie
"Nevedela som ho nájsť" zaklamem jej.
"Aha je tu aj tvoj manžel" ukáže na schody. S ktorých pomaly schádza William.
"Ideme za ním" chytí má za ruku a ťahá ma k nemu.
"Eva" zakňučím ale už je pozde. Obydva stojíme pred Williamom
"Ahoj ja som Eva. Som Norina kamarátka" predstaví sa mu
"Ahoj Eva. Ja som William Norin manžel" usmeje sa na mňa.
"Ešte stále?" Spýta sa ho a začne sa hrať s vlasmi.
"Ako sa to vezme" usmeje sa na ňu.
"Myslím si , že už nie je môj manžel" zamiešam sa do rozhovoru aj ja.
"Tak to je dobre. Mohli by sme ísť niekedy von" jemne naňho Eva zažmurká . Nemôžem uveriť že ho báli. Veď chcela aby som sa s ním vyspala ja a teraz už ide po ňom ona.
"To asi nie" odbije ju.
"A prečo?" Spýta sa ho prekvapene
"Lebo nie si môj typ" žmurkne na ňu a odíde preč
"To je kreten" povie nahnevane Eva hneď ako odíde
"Ja som ti to vravela" myknem plecom.
"Mala si pravdu . Kašlime naňho sú tu aj lepší" ukáže na chalanov naokolo.
"Jasne" usmejem sa na ňu. Aj keď dobre viem že nikto lepšie ako on ti nie je.
"Ideme sa baviť?" Spýta sa ma s iskierka mi v očiach.
"Prečo nie" súhlasím a vyberiem sa s ňou na parket tancovať. Veď noc je ešte mladá .

Fake FamilyWhere stories live. Discover now